Ako chytiť chorobu?

31. jan 2023

Ahojte, nechápte zle moju otázku, ale mám silnú imunitu nebývam často chorá a potrebujem teraz ochorieť. Sú chrípkové epidémie ľudia niekoľkokrát ochoreli a ja nič. Viem že na to musí byť vírus/baktéria. Ako sa oslabiť aby som to chytila? Nesúďte ma už je toho na mňa veľa a fakt potrebujem doma vypnúť a oddýchnuť si.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denkatn
31. jan 2023

vyskusaj aj bez toho, chod k lekarovi, povedz ze si rano mala teplotu, ze sa zle citis a vypise ta. neposle ta nasilu do prace. teplotu aj ked ti zmeria povedz ze rano mavas zvysenu a zle sa citis a si pretezena! to je tiez zly telesny stav ked to tak citis!

h2
31. jan 2023

No to si príliš neoddýchneš, keď bude telo bojovať s chorobou. Čo tak radšej zostať doma a oddýchnuť si, ako zdravá? Dovolenku nemáš?

bessie12
31. jan 2023

kazdy sa snazi neochoriet a ty chces pravy opak. Radsej byt zdrava, ako sa nevladat postavit z postele a mat vysoke horucky, sople, zimnicu atd.. Tes sa, ze mas dobru imunitu. Mna teraz choroba obchadza a som rada, ze to ide mimo mna.
Dovolenku na par dni si nemozes zobrat ??

diewcatqoo
31. jan 2023

Moji spoluziaci na zakladke kedysi, ked sa im nechcelo prist do skoly, tak si na noc oviazali ruku s handrou namacanou v octe a rano rukou buchali o stenu, aby sa zlomila kost... alebo jedli kriedu, aby zvracali. Tak skus, ked sa bacily na teba nechytaju 🙂 (ironia)

ivana3111
31. jan 2023

Tiež by som Nerozmýšľala nad chorobou, ale skúsila u lekára vyjednal PN alebo len zavolať ze mas teplotu a napr si zvracala...na par dni by ta mohol vypísať.

autor
31. jan 2023

Chodím ešte do školy a priala by som si pár dní pokoja strávené pozeraním seriálov a spánkom 😀 ďakujem za typy

h2
31. jan 2023

No tak povedz rodičom, keď ešte chodíš do školy. Možno výnimočne by ťa mohli na pár dní nechať doma. Fakt kvôli tomu nezháňaj reálnu chorobu.

katulienocka999
31. jan 2023

😅🙈 ešte chvíľku výdrž a budeš mat jarné prázdniny a potom veľkonočné a huraaa dlhé letné ktoré pracujúci človek už zial nemá

miskaska
31. jan 2023

Pri chrípke si parádne oddýchneš. Vrátiš sa do školy nabitá energiou.

tykat
31. jan 2023

Povedz lekarovi ze si strese, necitis sa dobre a potrebujes si oddychnut. Vypise ta na PNku.

h2
31. jan 2023

@tykat Je to dítko školopovinné.

tykat
31. jan 2023

@h2 jaaaj tak potom mamku popytat 😊

macikovaiveta
31. jan 2023

Povedz rovno doktorke, čo potrebuješ.

andreafa
31. jan 2023

Bud rada, ze si zdrava. Nechaaapem 😳🤮

katarinka89
31. jan 2023

Keď ochorieť tak tv bude ta posledná vec ktorá ťa bude baviť a po chorobe sa teda rozhodne nebudeš cítiť ako oddychnuta

zobaka
31. jan 2023

kks to je problem, ja sa kazdy den modlim, nech uz nic nechytim

stellarstar
31. jan 2023

Skus nahá behať po záhrade a medzi tým sa osprchuj v studenej vode... btw? Dúfam že nemyslíš vážne že chceš ochorieť 🙄🤦‍♀️

milanemila
31. jan 2023

Ked pises, ze dakujes za “typy”, tak este by sa ti do tej skoly naozaj oplatilo chodit ;) za chvilu su jarne prazdniny. Ja som cakala, ze si pracujuca matka aspon s 2 detmi a muzom, co robi tyzdnovky, ked si tak extremne vycerpana a pretazena 🙈 Daj si zelezo to je moj tip a pockaj na tie jarne prazdniny.

macilaci
31. jan 2023

🤦

marianarem
31. jan 2023

Napi sa zo zachoda, samozrejme pred splachnutim 🙂

jaaty
31. jan 2023

To vážne? Po 3 týždňoch školy potrebuješ oddych? Veď si mala 2 týždne prazdniny a o cca 2,5 týždňa ďalšie.

patus_2
31. jan 2023

Ja si myslím, že ak ostaneš pár dní doma tak potom budeš mať toho v škole toľko, že nebudeš vedieť čo skôr. Takže počkaj do piatku a ak veeelmi potrebuješ oddych zostaň doma piatok sobota a nedeľa.

zdenka11081983
31. jan 2023

Dcéra moja si to ty? 😁

teleskop
31. jan 2023
mimi3008
31. jan 2023

@zdenka11081983 😅😅😅😅

viestta
31. jan 2023

Neviem co to je za mladez dnes. My ked sme chceli blicovat zo skoly, tak sme chorobu nemuseli chytat, jednoducho sme odsimulovali stav tesne pred smrtou.

nikha2809
31. jan 2023

@viestta presne, toľko tipov poznám ako zaručene mať teplotu, ako zo seba spraviť nevladnu a to sme ani internet nemali, táto dnešná mládež nevie ani simulovať 😂

lenjaona
31. jan 2023

Kúp si prehanadlo a dávaj si ich viacej, bude ta preháňať a bude to vyzerať ako viroza

sszuzu8
31. jan 2023

Jasne povieme ti a niekto nas nahlási za to ze navadzame na niečo zlé kde hrozí poškodenie zdravia pripadne aj horšie keď to preženies