Baby dávam to sem anonymne, lebo mi je trapne už len sa na niečo take pytat. Priateľ ma nervy na mna a je si istý svojou pravdou tak mu dúfam ukážem že niesom jediná = presviedča ma že neni normálne a zdravé podľa neho, že sa v noci zobudím a idem na wc napijem sa a spím ďalej… príklad zaspim 21.30-22.00 v noci vstanem ja neviem o 2 pol 3 napijem sa idem na wc a spím ďalej do 7 cca… on mi tvrdí že keby je to raz za týždeň je to Ok, ale nie každú noc… ja si štatistiky nerobím niekedy sa zobudím niekedy nie… vraj zdravý človek ma spat 8h vkuse bez zobudenia, potreby pitia, či wc… tak poďte domna a sem s vašim režimom 😁 ja si za svojim stojím prosto som smädná napijem sa, treba ísť na wc vstanem a idem… samozrejme sa pri tom snažím byt potichu ale asi nestačí… 🤷🏻♀️
A on o tom vie ako? Ved ma spat! 😅
Mam to veľmi podobne, a je to nezávislé na tom, či sa pred spaním napijem
Jasne ze je to normalne ze clovek sa zobudi a ide na zachod, alebo sa napit. Voda ma uspavacie ucinky, takze pohar vody pred spanim a aj pocas noci ti praveze zaruci lepsi spanok A tiez je normalne ze ten druhy sa na to nezobudi, alebo ak sa zobudi, tak sa otoci na druhu stranu a spi dalej takze ak to tvoj priatel nevie. mozno nie je zdravy, alebo normalny. Asi ste spolu kratko a on sa musi nucit ake to je s niekym zit.
Ja to isté, keď potrebujem ísť na WC, tak idem, skontrolujem malú, či nie je odkrytá a idem spať ďalej. No ja som s mojim 25r.ale nikdy mi nič na to nepovedal. Neviem či mate deti, ale k deťom sa vstava viac krát, keď som kojila, bola som aj 15x hore.
@andreatytler 10r 😆😆 no už vidím čo mi povie, on tvrdí že v noci sa ma spat a tým že ja sa zobudím napijem a idem na wc ho vždy zobudím a narúšam jeho pokojný celistvý 8h spánok 😁
@domak2 Haha noooo skúsim mu to dať tu prečítať, snažila som sa mu vysvetlit že už len to že sme ženy…. muži to môžu mat takto v spaní inak biológia atd ale som rada že v tom niesom sama 🙂😁
@kakawah deti nemáme čiže ešte len to by videl o nočnom vstavani 😆
Každý sme iný, mne je niekedy pred spaním taká zima, že sa budil na WC často. Stane sa že aj celú noc prespim. Na toto štatistika nie je. No a obdobie menzesu... No comments.
@andreatytler on napr si napustí vodu večer a ráno si ju odstatu vypije ale ja prosto keď som smädná alebo čo tak si nemyslím že je správne to odopierat telu ono samo vie čo potrebuje… preto vravím niekedy aj ja prespim celu noc ale väčšinou nie vždy sa raz zobudim
No tak to ho ľutujem už teraz😆 pri deťoch si raz úžije.
Ja za noc idem na wc 2 krat.Nepijem.,ale zs caste mocenie v noci je bud mate zapal ,aebo pred spanim vela pijete kofein vecer atd..V noci by sa nemalo casto chodit.
Závidím ľuďom čo spia 8h ja už pred 4 stávam ráno do práce
Bezne vstavam v noci na WC a napit sa. Malokedy prespim noc bez zobudenia. Ja osobne si myslim, ze minimalne to cikanie je dane tym, ze zenska anatomia je ina a kedze nase reprodukcne organy sa musia zmestit tam, kde je aj mechur, asi je tam menej miesta...
Nech si dá magnézium, to je dobre na nervozitu. A skôr mi príde on divný. Nech netara somariny
Ja idem močiť aj 2 x za noc,pijem veľa vody,tak chodím .
Podla mna je to uplne normalne
On na Wc v noci nechodi? Ja by som umrela,keby som nesla pišať😀. A nech je rad,ze niesi v poktocilom stadiu tehotenstva🤣, to som chodila aj 5krat za noc, to uz aj moj hundral, ze co furt buntosim🤣
Kolko ma priatel rokov? Nech pocka, az bude starsi a ozve sa prostata.. to bude rad, ak pojde v noci curat len raz 🙂
To je asi porucha z detstva, ze musite v noci vstavat kvoli wc/pitiu 🤣🤣🤣 to som potrebovala len ked som bola tehotna ale vsak… co clovek to iny stroj, a asi aj vek zohrava rolu… ale usmevne ze taketo veci riesi priatel 🤣 kazdy mame nejake potreby 😅
Ja idem každú noc cikať aj sa napíšem a idem ďalej spať Nič zle na tom nevidim
Ja si zas myslim, ze normalne je necikat v noci. Teda, pokial nemas deti, nie si tehotna atd. Ja prespim noc vzdy, vstavanie v noci je vynimkou. Ale, v momente co som bola tehotna, som uz musela chodit cikat raz aj pocas noci. Nechapem, ale bolo to tak.
Takze asi si to dobrovolne nevyberies 🙂
Skusila by som, viac pit cez den, a trochu spomalit k veceru, ci sa nieco nezmeni casom. Ale pokial ta to netrapi, tak nechaj tak. Mna osobne to hrozne otravuje chodit v noci potme z postele.
Tak toho tvojho frajera by zo mna porazilo 🤣 ja bezne idem okolo 2-3na wc ( vela solim, vela pijem) napijem sa, wc, obidem detske, skontrolujem zamok, pozriem ci neostalo maslo na linke lahnem a 3,2,1 spim jak drevo dalej.
Keby ma priateľ dusil pre takéto niečo, uvažovala by som či bude ešte priateľ. Zakazovavat prirodzene vyprázdňovanie je pre mňa tyranie a človek s takymito požiadavkami psychopat.
Presne, nie je dobre odopierat telu co potrebuje. Velakrat som len trochu smadna, alebo mi len trochu treba cikat a nechce sa mi koli tomu vstavat, a potom tam lezim pol hodinu a nemozem spat, lebo myslim na to ze za chvilu budem viac smadna a tak ci tak budem musit vstat.🙂
Keď ho to budí, nech ide spať do pivnice 🙂 toto nikdy nepochopím, veď každý človek má svoje potreby, ja som momentálne tehotná a do toho chorá, upchatý nos, kašeľ, cez noc možno neprespím ani hodinu v kuse, stále som hore, behám na wc, nedá sa mi spať, dávam si kvapky do nosa, poťahujem nos, sedím v kuchyni a hrám hry na telefóne, sedím na posteli a nadávam, ale nikdy mi nič nepovie, ešte ma ráno polutuje a to vstáva do práce... A nie, nie je to tehotenstvom, pretože aj keď som tehotná nebola, chodila som na wc aj 3-5x za noc, napila sa a šla spať... A môj? Keď som sa vrátila do postele, prehodil sa smerom ku mne, prehodil cezo mňa ruku a spolu sme zaspali opäť.... Chápem, že každý človek je iný a niekomu to vadí, niekomu nie, ale vyčítať ti to mi príde cez čiaru, veď to nerobíš náročky, nemáš nastavený budík v noci aby si ho náročky budila 🙄
A keď píšeš, že ste spolu 10 rokov, zaujímalo by ma, či ti to vyčítal vždy, alebo až teraz v poslednej dobe?
Ako mladsia som prespala celu noc, teraz sa budim, lebo mi treba na wcko, ide to proste vekom.
Uvazovala by som, ci byt s chlapom, ktory mi stanovuje "normy" v zakladnych biologickych potrebach. Ake normy bude mat, ak raz budes tehotna a potom pri dietati?
Málokto spi 8 hodín bez prerušenia, zároveň ženy sú fyziologicky inak stavané, keď toto priateľovi vadí, tak nech si preštudujte anatomiu a nech ide spať do inej izby.
Lebo jedna vec je, že jeho to ruší (ok, to by som chápala), ale ze ty nie si podľa neho "normálna"to už je cez hranicu.
A v prípade, že by si bola tehotná, a vstavala na WC každú hodinu, alebo by si nemohla spať kvôli bolesti v panve, či smädu, hladu a potom dojčeniu, čo by urobil? Vyskočil z okna?
V zivote som prespala celu noc mozno 5 krat. Vzdy idem cikat, napijem sa a spim dalej. Ked vstavam k malemu, idem na wc aj 5 krat.