Tie kto máte stredoškolákov,ako sa obliekajú?Syna desí predstava že bude musieť v rifliach chodiť..
a v čom chce chodiť,keď rifle ho desia?
@rozculena v teplákoch nie? Dnes uz tak chodia mladi
@hortenziaj tak nech chodí v teplákoch,keď tak mladí chodia...či aký je problém?
A pred chodil v com? Moj ide do 9 teho, ale teplaky do skoly jedine na tv, sportove dni a opekacky
A v čom chodí do školy teraz ?
Teda ja mám 13r syna . Vzhľadovo vyzerá na 15 . A nikdy si do školy tepláky neobliekol ,( mimo športové dni ) ,a to je športovec .
Chodí v nohaviciach z HM väčšinou ,( farby rôzne od tmdvo šedej ,olivovo zelené , čierne .. ) .tie mu sedia najlepšie . K nim jednoduché tričko jednofarebné a mikinu na zips . Topánky na spôsob jordanov nosil , tento rok však skôr platenkovejsie si kupoval
okrem teplákov a riflí veď existuje kopa iných druhov nohavíc....nech si kúpi,čo mu vyhovuje
Ako keby ine nohavive neexistovali 🙈 by ma zaujimalo, v com chodi teraz.
Syn tiez rifle velmi nemusi, ma asi dvoje, okrem toho kopu inych nohavic...
Môjho (17r.)zas desí predstava,že by išiel do školy v teplákoch😆 Ani na telesnú ich nenosí😉
Tak nech si dá čo doteraz.
Náš teda ide s módou, neviem odkiaľ to má ja ani muž sme to nikdy neriešili. Takže nakúpil si široké rifle, široké kraťasy, ide aj v teplákoch. Tenisky Vans, airmax
Môj má 14 a kupuje v hm, house, c&a
Mäkké rifle, k tomu chce len jednofarebné tričko (žiadne nápisy), mikina jednofarebná...(Cely po mne🙂
Môj nosí nohavice z HMka alebo tesca so sikmymi vreckami od prvej triedy ZS a basic tričká a mikinu. V zivote do školy nešiel v teplakoch a ani rifliach.
Ja teda neviem, čo je desivé na rifliach. Syn nosí normálne rifle, teraz také širšie. Tepláky sú voľnočasové oblečenie. Viem, že pohodlie na prvom mieste, ale stredoškolák by sa už mal vediet obliecť ináč ako škôlkar.
Na lepších školách naozaj máme v školskom poriadku zakázané roztrhané šatstvo, tepláky, croptopy atď a ešte aj učiteľ má právo zvážiť, či je žiak resp. študent vhodne oblečený. Každý rok to riaditeľka aktualizuje o nové "módne" kúsky 😁
@6mia6 mam pod oknami cirkevnú SŠ a mojej susedky dcéra tam nešla len kvôli tomu, že sa nebude prispôsobovať ich predpisom. Minisukne, kratasy so zadkom von, hole brucho, náušnice v nose, fialové vlasy, "kakaše" u chlapcov, tepláky, veľké mikiny,...len to tam vidím. Čím "vážnejšie znejúca škola" tým horší žiaci mam dojem.
A ani na pohľad to nie je pekne a kazí to dojem školy. Škola to bola ešte pred pár rokmi z najlepších v meste. Teraz tam chodí také čudo.
Čo oblečenie, ale ani rešpekt sa nenosí.
@aurelia2000 aj môj syn má v školskom poriadku, v čom môžu chodiť, resp.čo je nevhodné. Aj tak nič nemôžu učitelia. Aj mi volala lebo som nemohla byť na rodičovskom, tak sme sa bavili, ako chodia oblečení, povedala som jej, že nech ich pošle za dvere, domov, nech dá vymeskane hodiny, aby sa deti naučili, lebo kým len napominaju a žiaden efekt to nemá, bude to pokračovať. Žiaľ, nemôžu, vraj sa rodičia sťažujú, 🤔 učiteľ ani riaditeľ už nemá žiadne slovo. Môžu tak jedine pokarhať keď fajčia, alebo pijú. Už ani mobil nemôžu vziať, ani nič, čím vyrušujú na hodine. Len napominat 🙄
@vyrovnanaosoba u nas su naucení este z prveho stupňa, rano po prichode vypnuty mobil odovzdat do krabice. Ak nieco potrebuju zavolat, ucitel im ho da a ak sa nieco udeje, vola rodičom ucitel. Ano, su aj takí vychcanci, co daju stary mobil do krabice a druhy si nechaju. Ale mam pocit, ze dievcata chodia este horsie ako chalani.
Ja mám dvoch puberťákov, ale tepláky do školy ani von medzi ľudí okrem športových udalostí by si nedali. Veď je toľko možností... teraz sa nosia baggy, tie sú tiež pohodlné
Mna by vcelku zaujimalo, ze ak niekto chce urcovat, co si ma druhy clovek obliect, ze ci bude existovat nejaka komisia, ktora bude rozhodovat o tom, co su teplaky a co nie a ci baggy mozeme este povazovat za "slusne" oblecenie. A preco vlastne rifle (povodny ucel monterky) sa povazuju za "slusne" a teplaky nie. Vlastne celkovo ma zaujima definicia teplakov.. Tolko otazok.. 😅 😅😅 Ja si totiz myslim, ze skola by sa absolutne nemala starat do toho, co si decko oblecie, pokial je to ciste a neohrozuje tym ostatnych a seba. Mozeme samozrejme debatovat o holych bruchach a pod., ale opat, aku rovinu toho ideme riesit? Ked pride chalan v ocovskom kroji s holym bruchom, budeme to povazovat za slavnostne oblecenie, alebo za vulgarne? Akoze fakt, najvacsi problem skol je, co si student navlecie na seba.. 🙄
@akvi za mna je to problem a toto by mali zasievat rodicia do vienka. Rodicia im oblečenie financuju. Nekupim dietatu tricko s ancikristom, len preto lebo jemu sa paci. Ak sa bude financovat sam, tak si kup aj s holou ritou.
Mám na mysli v zime..