Ahojte
Ako obliect teraz v zime chlapca?dam pancuchy a teplaky,ale v triede mu bude teplo,tak ako to spravit?ak dam pancuchy dole,tak pochybujem ,ze ucitelky budu na von obliekat ,,,,
Dievcata sa obliekaju inak?😁
Aku zimu mate? My rano 4-7st ma len teplaky na sebe
V naozajstnej zime bude mat teplejsie leginy(nie moc hrube) a na tom oteplovacky.a v skolke len tie leginy
Ja môjmu dávam chlapčenské legíny a na to tepláky. Tepláky v šatni vyzlečie, v triede je v legínach.
môj zatial chodi v teplakoch, ale v zime davam termo spodky a na to gate bud softselky alebo oteplovaky.
Legíny, na to tepláky. Tepláky dá dole a keď idú von,tak si ich oblečie
Ahoj, ja dávam synovi sofshelovy overal. Ráno uz tu mame pocitovo tak 2 stupne 🫣 Ale škôlku máme kusok, takže teplá mikina, tepláky, tričko dlhy rukáv a ide sa. Inak má aj z lidl nohavice sofshelove- teple podsite, ale to planujem uz skor v zime,ked nebude sneh a nie moc - teploty. Ine maminky to robia tak, že pod teplaky dajú legíny aj chlapcovi a už je v škôlke v legínach... čítala som, aj ze ostanu v pancuskach, ale na vrch dajú kratase. Za mna ten overal je super vec. Celkovo, niečo také nepremokave na vrch, čo tak neprefukne by som hľadala.
A kde kupujete tie leginy?
@biglovemom no hej lebo na pancuchy mozem dat suknu,alebo leginy,a na to teplaky,netusila som ze su leginy aj pre chalanov
😊😊 chapem🤭
@biglovemom no fakt
Clovek sa stale dozvie nieco nove😊
So starsim som to riesila takto: pokial nebolo na oteplovacky, tak mal pancuchy a teplaky na von. V skolke dal dole teplaky, na pancuchy natiahol kratase. Ked isli von, kratase dolu a natiahol teplaky. Ak bol sneh, mrzlo alebo proste pocko na otepky, tak teplaky a na to oteplovacky.
Pri mladsom som teraz nakupila leginy (dlhooo som sa im pri chlapcovi branila) a sofshellove nohavice, cize leginy a na to sofshellove gate na von… v skolke ostane len v leginach. Pokial bude na oteplovacky, tak bude mat teplaky a na to oteplovacky (predpokladam, ze u nas pri Ba ani tato alternativa nenastane 🤣)
@ktobytobolpovedal vdaka
Úplne normálne nohavice tričko mikina.. na vrch - softshellky alebo gate do snehu podľa počasia. Na vrch softshellku alebo vestu alebo hrubú bundu podľa zimy... pančušky spodky tielka sme nepoužívali.. len u dcéry a to k šatám ci sukni inak nie.. u nás-10 nebýva, že by legíny a vonku softky/zimné nohavice na to nestačili...
Inac, pre mna je toto obliekanie do skolky a hlavne v tychto prechodoch stale na nervy a to uz starsi syn ma 11 rokov 🤣 cize tvojej otazke uplne rozumiem 😃
My (Tatry) dávame zatiaľ len zateplené tepláky 😃 v zime legíny a na to softshellové nohavice/oteplováky. Legíny kupujem tiež také teplejšie s česaným vnútrom v H&M, jednofarebné čierne/tmavomodré, na predajni majú na nich akciu 2+1 zadarmo (majú ich medzi dievčenskými vecami samozrejme)
Davam leginy (kupila som normalne dievcenske cierne / tmave leginy, vyzera to ako tenke teplaky), alebo ked je este chladnejsie, tak pancuchy a na to softshelky. V satni softshelky vyzlecieme a beha len v leginach v triede. Ak ma pancuchy, na to mu natiahnem kratasy a vnutri je tak (chlapci tak bezne chodia v triede, pancuchy a kratasy).
U nas ucitelky obliekaju detom vrchne oblecko ked idu von, resp. Dohliadjau na to.
Legíny na Lindex, majú motívy s dinosaurami alebo bagermi, a podobne. Prípadne ako vyššie spomenuté, jednofarebné s česaným vnútrom na H&M. Ale také máva tiež aj Lindex.
Dávam punčochy a softky a v triede je len v pančuškach.
@sagitta33 aj moj syn nosil v zime v škôlke v triede kratasy na pančuchách.
@andreakotesova asi tak bude naj
@andreakotesova Ja som mu zo začiatku kraťasy dávala, ale popoludní prišiel vždy len v pančuchách.
@sagitta33 zle som ta označila. Namiesto softky som precitala šortky 😅🤣
Pančuchy nenosi. Leginy z lindexu, o cislo vacsie, maju v pase gumicku na stiahnutie ak by bolo treba, su take ako uzsie teplaky. Vydrzia do jari, znesu fakt vela. Ak kúpiš v akcii 2+1 a este aj 20-25% zlava na nákup, fakt sa oplatia. Na to softshellove nohavice. Bud bez zateplenia alebo s flisom, podla teploty. Mame Unuo. Prípadne oteplovaky.
Leginy pre chlapcov z Tchiba. Na to mu uz obleciem co treba podla potreby.
Este je len jesen .,v zime normalne nohavice a ked je sneh alebo -15C tak oteplovacky, ale moje deti su otuzile nemaju radi prehrievanie vela sa hybu vnimaju chlad menej ako dospeli .
Dám tepláky tričko a namiesto bundy overal zimný. Snáď ho nepíšu von v tričku. Teraz je u nás ráno okolo 10'C dávam tepláky tričko a softshelovy overal..
Aj pančuchy, tak krátke gate nato. Prezlečie sa,keď pôjdu von
@danielahamar no hej
@miadi ja čítam, že aspoň niekto oblieka, ako som ja obliekala syna a to ty? No tak v Kanade mame asi otužilejšie deti a takéto babušenie nepoznáme.
Takže u nás rovnako - syn nosil v zime nohavice/teplaky, keď bolo veľa snehu, alebo -10, tak si na to v škôlke natiahli oteplovaky a bolo.
Žiadne leginy, pančuchy, spodky… a vonku +10
Dala by som spodky, sú tenšie ako pančuchy.