Ako obliekať chlapca do škôlky?

14. okt 2024

Ahojte
Ako obliect teraz v zime chlapca?dam pancuchy a teplaky,ale v triede mu bude teplo,tak ako to spravit?ak dam pancuchy dole,tak pochybujem ,ze ucitelky budu na von obliekat ,,,,

lucia13022023
14. okt 2024

Dala by som spodky, sú tenšie ako pančuchy.

biglovemom
14. okt 2024

Dievcata sa obliekaju inak?😁

Aku zimu mate? My rano 4-7st ma len teplaky na sebe
V naozajstnej zime bude mat teplejsie leginy(nie moc hrube) a na tom oteplovacky.a v skolke len tie leginy

vieronika14
14. okt 2024

Teplaky a navrch softshelove gate

jankka1981
14. okt 2024

Ja môjmu dávam chlapčenské legíny a na to tepláky. Tepláky v šatni vyzlečie, v triede je v legínach.

rozovykon
14. okt 2024

môj zatial chodi v teplakoch, ale v zime davam termo spodky a na to gate bud softselky alebo oteplovaky.

floren
14. okt 2024

Legíny, na to tepláky. Tepláky dá dole a keď idú von,tak si ich oblečie

simona_letova_b
14. okt 2024

Ahoj, ja dávam synovi sofshelovy overal. Ráno uz tu mame pocitovo tak 2 stupne 🫣 Ale škôlku máme kusok, takže teplá mikina, tepláky, tričko dlhy rukáv a ide sa. Inak má aj z lidl nohavice sofshelove- teple podsite, ale to planujem uz skor v zime,ked nebude sneh a nie moc - teploty. Ine maminky to robia tak, že pod teplaky dajú legíny aj chlapcovi a už je v škôlke v legínach... čítala som, aj ze ostanu v pancuskach, ale na vrch dajú kratase. Za mna ten overal je super vec. Celkovo, niečo také nepremokave na vrch, čo tak neprefukne by som hľadala.

autor
14. okt 2024

A kde kupujete tie leginy?
@biglovemom no hej lebo na pancuchy mozem dat suknu,alebo leginy,a na to teplaky,netusila som ze su leginy aj pre chalanov

biglovemom
14. okt 2024

😊😊 chapem🤭

autor
14. okt 2024

@biglovemom no fakt

biglovemom
14. okt 2024

Clovek sa stale dozvie nieco nove😊

ktobytobolpovedal
14. okt 2024

So starsim som to riesila takto: pokial nebolo na oteplovacky, tak mal pancuchy a teplaky na von. V skolke dal dole teplaky, na pancuchy natiahol kratase. Ked isli von, kratase dolu a natiahol teplaky. Ak bol sneh, mrzlo alebo proste pocko na otepky, tak teplaky a na to oteplovacky.
Pri mladsom som teraz nakupila leginy (dlhooo som sa im pri chlapcovi branila) a sofshellove nohavice, cize leginy a na to sofshellove gate na von… v skolke ostane len v leginach. Pokial bude na oteplovacky, tak bude mat teplaky a na to oteplovacky (predpokladam, ze u nas pri Ba ani tato alternativa nenastane 🤣)

autor
14. okt 2024
anjelicek26
14. okt 2024

Úplne normálne nohavice tričko mikina.. na vrch - softshellky alebo gate do snehu podľa počasia. Na vrch softshellku alebo vestu alebo hrubú bundu podľa zimy... pančušky spodky tielka sme nepoužívali.. len u dcéry a to k šatám ci sukni inak nie.. u nás-10 nebýva, že by legíny a vonku softky/zimné nohavice na to nestačili...

ktobytobolpovedal
14. okt 2024

Inac, pre mna je toto obliekanie do skolky a hlavne v tychto prechodoch stale na nervy a to uz starsi syn ma 11 rokov 🤣 cize tvojej otazke uplne rozumiem 😃

canis_lupus
14. okt 2024

My (Tatry) dávame zatiaľ len zateplené tepláky 😃 v zime legíny a na to softshellové nohavice/oteplováky. Legíny kupujem tiež také teplejšie s česaným vnútrom v H&M, jednofarebné čierne/tmavomodré, na predajni majú na nich akciu 2+1 zadarmo (majú ich medzi dievčenskými vecami samozrejme)

joannita
14. okt 2024

Davam leginy (kupila som normalne dievcenske cierne / tmave leginy, vyzera to ako tenke teplaky), alebo ked je este chladnejsie, tak pancuchy a na to softshelky. V satni softshelky vyzlecieme a beha len v leginach v triede. Ak ma pancuchy, na to mu natiahnem kratasy a vnutri je tak (chlapci tak bezne chodia v triede, pancuchy a kratasy).
U nas ucitelky obliekaju detom vrchne oblecko ked idu von, resp. Dohliadjau na to.

michaella24
14. okt 2024

Legíny na Lindex, majú motívy s dinosaurami alebo bagermi, a podobne. Prípadne ako vyššie spomenuté, jednofarebné s česaným vnútrom na H&M. Ale také máva tiež aj Lindex.

sagitta33
14. okt 2024

Dávam punčochy a softky a v triede je len v pančuškach.

andreakotesova
14. okt 2024

@sagitta33 aj moj syn nosil v zime v škôlke v triede kratasy na pančuchách.

autor
14. okt 2024

@andreakotesova asi tak bude naj

sagitta33
14. okt 2024

@andreakotesova Ja som mu zo začiatku kraťasy dávala, ale popoludní prišiel vždy len v pančuchách.

andreakotesova
14. okt 2024

@sagitta33 zle som ta označila. Namiesto softky som precitala šortky 😅🤣

pralinka86
14. okt 2024

Pančuchy nenosi. Leginy z lindexu, o cislo vacsie, maju v pase gumicku na stiahnutie ak by bolo treba, su take ako uzsie teplaky. Vydrzia do jari, znesu fakt vela. Ak kúpiš v akcii 2+1 a este aj 20-25% zlava na nákup, fakt sa oplatia. Na to softshellove nohavice. Bud bez zateplenia alebo s flisom, podla teploty. Mame Unuo. Prípadne oteplovaky.

basulaak
14. okt 2024

Leginy pre chlapcov z Tchiba. Na to mu uz obleciem co treba podla potreby.

miadi
15. okt 2024

Este je len jesen .,v zime normalne nohavice a ked je sneh alebo -15C tak oteplovacky, ale moje deti su otuzile nemaju radi prehrievanie vela sa hybu vnimaju chlad menej ako dospeli .

kulumulu123
15. okt 2024

Dám tepláky tričko a namiesto bundy overal zimný. Snáď ho nepíšu von v tričku. Teraz je u nás ráno okolo 10'C dávam tepláky tričko a softshelovy overal..

danielahamar
15. okt 2024

Aj pančuchy, tak krátke gate nato. Prezlečie sa,keď pôjdu von

autor
15. okt 2024

@danielahamar no hej

sisaka
15. okt 2024

@miadi ja čítam, že aspoň niekto oblieka, ako som ja obliekala syna a to ty? No tak v Kanade mame asi otužilejšie deti a takéto babušenie nepoznáme.
Takže u nás rovnako - syn nosil v zime nohavice/teplaky, keď bolo veľa snehu, alebo -10, tak si na to v škôlke natiahli oteplovaky a bolo.
Žiadne leginy, pančuchy, spodky… a vonku +10