Ženích - outfit

21. jún 2024

Zdravím. Chcem sa poradiť svadbu mame začiatkom augusta bude riadny výpek a môj budúci si nechce dat oblek ale ze niečo na takýto štýl a k tomu svadobne pierko, myslite ze je vhodné aby mal ženích takýto štýl na obrade ? Ďakujem za nazor

sisa_s
21. jún 2024

Ak by sme mali svadbu na plazi alebo zahrade, tak fajn, inak do kostola nie, 1 den sa dokaze dospely chlap prekonat, takto chodia na svadby 6r chlapci, ktori nechcu oblek a lakovky

michaelam2
21. jún 2024

tak ak to bude na plazi alebo v lese alebo luke tak ok 😀 inak za mna nie...a tiez by mi bolo dost divne, ze hostia su slusnejsie obleceni ako zenich

autor
21. jún 2024

@michaelam2
@sisa_s bude to malý obrad v kostoliku približne len do 10 ľudí

cimage
21. jún 2024

Za mna v pohode, nech sa citi pohodlne. Alebo na obrad oblek a na hostinu takto. Tiez by som volila lahsie priedusne saty.

sisa_s
21. jún 2024

Ved je to na vas, nepoznam zlozenie hosti, temu svadby atd...len moj manzel presne takyto outfit nosi na vecere v dovolenkovych rezortoch, nie na svadby🤷‍♀️

michaelam2
21. jún 2024

naozaj by mohol obrad v kostole vydrzat aj v obleku a potom nech sa kludne prezlecie do niecoho takehoto ...ale to je moj nazor, ja som za klasiku, neuznavam ani tenisky k satam a obleku a podobne veci a podla niekoho je to moderne takze...

jamimo
21. jún 2024

boli sme na takej svadbe... ženích mal bielu ľanovú košeľu, jeho by nikto do obleku nenavliekol. A v kostole, cca 100 hostí. Nie je až tak dôležité, aby mal oblek, ale aby mladí pekne a šťastne spolu žili 👍

autor
21. jún 2024

@sisa_s môj budúci nosí stále taketo outfiti cíti sa dobre v tom a ze nevidí problém si to dat do kostola ale ja neviem no.. samozrejme tenisky nebude mať. Chce si dat biela kosela mušelinova s pierkom, béžové eleganstne nohavice a k tomu spoločenské topanky slabo hnedé

autor
21. jún 2024

@jamimo to iste mi hovorí ze nejde o to co ma oblečené ze on sa potrebuje cítiť dobre v tom .. ale stále dúfam ci proste to nie je nevhodne

januska12323
21. jún 2024

Je dospelý môže si obliecť čo chce. Ty budeš mať klasické veľké šaty? Vy dvaja by ste mali byť v podobnom duchu oblečení.

autor
21. jún 2024

@januska12323 ja mam biele jednoduché saty žiadne ,,tortove"🤭

autor
21. jún 2024

Upresním vyzor topánok .. taketo

michaelam2
21. jún 2024

uz len preto, ze bezne nosi taketo outfity by som sa zamyslela ci si na vlastnu svadbu neda nieco slavnostnejsie ...predsa len je to udalost, nie bezny den

autor
21. jún 2024

@michaelam2 stale rozmýšľam nad tym ci mu to nejako vyhovorit zas chápem ze sa chce citit príjemné a je to mini svadbu v kruhu najbližších

michaelam2
21. jún 2024

ja by som mu navrhla kompromis, obrad v obleku a potom nech sa hned prezlecie ...hodinu snad vydrzi, nie je male dietatko 😀

matrioshka333
21. jún 2024

Asi by som dala košeľu, ktorá sa dá zagabať a doladila to opaskom elegantným... Mohlo by to vyzerať slávnostnejšie.

petronelag
21. jún 2024

Raz som bola v lete na svadbe tak ženích mal oblek a pod tým bielu košeľu s krátkym rukávom a motýlik. Po obrade v kostole si dal sako dole.

minenkak
21. jún 2024

Veď je to aj jeho svadba, nech si oblečie čo chce, môj muž mal ružové tenistky .Svadba by predsa mala byť zábava

januska12323
21. jún 2024

Tak môže ale do kostola sako na vrch, bude to vyzerať lepšie a tam až také teplo nie je, to vydrží.

autor
21. jún 2024

nohavice takéto

muchotrafka298
21. jún 2024

Spravte si to tak, ako uznate za vhodne. Priprav sa ale na poznamky od ostatnych na temu ze oblek treba, hento a tamto. Toto je outfit pre chlapa do prace, nie na svadbu v kostole. Ale nikoho nazor Ta nemusi zaujimat. Lebo beriete sa vy dvaja a ked si s tym OK, ze tvoj snubenec pojde na svadbu ako do roboty, tak je to uplne v poriadku.

maryetta
21. jún 2024

Svadba bude platna aj ked by prisiel v šortkách.
Je to ale udalosť ktorej prinalezi sa aj primerane obliect. Jasne oblek nemusi a za mna ma teda bod uz len zato ze neberie kratasy a slapky.

petamich
21. jún 2024

za mna uplne v pohode pri svadbe tohto typu, ze par ludi 🤷‍♀️

zena666
21. jún 2024

Bude fešák. Smelo do toho. Užite si deň a neriešte kto si čo myslí. Mne sa to páči,ale musí sa to pačiť vám nikomu inému. 🙂

annamivo
21. jún 2024

Nevadí, na sobáš sa takéto oblečenie nehodí, iba ak ako bolo spomenuté- plazy, záhrada. Keď sme sa mi brali bolo cez 34 stupňov, to že sme mali 140hosti je nepodstatné. Prezlečenu košeľu mal asi 3-4x. Jediné čo nemal bola vesta, mal traky ( nie, žeby bol tučný, ale sa mi to proste páčilo a on bol rád, že o vrstvu oblečenia menej) .
Nohavice ok, k tomu košeľa, viazanka, sako... Paráda

thereisabear
21. jún 2024

Ja som veľký fanúšik klasického obleku, ale pri svadbe do 10 ľudí nech si toto pokojne dá. Nevhodné to nie je.

guiseppinka
21. jún 2024

Ja len taka poznamka pomimo - zaciatkom augusta nemusi byt vypek 🤭🤭🤭 minuly rok som okolo 9.8. rozmyslala, ci nevytiahnem prechodny kabat, kedze teploty boli max 14 stupnov... pre istotu rataj aj ty s niecim takym a maj pripraveny aj variant pre taketo pocasie.

autor
21. jún 2024

@thereisabear
@zena666 ďakujem za nazor všetkým

reddflowerlife
21. jún 2024

Na zenicha sa taky outfit nehodi. Nechapem ani tie moderne svetle kadejake outfity. Pre mna zenich je klasika- čierny oblek alebo smoking. Čierne lakovky , biela košeľa.

7miriam77
21. jún 2024

Mne sa také oblečenie páči, kľudne aj v deň svadby. Podľa mňa super a hlavne, nech sa on dobre a pohodlne cíti. Možno, keby sa natrepal do obleku na deň svadby nebude v dobrom spomínať 😃😃. Ja by som ho určite v tejto voľbe podporila