Ahojte.
Prosím o názor.
Sú tieto šaty ešte vhodné na svadbu?
Viem, nie sú úplne "cool" a podľa najnovších trendov.
Alebo radšej hľadať iné???
Ďakujem
Šaty mi nevadia ale nejak mi na tebe nesedia.
Ešte doplnim, že nikdy som nebola "fanusik" modnych trendov, takže je úplne možné, že môj vkus je úplne mimo 😀
Mne osobne sa tiež nepáčia ale na druhej strane, ak sa tebe páčia, nevidím žiaden dôvod prečo by nemali byť vhodné na svadbu.
nie, urcite nieco ine
Mne sa zas nepáčia cool trendy. Sedia ti dobre, ja by som ich možno skúsila oživiť nejakou výraznejšou brošňou v páse kde sú stiahnuté. A potom k tomu doladiť niečo na krk, náušnice, podla toho čo rada nosíš.
Vhodne su, dobra podprsenka, lodicky alebo sandalky na opatku.
@crazy_lazy mne sa j páčia, aj keď viem si predstaviť iné.
A paradoxne sa v nich cítim dobre
@ladydeee šaty sú podľa mňa normálne, spoločenské a vhodné. Akurát fotka je taká krivá a hlavne to chce lepšiu podprsenku, lebo tu máš jeden prsník vyššie a druhý dole 😀 a na to viazanie by som si kúpila štrasovú brošňu v striebornej alebo zlatej farbe a k tomu dolaď náušnide, topánky nejaké nude/bežové, lodičky, kabelka spoločenská.
Sú to vhodné šaty na svadbu, farba je super, mne osobne prekáža na páse ta spona je riadne retro, dobrá podprda, vlasy a mejkap a budeš to mať dobre, ak sa ti páčia kľudne si ich oblec, béžové lodičky a kabelka a ides
Podľa mňa tiež ok. Nepáčia sa mi, ale to je moja preferencia. Ale na svadbu sú vhodné.
Za mňa jasné. Úplne inak vyzerajú takto, než budú vyzerať s opatkami a celkovým stylingom 🙂
No vidno že nie sú úplne najnovšie, ale na to sa vyprdni.. vhodné sú 🙂
Dnes sa nosi fakt vsetko mozne. Su uplne v pohode, o to viac, ak sa v nich citis dobre. Je to velmi pekna farba. Make up, vlasy, nejake náušnice, sandalky a bude to vyzerat este lepsie.
Mne osobne sa nepáčia, ale je podstatne ci sa tebe. Ak si v nich spokojná, tak ti náš názor môže byť ukradnutý🙂
Skratila by som ich a rozporok potiahla vyssie
@ladydeee čo sa týka vhodnosti, určite SÚ vhodné
Normálne spoločenské šaty, na svadbu sú vhodné. Keď k nim dáš inu podprsenku, lodicky alebo sandalky na podpätku, účes, doplnky ako náušnice, retiazka - úplne v pohode môže byť
@ladydeee za mňa niečo iné.