Ahojte,chcem sa opýtať lebo mám takú malú dilemu 😁
Mame ísť na svadbu,priateľ má byť svedkom a ja mam problém lebo neviem co si mám obliecť 😆
Mám dvoje štátov na výber ale neviem či sa teda hodia na svadbu keď že nechcem neveste ukradnúť jej deň a krásu tak prosím o pomoc 😀
Vopred ďakujem 😊
ešte daj tretie...😉
ale ak už ozaj nič nenájdeš tak tie druhé sú troška lepšie...
Druhe. Tie prve nemam ponatia, kde sa hodia.
Tie prve su prilis svetle, to sa na svadbu nehodi s tie druhe su zasa skor na ples. Asi by som sa poobzerala po nejakych inych.
@stanulienkat kde sa hodia? dedinská zábava, kino... stačí si hodiť na seba rif. bundu alebo sako...
Uprimne?
Ani jedny.
Skus pohladat nieco ine v obchodoch.
Z týchto dvoch? Tie druhe. Tie prvé fakt nie a ešte raz nie. Tie si neobliekaj nikde
tiez sa priklanam k nazoru-ani jedny .. prve svetle a druhe take neviem nikde do nocneho klubu do kabaretu
@uragan tiež sa mi nepáčia ani jedny z nich ( prepáč , prvé tak na Venček a druhé ani neviem kde na rýchlo ) ,daj do tretice dáke ,poprípade zajdi do sekačov a zaručene nájdeš krásne šaty,za super cenu ✔️
Podla mňa ani jedny
prve modre su pekne ak mas na to postavu a vhodne doplnky bude to pekne
@uragan tie modré sú pre ženu po 50tke.
@blondinera ďakujem som si tak aj myslela 😊 aj keď som najprv nechcela nič hľadať a kupovať lebo ma to proste už unavuje som si objednala ďalšie a uvidím ako to dopadne ☺️
@zmrzlinka2021 ak sa ja v tom budem dobre cíti a ak mi to bude pekne sedieť nebudem risiet ci je to pre nejakú staršiu alebo mladšiu ženu 😀 každý mame niečo svoje 😀
@uragan jasne, ale tak pýtaš sa. Ja ti skôr odporúčam ísť trocha do luxusu.
Prvé dve možnosti určite nie, tieto modré sú krásne (aj jedny aj druhé 😊).....postavu podľa mňa do nich máš a za mňa sa hodia aj mladšej žene (budeš elegantná).
Ak sa smiem spýtať kde si ich kúpila?
@tamitamitami je to instagramova stránka zo Srbska keď ze odtiaľ pochádzam 😀 môžem ju tu zdieľať ale neviem ci posielajú do zahraničia 😀 keď ze ja som si to objednala a príde to kamošky a ta mi to prinesie keď príde na budúci týždeň 😃
@uragan obe modré sú krásne ,no veľa urobí celkový dojem keď ich budeš mať oblečené a zvolíš k ním aj doplnky ,určite z tých dvoch jedny budú pre Teba ok,teším sa na fotky
@uragan krásu jej nevezmeš neboj sa 🙂 môj názor je, že ani jedny saty ti nejdú, prepáč 🙄