Šaty na svadbu ako hosť

uragan
8. aug 2023

Ahojte,chcem sa opýtať lebo mám takú malú dilemu 😁
Mame ísť na svadbu,priateľ má byť svedkom a ja mam problém lebo neviem co si mám obliecť 😆
Mám dvoje štátov na výber ale neviem či sa teda hodia na svadbu keď že nechcem neveste ukradnúť jej deň a krásu tak prosím o pomoc 😀
Vopred ďakujem 😊

1234321
8. aug 2023

@uragan krásu jej nevezmeš neboj sa 🙂 môj názor je, že ani jedny saty ti nejdú, prepáč 🙄

deti95060810
8. aug 2023

ešte daj tretie...😉
ale ak už ozaj nič nenájdeš tak tie druhé sú troška lepšie...

stanulienkat
8. aug 2023

Druhe. Tie prve nemam ponatia, kde sa hodia.

seahorse27
8. aug 2023

Tie prve su prilis svetle, to sa na svadbu nehodi s tie druhe su zasa skor na ples. Asi by som sa poobzerala po nejakych inych.

deti95060810
8. aug 2023

@stanulienkat kde sa hodia? dedinská zábava, kino... stačí si hodiť na seba rif. bundu alebo sako...

aeruginosa
8. aug 2023

Uprimne?
Ani jedny.
Skus pohladat nieco ine v obchodoch.

pribinak
8. aug 2023

Z týchto dvoch? Tie druhe. Tie prvé fakt nie a ešte raz nie. Tie si neobliekaj nikde

syslik81
8. aug 2023

tiez sa priklanam k nazoru-ani jedny .. prve svetle a druhe take neviem nikde do nocneho klubu do kabaretu

qwert87
8. aug 2023

@uragan ani prvá ani druhá možnosť. Hľadaj niečo jednoduché a dolať doplnkami. Roby sa už na svadby dlho nenosia a tie prvé mi neprídu ako šaty

blondinera
8. aug 2023

@uragan tiež sa mi nepáčia ani jedny z nich ( prepáč , prvé tak na Venček a druhé ani neviem kde na rýchlo ) ,daj do tretice dáke ,poprípade zajdi do sekačov a zaručene nájdeš krásne šaty,za super cenu ✔️

kacenocka2
8. aug 2023

Podla mňa ani jedny

uragan
autor
8. aug 2023

No objednala som sie dvoje šiat lebo proste ma to byt luxusná 🙃 svadba a s tímy čiernymi tiež nesúhlasím a v tých bledych sa obávam ísť lebo sa bojím aby nevesta nemala nejakú takú podobnú farbu šiat🫠
Ďakujem za názory 😊

minenkak
8. aug 2023

@uragan ja to napíšem ,žiadny volán ,nemáš postavu na takéto šaty

syslik81
8. aug 2023

prve modre su pekne ak mas na to postavu a vhodne doplnky bude to pekne

zmrzlinka2021
8. aug 2023

@uragan tie modré sú pre ženu po 50tke.

uragan
autor
8. aug 2023

@blondinera ďakujem som si tak aj myslela 😊 aj keď som najprv nechcela nič hľadať a kupovať lebo ma to proste už unavuje som si objednala ďalšie a uvidím ako to dopadne ☺️

uragan
autor
8. aug 2023

@zmrzlinka2021 ak sa ja v tom budem dobre cíti a ak mi to bude pekne sedieť nebudem risiet ci je to pre nejakú staršiu alebo mladšiu ženu 😀 každý mame niečo svoje 😀

uragan
autor
8. aug 2023

@minenkak ďakujem za názor idem to vyskúšať a uvidím 😀 čo by si mi ty odporučila 😊

zmrzlinka2021
8. aug 2023

@uragan jasne, ale tak pýtaš sa. Ja ti skôr odporúčam ísť trocha do luxusu.

tamitamitami
8. aug 2023

Prvé dve možnosti určite nie, tieto modré sú krásne (aj jedny aj druhé 😊).....postavu podľa mňa do nich máš a za mňa sa hodia aj mladšej žene (budeš elegantná).
Ak sa smiem spýtať kde si ich kúpila?

minenkak
8. aug 2023

@uragan už to tu bolo napísané niečo jednoduché

uragan
autor
8. aug 2023

@tamitamitami je to instagramova stránka zo Srbska keď ze odtiaľ pochádzam 😀 môžem ju tu zdieľať ale neviem ci posielajú do zahraničia 😀 keď ze ja som si to objednala a príde to kamošky a ta mi to prinesie keď príde na budúci týždeň 😃

macik166
8. aug 2023

@uragan modré sú krásne oboje. Daj v nich foto. My ti to tu hneď odsuhlasime.

uragan
autor
8. aug 2023

@macik166 keď ich budem mat rada to zdieľam 😁ci sadli alebo nesadli 😅

uragan
autor
8. aug 2023

@minenkak hmm toto sa mi ľúbi ďakujem 😇

minenkak
8. aug 2023

@uragan prosím 😀

ankare
8. aug 2023

@uragan čierne sa mi páčia

blondinera
8. aug 2023

@uragan obe modré sú krásne ,no veľa urobí celkový dojem keď ich budeš mať oblečené a zvolíš k ním aj doplnky ,určite z tých dvoch jedny budú pre Teba ok,teším sa na fotky