Rozdiely v nohavičkách

thirstymonk
28. okt 2024

Čaute kočeny,
blížia sa vianoce a tak rozmýšľam, čo by som dal svojej pani manželke pod konáre. No a napadlo ma spodné prádlo Lelosi (Lelosi, Lelosi, to sa dnes už nenosí :D ).
Tak som si otvoril web a som z toho tak kus magor:

Nohavičky
Brazilky
Laser-cut nohavičky
Laser-cut brazilky
Hipster laser-cut nohavičky
S čipkou

Ako poviem pravdu, som z toho magor. Manželka uznáva klasické nohavičky, nič také, čo by sa jej vrezávalo medzi polky. Je tu niekto ochotný, čo by mi vysvetlil na najvyššej vedeckej úrovni rozdiely medzi uvedenými 6 kategoriami? :D

earlgrey
28. okt 2024

Nekupuj niečo v čom sa nevyznáš - moja rada 😄

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@earlgrey Chcem a ženu to poteši. Raz som jej doniesol z Lidlu set 3ks a potom som o 10 minut musel isť do lidlu a zobrať ešte 5 takych istych setov :D

personality
28. okt 2024

No radšej darčeková poukážka na tie nohavičky. Ale lelosi by som nechcela 😁

eeffka
28. okt 2024

Tu mas strih laser cut je material, to take ako jemna plavkovina bez svikov

januska12323
28. okt 2024

Keď má rada obyčajné tak kúp tie.

ukgirls
28. okt 2024

www.google.sk - neskusal si ?

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@personality Prečo nie? Das 10 legin žena ma a nesťažovala sa. Ma aj pikaluna a je to podľa mojho laickeho nazoru presne to iste, len iny napis na pase.

personality
28. okt 2024

A môžeš pozrieť aj astratex stránku.

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@eeffka Laser cut - presne toto hľadám. Mňam.

Inak jaký je tyvole rozdiel medzi basic, bikini a hipster? :D

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@personality Dik za tip

personality
28. okt 2024

@thirstymonk legíny mám aj ja. Dokonca mám aj nohavičky od nich možno jedny. Ale čo ja viem, mňa to obťažuje ten názov lelosi mať na nohavičkách, proste to nepovažujem za nejakú dobrú značku

eeffka
28. okt 2024

@thirstymonk hrubka latky na boku , ake vysoke su a kolko ti zakryje zadok

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@personality Toto nás vôbec neobťažuje, nepotrpime si na značky. Lelosi kupujem kvoli materialu a kvalite, nie kvoli značke, z toho som vyrastol :D

Pozri sa, mam botasky z čiňaku za 14€ a su paradne. Ale mam aj nike... takisto vetrovku mam z čiňaku a zimušnu z new yorkera... Naozaj, ak len toto má byť dôvod, prečo lelosi nohavičky nie, tak u nás teda áno :D

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@eeffka Hmm... :D Chlap... čo ti poviem :D U nas to je jednoduchšie. Máš slipy, ktoré poslednú dobu dajak nikto nechce nosiť, lebo sa cíti LGBTI :D Potom máš normálne trenky, obtiahnuté (tie mám rád ja) a potom máš voľne trenky - plachty :D

gejb
28. okt 2024

@thirstymonk laser cut je len to ze to nema sviky a teda aj keď je strih laser cut "bombardaky" tak nevidno pod riflami obrysy.

earlgrey
28. okt 2024

@thirstymonk Zabudol si na mužské tangáče 🤣

saxana000
28. okt 2024

@thirstymonk basic zakryje rit az pod polky a su do pasa. Bikini su bedrove ktore zakryju celu rit. Boxerky si predstav baby cp hraju plazovy volejbal.Hipsterky su rovnako bedrove ako bikini ale zo zadku trcia spodne polky.. podla mna jednoznacne najpohodlnejsie a na babe s peknym zadkom najkrajsie su hipsterky.. potom idu brasil to je nieco medzi hipsterkami a tangacmi a tanga snad vies jak vyzeraju.

ketrint
28. okt 2024

@saxana000 perfektný opis! 👌

personality
28. okt 2024

@thirstymonk v pohode ja vravím že ma obťažuje tam ten názov čítať. Vieš tenisky z čínaku ani bunda z new yorkeru žiadny názov nemajú. Veď v pohode, ale za podobne ceny máš aj ten astratex a krásne kúsky. Možno môžeš nakúpiť tam aj tam. Alebo ved ty si rozumieš.

viestta
28. okt 2024

obavam sa, ze bezsvikove laserom rezane a este aj cipkovane nezozenies. Cipka sa laserom rezat neda a aj so zakladnym materialom musi byt nejak zosita

ankare
28. okt 2024

@thirstymonk mne sa najviac brazilky pacia

thirstymonk
autor
28. okt 2024

@viestta Take ani nechcem. Čo riadok, to kategoria 🙂 Takže čipkovane a laserom rezane nemaju nič spoločne. Su to dve rozlične kategorie. Len som chcel medzi nimi rozdiel :D

lavender94
28. okt 2024

Podľa mňa brazilky má rado 90% žien. Sú sexy ale zároveň veľmi komfortné

nevenka
28. okt 2024

Ja mam najradsej klasiku z Tchiba, bavlnene, ale nie tie vysoke, take skor nizsie, ale dobre zakryju zadok. Neznasam, ked su tam moc vykrojene a pcha sa to do zadku. Ak maju cipku, je to len krasny bonus. Malo je takychto strihov, co dobre sedia.

sono2
28. okt 2024

@thirstymonk a keby si si to vygoolil. Potrebuješ, aby ti to tu ženy vysvetlili, a ty pobeži na wcko nie?

thirstymonk
autor
29. okt 2024

@sono2 Prečo? Mysliš, že sa z vysvetlenia hneď pokakam?

sono2
29. okt 2024

@thirstymonk lebo je to minimálne trápne.

thirstymonk
autor
29. okt 2024

@sono2 Čo je na tom trapne? Keby si ty kupovala manželovi trenky, tiež by si sa pytala

sono2
29. okt 2024

@thirstymonk predstav si, že to zvládam 18 rokov bez pomoci internetu.

thirstymonk
autor
29. okt 2024

@sono2 No vidiš, tak ja nie som taky dokonaly, ako ty. Tak som sa prišiel opytať. Nabuduce napišem najprv tebe spravu, či mi vo svojej láskavosti dovolíš založiť tému, alebo nie.