Organizujete si šatník?

michaltat
2. okt 2024

Ahojte

Zaujímalo by ma ci si organizujete satnik t. J., ze odkladate letné šaty do krabíc. Atď.
Mate neaké tipy na lepšiu organizáciu šatníka?

januska12323
2. okt 2024

Nie, nemám príliš veľa vecí tak odkladám len zimné bundy keď ich netreba a topánky prehadzujem podľa sezóny. Ostane mám uložené stále rovnako.

kahh
2. okt 2024

Odkladam len take veci, co fakt viem, ze v zime nosit nebudem. Letne saty, tielka a podobne. Kratasy si niektore nechavam, lebo sa daju nosit aj so silonkami a jesennymi topankami. Ale tiez by sa mi zisiel tip, ako ulozit v skrini nejak rozumne svetre, tie mi zaberaju najviac miesta.

martinkatinka
2. okt 2024

Letne dam na vrch skrine a presuniem tam svetriky. Inak mam viac menej vsetko rovnako.

hederamonstera
2. okt 2024

@kahh ja mam svetre zavesene pri satach

biba_18
2. okt 2024

@michaltat ja mám veľa vecí- a bohužiaľ odkladám ... bohužiaľ preto, že mnohokrát to nemám vymenené, neviem kde som ktorú vec dala, potom sa prehrabujem v krabiciach a mám v tom väčší bordel ako keby som neodkladala ...

kahh
2. okt 2024

@hederamonstera To by bolo idealne, ale nemam tolko miesta na vesanie, takze musia byt poskladane.

biba_18
2. okt 2024

@januska12323 kam odkladáš zimné bundy?

kapanek1
2. okt 2024

Neodkladam, nemam tolko oblecenia. 😄 Ale dobra otazka.

pralinka86
2. okt 2024

Do takeho velkeho boxu priesvitneho, ikea alebo tesco alebo odkial. Presuniem hore na policu. Zaroven odtial vyberiem svetre a tielka, letne šaty idú do krabice.
Ale len preto, lebo tricka, svetre, saty vesiam a nie je vela miesta na vesanie

ndrag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
2. okt 2024

V nízkom dlhom IKEA boxe, šaty tam uložím aj s vesiakom vystreté, tielka, kraťasy zlozim....neosvedčilo sa mi vešať svetre, mám ich zložené

rikarika
2. okt 2024

@michaltat áno, úplne hore mám 2 plastové boxy a prehadzujem to čo v zime resp v lete určite neobleciem. Jeden box mám na športové veci, ten používam celoročne.

januska12323
2. okt 2024

@biba_18 do spoločnej skrine s ostatnými členmi rodiny, vo vlastnej mám len bežné veci. Ale teda vošli by sa aj tam len by som musela vyhodiť niečo čo aj tak nenosím 😁Poskladáme všetky naraz a sú tam do ďalšej zimy.

katica06
2. okt 2024

Nie, mám samostatný šatník, nie skriňu.

januska12323
2. okt 2024

Inak mne sa najviac osvedčilo aby som každú vec videla, potom nekúpim napr. sveter lebo viem, že mám.

biba_18
2. okt 2024

@katica06 úprimne závidím. už sa teším keď vyprdlikam dieťa z domu a v jeho izbe si to zariadim 🙂

katica06
2. okt 2024

@biba_18 bol to darček od muža k 40ke😀

biba_18
2. okt 2024

@januska12323 my máme doma veľkú vstavanú skriňu + veľkú na topánky - ja by som tak povedala, že 2/3 z oboch sú moje a o zvyšok sa delia syn s mužom 🙂 a tvrdím že to oni používajú moju skriňu, nie ja časť ich 😂

biba_18
2. okt 2024

@katica06 bývam v byte. ten nie je nafukovací bohužiaľ ☹

zuzlaka
2. okt 2024

Ja taktiez odkladam dozadu do skrine len tie veci, ktore cez zimu realne vyuzivat nebudem 😀 Tiez by som si priala mat taky riadny satnik, kde zmestim uplne vsetko, ale tak hold, smola, na to ani nemam miesto, takze sa musim uskromnit. 😀

luccija
2. okt 2024

@michaltat nie, prehodím do druhej skrine.Topanky, šľapky do krabic..niekedy som dávala do Ikea tašiek tých veľkých priesvitných, ale potom zase preprat, pozehlit bolo s tým veľa roboty

luccija
2. okt 2024

@kahh nepozerala si také vešiaky, ktoré sa ukladajú pod seba?na jednom je zavesených ďalších 5

stellarstar
2. okt 2024

Nie, mame veľkú skriňu,obaja. Jeden je moj a druhy môjho. A tam mam všetky veci pekne uložené zimné, jarné, letné a jesenné....

viestta
2. okt 2024

Mame v skrini, hlbokej. Vpredu na polici su veci z aktualnej sezony, vzadu tie co sa nenosia. Detske veci sa stahuju medzi polickami. Nenosene na najvyssie a najspodnejsie, v strede aktualna sezona. Co nevojde do polic je v krabiciach na dne skrine, nieco vo vakuovych vreciach pod postelou.

akvi
2. okt 2024

@michaltat ja mám hlboké skrine a prehadzujem spredu dozadu podľa sezóny. Pri tej príležitosti aj upracem a vytriedim. Ja to milujem robiť, všetko pekne preskladám a tak. Akurát sa na to chystám. A vetrovky držím v boxoch, aj hrubé nohavice zimné. Ostatné sa nam normálne zmestí. Ale máme všetci fakt málo vecí.

marcellka32
2. okt 2024

Ja som zistila po upratani skrine, že mám len 3 suce tričká s dlhým rukávom, kde kupujete také čo sa nemusia žehliť, po oprati držia farbu a tvar? Prip tie so stojacikom, ale nie rolák Dik

nairobi
2. okt 2024

@michaltat ja mam jednu veľkú roldor skriňu a veru mam tam všetko zorganizovane - jedna časť šaty zimne a jesenné, druhá časť šaty letné, jarné
Potom mam časť košele, blúzky zorganizovane od s dlhým rukávom az po s krátkym rukávom
Potom poličky tričká s letnými - krátkymi rukávmi, ďalšia polička tričká s dlhým rukávom
Ďalšia polička su nohavice - rifle
Ďalšia polička - sukne, kraťasy
Ďalšia polička svetre, pulóvre
Ďalšia polička tepláky,mikiny, domáce oblečenie
Šuflík - spodné prádlo
Šuflík - ponožky, silonky
Šuflík - pyžamá, nočné košele

Bundy menim podľa ročného obdobia - prehadzujem zo šatníka do skrine ku vchodu
Šály, čiapky,t topánky mam celoročne v roldor skrini pri vchode do domu

cimage
2. okt 2024

Ja prehadzujem letne a zimne. Popritom pozriem co treba vyradit, co je znicene, co nenosime a co treba dokupit. Teraz som davala von uz zimne veci a viem komu treba topanky, bundu, atd, takze mozeme hladat.

barborachors
2. okt 2024

@marcellka32 ja take mam z Bepon, za mna top.

marcellka32
2. okt 2024

@barborachors no idem pozrieť eshop