Obľúbená značka kabeliek?

ajw
30. jan 2024

Ahojte rada by som si rozšírila obzor, nakoľko sa venujem prevažne kabelkam, ktoré sprostredkúvam na predaj, môžete mi napísať spokojnosť či nespokojnosť k jednotlivým alebo iným značkám. Váš vkus, výber 😊 Michael Kors, Tommy Hilfiger, Guess, Joop, chiara ferragni, Furla, Mario Valentino, Coach, Liu ho, PINKO, juicy couture, Karl Lagerfeld, Aigner, Love moschino….

melanta
30. jan 2024

Ak sú na výber iba tieto konkrétne značky, tak žiadna. V každom prípade, keďže kupujem značky, kupujem vždy výlučne v obchode danej značky. Nikdy by som takú kabelku nekúpila mimo.

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jana_eyre_2
30. jan 2024

Decathlon 😂 milujem turistické ruksaky.. ale do práce mam Tommy Hilfiger..

1ryba
30. jan 2024

Nekúpila by som ani 1 spomenutú. Tieto mainstreamové značky nie sú nič pre mňa.

kikuska1416
30. jan 2024

Pre mňa nieje podstatne mať dráhu kabelku ale funkčnú 🙂
Mám značku Wuch.

puertorico
30. jan 2024

vysvetlite mi prosím vás jednu vec. ja by som si rada kúpila drahšiu kabelku, lebo si myslím že bude kvalitnejšia, na značke mi nejak nezáleží , ale páči sa mi Pinko alebo Furla. Pozerala som ich v bazároch, a teda niektoré sú hrozne ošúchané a ja neviem PREČO, keď sú také drahé . Jasné, že by som si ich kúpila v obchode, ale zaujímalo ma za koľko ich predávajú. Niektoré boli ako nové, ale veľa z nich bolo ošúchaných a teda aj napriek tomu pýtali za tie kabelky nehorázne peniaze. Povedzte teda, prečo sú ošúchané ? Je to nekvalita ? či

melanta
30. jan 2024

@puertorico aj Chanel kabelku budem mať ošúchanú, ak ju budem hádzať kade tade. Ošúchané sú preto, že sa s nimi tak zaobchádzalo. Alebo sú to fejky a preto nie sú kvalitné.

mk1111111111
30. jan 2024

@puertorico co sa velmi nosi, sa samozrwjme osucha, ci je to koza, alebo kozenka. Vela spravi aj to, ako sa o kabelku staras, ci ju vzdy len niekde hodis, ci uz v bare-hodis, alebi s "uctou"polozis, alebo hodis len tak do skrinky, ked prides domov,
alebo ju das vzdy do obalu na uskladnenie a o kozu sa staras presne tak, ako treba. Aj topanky umyvas a nasledne impregnujes. Ja mam aj kabelky Hermes a ani po rokoch na nic nevidno ziadny oter, ale tak, staram sa o ne

tiezjedna
30. jan 2024

Z Ameriky som si priviezla Kate Spade. Ale inak preferujem ručne šité talianske kabelky, na tie som objavila maličkú manufaktúru pred rokmi v Ríme. Tie sú absolútne nesmrteľné a nadčasové.

melanta
30. jan 2024

@mk1111111111 nuž vieš, niektorí sa ani o topánky príliš nestarajú, to je bežne keď pozrieš ľuďom na topánky, tak potom logicky aj kabelky hodia do skrine. Inak súhlasím, nielen že sa starám o kabelky, ale Hermes, LV, Chanel aj vždy uložím do obalu a tak ich mám v skrini.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puertorico
30. jan 2024

@melanta
@mk1111111111 ďakujem za odpovede ❤ no pre mňa sú aj Furla a Pinko drahé kabelky, nie to ešte LV a ostatné 😅 ja by som ich aj hladkala a rozprávala sa s nimi 😂

mima1608
30. jan 2024

Z týchto značiek ani jedna. Tiež kupujem Vuch, aj kabelky, aj ruksaky, aj peňaženky

nika898
30. jan 2024

@ajw pacia sa kabelky Marc Jacobs, Furla a Pinko. Aj kabelky značky Guess alebo MK ale vyššie spomenuté mi prídu kvalitnejšie a hlavne sú kožené.

martul
30. jan 2024

@ajw Nebudem vypisovať značky, pre mňa je proste čistá katastrofa kabelky s veľkým názvom výrobcu, tak, že ti to až do očí bije.
Kabelku mám spoznať podľa kvality a nie podľa 10cm názvu na nej.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
30. jan 2024

@alessavandervelden súhlasím. Toto je na Slovensku typické. Kúpiť si kabelky, z ktorých kričí značka. Napríklad LV a neferfull typ. Ale je potrebné si povedať, že LV neverfull kúpiš za 2000, ale ozaj kvalitnú LV bez nápisu LV za 8-10000, takže preto vidíš na Slovensku skôr tie sedlačiny, pretože na tú kabelku za 2000 ešte nasporia, ale na tú za 10 už nie. A potom ďalšia vec, typická pre Slovensko je tá, že niektoré ženy potrebujú silou mocou mať niečo akože značkové. Pritom ja som zástanca toho, že čo si nemôžem kúpiť z výplaty bez toho, aby to pomhlo rodinným rozpočtom, to si nekúpim. Lenže na Slovensku je bežné, že ženy chcú, aby niekto videl, že majú drahú kabelku. No ja mám kabelky za 5 a viac tisíc a nikto by to na niektoré z nich nepovedal a tak som si ich aj kupovala. Že ja ich chcem, ale iní ľudia nepotrebujú vidieť, čo a za koľko mám. Mimochodom, radšej by som si kúpila slovenskú výrobu typu Ľúbivé ako značky TH, CK, Guess, aj sú krajšie, aj sú kvalitnejšie podľa mňa.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanka562
30. jan 2024

@ajw už roky mám čiernu obyčajnú koženú kabelku Guess, logo ani nevidno a som s ňou veľmi spokojná.
No oveľa radšej ako mat logo cez pol kabelky investujem do kvalitnej koženej kabelky kľudne aj neznámej značky Slovenskej - Ľúbivé alebo Monart. 😊

mk1111111111
30. jan 2024

@melanta tiez neznasam napisy. Mne sa niejedy paci materiak, strih, vyhotovenie, ale, ak je napis znacky, tak neberiem, ci uz kabelka, oblecenie, topanky. Ja aj tu Hermesky nosim len vo vynimocnych pripadoch a vacsinou len mimo SK, lebo, malokto veri, ze je original, tu je to prefejkovane a este sa s nimi, ako pavice predvadzaju a potom aj oruginal vsetci povazuku za fejk.
Tak, ale mam aj bezne kozene kabelky. Dokonca LJ mam, aj ked je kozenkova, ake, pekny model, napis minimalny

stanzi
30. jan 2024

@ajw Z tychto znaciek urcite ani jednu, nechcem nikoho urazit, ale za mna su toto preflaknute znacky, ktore uz su naozaj na kazdom rohu (mozno s vynimkou Furly)....Plus nedava mi velky zmysel kupovat napr. TH alebo Liu Jo cez sprostredkovatela, ved tieto kabelky su uz dostupne vo vsetkych velkych eshopoch typu About You, Zalando, Eobuv a pod. Skus priniest na Slovensko menej zname znacky, pozri Demellier, Polene, z drahsich mozno Launer, Celine alebo Loewe...
@melanta Presne. Mam LV s uplne mini logom, Neverfull by som nechcela, ani keby mi ju niekto ponukal zadarmo. A len mala poznamka k tomu, co pises ("...pretože na tú kabelku za 2000 ešte nasporia, ale na tú za 10 už nie") - osobne si myslim, ze kabelky za 10tisic nie su pre ludi, ktori na nu musia vyslovene setrit...

bytc20
30. jan 2024

@ajw Z hore uvedenych jedine Coach. Inac kupujem Dajana Rodriguez alebo Lubive. Mne ide hlavne o kvalitu- cize za mna musi byt kabella kozena a ked sa to spoji s peknym designom, neni o com ❤️

zuzanaa239
30. jan 2024

@alessavandervelden ake su severske znacky napriklad, mam rada kabelky, ale severské nepoznam, dakujem!

kiki68
30. jan 2024

Ja mam rada MK, Ale tie bez vzorov, potom Aigner a DKNY. Ale vzdy to zalezi od toho kusu, mam doma vsetko mozne ( aj lacne, aj drahe).

kiki68
30. jan 2024

@stanzi Problem je, ze ake ludia nepoznaju loga, tak to velmi nechcu kupit z nejake drahsie peniaze. Hoci kvalita moze byt lepsia a design tiez. Ludia stale idu napr po Guess ( podla mna strasna kvalita). A tiez kazda znacka ma svoj segment

tiezjedna
30. jan 2024

@kiki68 Guess je gýč ako bič. Ani cent by som za ňu nedala. Nenosila som ani keď som ju dostala ako dar...

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiki68
30. jan 2024

@mk1111111111 by ma hanba fackovala nosit fake Hermes 😂😂😂 Kolegyna ma a sice je to krasny fake ( je to prava koza, sefka to dopratala z Milana), ale vies ake to je jazdit vlakom, fabiou a mat Hermesku na sebe 😂😀😀 To uz neviem co tam dopatlem “ Klima schützen), tak reku chodim vlakom z presvedcenia 😂

melanta
30. jan 2024

@kiki68 teba by fackovala, ja som cez koronu stretla po dlhých rokov bývalú kolegyňu, mala kabelkú na štýl Birkin od Hermes, kúpenú zrejme v obchodoch štýlu Orsay a pod. A hovorí mi, jej máme rovnaké tašky. Tak som sa usmiala, že áno, sú podobné. 😂😂