Ahojte , chcem sa spýtať asi taku blbu otázku ale nosia sa este v tejto dobe silonky? Napr.pod kratase alebo šaty. Ďakujem
Nosia sa silonky a sú aj také čo nesvrbia. Sú pekné aj vzorové a aj jednoduché..podľa toho ako chcú ženy. Podľa mňa to je také sexi. 🙂
áno...tiež nosím
a čo by sa malo nosiť miesto siloniek?
Ano, nosia.
pod kratasy som teda nikdy nenosila silonky..
Keď ti je teplo na kratasy tak načo silonky?
Nosim ich na jar a na jesen pod suknu alebo saty, ked nie je este tak teplo. V lete uz samozrejme nie.
Akurát ich mam na sebe, v aprili a v kancli si neviem predstavit ist bez siloniek. Moje nie sú vobec vidno.
Ja nosim, aj dnes ich mam na sebe. Vnutri este nie je tak teplo, nevydrzala by som bez. Doobeda som este sedela v kozenej bunde… teraz uz je teplo.
Jeeej, kratese 😃
Tak sa mi to paci.
@77nelinka tiež som zmätená z otázky 🫣😅
nosia sa a ... k slovu kraťasy som našla toto: Nespisovné pomenovanie krátkych nohavíc alebo šortiek má podobu kraťasy, nie kraťase (porov. Slovník súčasného slovenského jazyka H – L, 2011, dostupný na www.slovnik.juls.savba.sk).
Bolo to jazykovej poradni.
@evelynmozagalega Akú značku, prosím ťa?
@martinami274 Ahoj, mohla by si prosím napísať názov a druh tých, čo nesvrbia ? Ďakujem 🙂
@jaja20 rôzne, niektoré z Calzedonie, niektoré z CA - odtieň powder (nie natural, tie sú moc tmavé).
@laurika999 ja kupujem si Golden Lady...kupujem ich v Bepone. Aj obchody majú a aj eshop. A už , ked mna nesvrbia, tak to už je čo povedať. 🙂)
nie, nenosia, v zime pekne s holymi nohami, co tam po tom, ze zmrznes....do lodiciek ci ciziem detto bez siloniek, ved co by ludia povedali....
Nenosím lebo ich neznášam, ale v zime k čižmách hrubé vzorované raz za čas si dám. Ale nosia sa aj klasické ešte to vydávam na takých babach co robia v kancli alebo bankách
ano, mam ich akurat na sebe :D
Zalezi kam. Do prace ci na udalosti, kde to vyzaduje funkcia ci protokol tak ano, inak si mozes vybrat 🙂
Určite áno. Len nie pod kratase ;(
Nosia, dokonca v niektorých prípadoch sú žiadúce. Ako divadlo, kostol.
Sú aj v spreji.
Ano nosia sa stale.
Tento rok sú v móde vraj farebne bez vzoru (už nie čierne, telové už dávno nie). Ale vzdy záleží od celkového zladenia odevu.
Napríklad tu:
https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2...
Áno nosia, teraz je taký výber, že si neviete skôr vybrať. S bb efektom, 6 denové -úplne jemné, bez tých pásikov pod zadkom, tvarujúce, matné, proti kŕčovým žilám..naozaj je obrovský výber. Už dávno nie sú len lesklé, hrubé hnedé pančuchy
vídam ženy, kt. to nosia. Ja osobne to nenosím, nenávidím ich, svrbia ma z nich nohy. Silónky pretrpím len v divadle alebo na pohrebe, inak nie