Elegantné tenisky

22. okt 2024

Vedeli by ste prosim poradit elegantne damske tenisky alebo topanky do prace k nohaviciam koseli aby nevyzerali vyslovene na beh ale aby boli pohodlne, vela cez den chodim plus vlakom mhd cestujem tak musim mat pohodlne a nic neviem doladit ku kancelarskemu outfitu. Farba asi cierna pripadne bezova, neviem nic najst, ak sa mi aj nejake pacia nemaju moju velkost (42), v com chodite do kancelarie? V cizmach sa mi poti noha, nenosim kym nesnezi. Dakujem. Prikladam foto ake som cca mala naposledy (nie tieto ale podobne) ale uz su obnosene a nepredavaju sa.

lilianka28
22. okt 2024

My sa v kancelárii prezúvame. Celý deň sedieť v čižmách, no neviem ...

natalusiiik
22. okt 2024

Daj do googla ,,tenisky na platforme,, a najde ti mnoho takych, ale teda v kancelarii by som sa tiez prezuvala do pohodlnych slapiek ako pise vyssie..

ukgirls
22. okt 2024

ziadne tenisky niesu elegantne .. kup si kvalitnejsie lords topanky anic ta boliet nebude .. pripadne sa v praci prezuj

idamia
22. okt 2024

Prepac, ale taketo topanky su fail.

anketkarka
22. okt 2024

Čo je kancelársky outfit? K niečomu sa tenisky hodia a k niečomu v žiadnom prípade. Treba vedieť zladiť. Topánky, ktoré sa Ti budú hodiť ku všetkému Ti tu nikto neporadí. Jeden pokus:
https://www.aboutyou.sk/p/tamaris/nizke-tenisky...

diewcatqoo
22. okt 2024

Elegantne tenisky su dobry oxymoron 🙂

veselo_neveselo
22. okt 2024

Skus pozriet sketchers, maju aj cele cierne, pohodlne su. Inak pozeraj radsej vychadzkovu obuv a nie priam tenisky.

modrykonik33
22. okt 2024

Klasické biele tenisky nosím

ada_alica
22. okt 2024

@ada_alica neskutočne široké využitie, veľmi pohodlné a ľahučké naozaj odporúčam oplatí sa investovať trošku

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

Mokasiny alebo klasicke snurovacie topanky. Ziadne z tych tenisiek ☝️ niesu elegantne

vanilkovazmrzka
22. okt 2024

A FUJ cely den sa neprezut a parit johy v akejkolvek topanke 🤢

lilianka28
22. okt 2024

Odhliadnuc od toho, že sa neprezúvaš (síce neviem prečo), tak elegantnejšie ako akékoľvek tenisky sú mokasíny alebo šnurovacie poltopánky tzv. oxfordy samozrejme v prevedení z pravej kože.

kukuk29
22. okt 2024

pozri rieker - tie maju takyto styl 🙂

mk1111111111
22. okt 2024

@vanilkovazmrzka aky cely den, pisala do prace. Kazda praca neposkytuje moznost prezutia do "papuciek". Ked si vymeni v praci za pracovne topanky a v nich je 8h, to je aky rozdiel? Aj to mame brat ako fuj?

stanulienkat
22. okt 2024

@ada_alica Ja by som konkrétne za takéto gumáky 145 eur nedala, je to obyčajná hnusná guma za päť korún. Za tie peniaze si kúpim kvalitné kožené topánky. Aj dvoje.

idamia
22. okt 2024

@stanulienkat Suhlas, toto je strasny gyc. Ked biele tenisky, tak obycajne biele nike, klasicke cierne vans, conversy rozne alebo akekolvek napodobneniny podobneho stylu, neposobi to gycovo. Lords je klasika do prace. Pohodlne topanocky su od znaciek Legero, Rieker, Ecco, Geox..

tilly
22. okt 2024

@stanulienkat tie sú kožené, veď aj v popise to píšu

tilly
22. okt 2024

Súhlasím s názorom, že tenisky nebudú nikdy elegantné. Teraz máš taký výber aj nízkych elegantných topánok aj kožených, že je škoda sa orientovať iba na tenisky. Tiež mám ten problém, že číslo 42. Mám 180 cm a teda zohnať topánky je niekedy, problém, ale nemecké stránky a výrobcovia mávajú aj 42 alebo väčšie 41, napr michael kors alebo Karl lagerfeld nosím v pohode 41, aj aldo.
Ale ak stačia tenisky, tak tento štýl. Kľudne nosím aj ku kostýmu aj k rifliam aj k šatám.
Samozrejme teda podľa príležitosti, na bežný deň to stačí, keď mám stretká s klientami, nosím lodičky.

ivuska027
22. okt 2024

S veľkosťou Ti rozumiem, tiež mám 42ky a zohnať pekné topánky v tejto veľkosti je skoro zázrak. Ja mam momentálne skechers, ale biele. Nejak sa mi viac hodia ako čierne. A mám jedny béžové z Deichmanu. Veľkosti má aj Rieker, ale to sa mi zdá všetko ako pre takú obstarožnú cetku 🙈 Držím palce pri hľadaní. 🙂

stanulienkat
22. okt 2024

@tilly hej, teraz som si vsimla. Ale casto byvaju len gumene. Jedine "pozitivum" je napis tej znacky. Inak kvalita tychto gumakov je niekedy ako z Deichmanu.

galixx
22. okt 2024

Ja nosim biele converse. Mne osobne pridu biele male tenisky (nie take mohutne ako si poslala) ovela “elegantnejsie”. Bezne nosim k satam a sukniam

galixx
22. okt 2024

Nejak takto zvyknem chodit

tilly
22. okt 2024

@stanulienkat ja na to dávam pozor pri topánkach. Buď plátené, alebo kožené. Polyuretán apod si neviem predstaviť na nohe.

tilly
22. okt 2024

@galixx outfit je krásny, ale je to kancelársky outfit? Alebo každá firma, iný dresscode?

galixx
22. okt 2024

@tilly ja robim v korporate a nestretavam sa s klientami, celkovo tu mame taky uvolneny dresscode, takze u nas je to ok. Ale chapem, ze v kazdej firme je to ine

autor
22. okt 2024

@ada_alica su krasne ale vyrabaju ich po cislo 40, ja mam 42, sketchers este 41 obujem

autor
22. okt 2024

@idamia a preco su fail, co je na nich zle? Akoze uprimne sa pytam nie urazeno

michaela567y
22. okt 2024

Ja mám twinset, obycajne biele a sú kozenne

maryetta
22. okt 2024

Ja som take ešte nenašla. Tiez mam nohu 41-42. Chcela som teda hladam tenisky ze aj k sukni alebo satam. No mne vsetky pridu sportove na to aby “zhovadili” celkovu eleganciu oblecenia.