Chodíte oblečené moderne?

jsbb
21. jún 2023

Co som si všimla, tak niektoré ženy chodia fakt moderné oblecene, rôzne šaty, moderné topánky, moderné nohavice, topy. Mne sa na to nechce míňať peniaze, nosím obsiahnuté rifle a tričko, tenisky, aj oblečenie, mam aj niekoľko rokov. A co vy?

vamajka
21. jún 2023

@jsbb nenavidom nakupovanie, nosim to co mam doma dovtedy pokial je to nositelne. Niekedy si nic nekupim na seba aj cely rok

hladamematku
21. jún 2023

okrem obuvy a spondeho rpadla nakupujem vsetko roky v secondhandoch...cize ano e to moderne, nie je to vyrobene v bangladeshi...vacsinou mam odev made in italy, denmark a podobne...a originalne...

hladamematku
21. jún 2023

sorry za preklepy pisem po tme 🙂

ckocka
21. jún 2023

Myslím že ani neviem čo je moderné, nosím to čo mi pristane a v čom sa cítim dobre.

pribinak
21. jún 2023

@jsbb tak zalezi aj od typu postavy, veku,pracovného postavenia, ….. ale móda by nemala byt hlavná

Hlavný faktor by mal byt ten, že sa v oblečení cítim prijemne, nijako má neobmedzuje a podčiarkne prirodzenosť človeka

jsbb
autor
21. jún 2023

Tak teraz sú moderné široké nohavice a obsiahnuté crop topy. Pomaly kazda žena tak chodí. Ja si iné gate kvôli móde kupovať neplánujem.

sense
21. jún 2023

Obliekam sa pohodlne. A to co sa mi páči. A je mi jedno či je to moderné alebo nie.

divokykonik
21. jún 2023

Nosím to, čo aktuálne na seba oblečiem. 😃 Absolútne neriešim, či to je moderné, či nie. Nosím to, v čom sa cítim pohodlne a to, čo mi zakryje nedostatky.

katka533
21. jún 2023

@jsbb to vidim skor len na študentkach

martinkatinka
21. jún 2023

Ja nakupujem v sekacoch plus nejake basic kusky aj inde. Ale v brznych obxgodoch by som si nevybrala.

melisa281
21. jún 2023

Čo je v tejto dobe moderne? Lebo je toľko štýlov, že človek sa v tom už ani nevyzná 🙂 ale nosím to čo sa mi páči a načo mám náladu. Niekedy športovo inokedy pohodlne alebo elegantne. Kupujem tak priemerne, ale nepreháňam to. Stačí mať pár kusov oblečenia z každého druhu a kombinovať.

oli18
21. jún 2023

@jsbb Ja som si tejto jari kupila 3 saty, jedny sandale, jedni sportovo elegantne topanky, riflovu budnu. Ak je to z novej kolekcie, co je, tak je to moderne. A to som seniorka. Moda ma stale bavi, mam dobry vkus, aj postavu a obliekam sa primerane veku. Satnik mam velmi dobry, vela veci aj zo sekacov. "Saty delaj cloveka, je to pravda odveka", ceska mudrost a ja sa nou riadim. Aj preto mi tipuju o dost rokov menej 😉

mk22
21. jún 2023

Mam rada vkusne kvalitné oblečenie, uni kúsky, ktoré sedia.
Kúpim si často a rada.
A áno mam aj široké gate a v rôznych farbách.
Nie je nič krajšie ako pekne vkusne oblečená žena.

jsbb
autor
21. jún 2023

@oli18 No ja aj 10 rokov to isté nosím :D proste kým to vyzerá kvalitne, že to nie je zprané a nemá oblečenie známky poškodenia, tak to stále nosím. Mne to príde zbytočne kupovať stále nové.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jsbb
autor
21. jún 2023

Len sa tak divne cítim, keď vidím podľa módy oblecene zeny a ja stále v tom istom :D

oli18
21. jún 2023

@jsbb to mozes, ak je to kvalitne a nadcasove, nie modny vystrelok, preco nie? Ja sa riadim tym, ze ak 2 roky nieco neobleciem, dam prec. V mojom pripade vsak nemam kde tie veci vynosit, kedze nepracujem.

lienka192
21. jún 2023

@jsbb v poslednom čase som si zvykla nakupovať v sekacoch, su tam originálne kúsky a keď je akcia, naozaj za pár supov nakúpim krásne moderné kúsky, mam potom pestrý šatník a neminiem majland (to by mi bolo ľúto za handry vyhodiť veľké peniaze), šetrím životné prostredie a ako bonus všetci mi tie šaty / sukne / topy v práci chvália 😀😀

galganka
21. jún 2023

Mám v skrini veci, ktoré som si kúpila ešte na strednej... 🤷‍♀️ v obchodoch si málokedy vyberiem... 🙈 volám to moja osobná slow fashion.

marianarem
21. jún 2023

@jsbb Ja nemam velmi rada modernost - konkretne ten princip, ked sa nieco vymysli len preto, aby to bolo ine ako minuly rok a potom sa rovnaky styl natlaci do vsetkych obchodov a povie sa, ze toto sa teraz nosi.
Moj idealny kus oblecenia je nieco, co vydrzi dlho, je to dobre usite, z kvalitnej prirodnej latky, co ma tvar normalnej zenskej postavy a co by nebolo na smiech v ziadnej dobe od mojho narodenia az doteraz.

rakywanda
21. jún 2023

Rifle si dám na seba jedine keď idem so psom. To je tak 2x do roka. Ináč nosím len sukne alebo šaty. Základom je dobrý strih a farby , ktoré ti pristanú a jednotlivé kúsky sú dobre kombinovateľné. Často mám na sebe outfit za euro, lebo sukňa zo sekáča za 50 centov, blúzka tiež, a v práci híkaju. Najdrahšie mám topánky, ale tiež len pár, z dôvodu veľkej a nepodarenej nohy. Nesledujem čo je moderné. Ak by som si dala široké nohavice a crop top, eee opravujem, nikdy ale že nikdy , ani v skúšobnej kabínke , oči by mi vypálilo.

hladamematku
21. jún 2023

@jsbb ahaaa,tak to nechodim moderne, myslela som , ze moderny je originalny, nie davovo polka mesta rovnako oblecena...takze nechodm moderne, tie modre rifle na pas a zvonaky a biele tenisky a cropy sa mi velmi nepacia...takze nic

miadi
21. jún 2023

Nekupujem veci podla toho ze su trend ze ich vidim na inych ale kupujem co sa paci mne. A mam aj nove aj 10r veci ktore su kvalitne a nevyzeraju zle. A som spokojna . Ked nie si spokojna tak vyskusaj tie trendy ci sa v nich budes citit lepsie .

koniarova
21. jún 2023

Áno, chodím. Milujem sa obliekať a upravovať. Rada som pekná 😉😉

miadi
21. jún 2023

Btw siroke nohavice a crop top nie je jedine co teraz frci . Je toho ovela viac. Mozes si vybrat “ moderne” .

zuzuliennka1
21. jún 2023

v obchode s oblecenim som bola naposledy pred 6r, ked som si kupila par tehotenskych veci.
potom som sa vratila k veciam, co mam v satniku, neriesim co je “moderne”, mam svoje oblubene znacky a veci a nosim to doslova do zodratia, kupim si nove, az ked “nemam co na seba”, co bolo teda pekne davno

st_277
21. jún 2023

@jsbb kazdy mame nejake konicky. ano ja osobne sa milujem obliekat a kazdy mesiac miniem niekolko stoviek 🙈 no a co, kazdy mina na nieco ine, hlavne je nech sa zena citi dobre. Ak niekomu na tom nezalezi, je to v pohode, je hlavne nech je spokojna a to nech z nej aj vyžaruje

zuzulka558
21. jún 2023

Ja som napríklad odkedy mam obe deti leginova, tričkova, sandalova a teniskova,, pre mňa naj pri deťoch

0silvia0
21. jún 2023

@jsbb tie tenke siroke gate sa nosili aj v 90tych rokoch. Moda sa vracia. Ja si ich urcite neobleciem, neznasam siroke gate a necitila by som sa v nich dobre. A niektorym babam sa v nich trasie zadok🙈
Cize mam svoj styl a nejdem podla toho, co nosi polovica zien.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz