Chodenie bez podprsenky

11. aug 2023

Je to podľa vás v pohode? Ja chodím bez podprdy normálne doteraz mi ani neprišlo že by na tom bolo niečo zle. Samozrejme nenosím nič biele či transparentné. Ako píšem doteraz som to neriešila ale v poslednej dobe ako na potvoru sa ma na to pýtali dvaja ľudia nezávisle od seba. Že či mi to nie je divné. Čo si o tom myslíte? Je to naozaj také príšerné faux pas alebo je to len nejaká divná bublina okolo mňa? Inak nie som nejaká divná lesana čo sa nevie obliecť primerane situácii, ale na prechádzku, do obchodu alebo tak, why not. Mám malinké prsia, podprsenky mi nerobia dobre a nemám financie na bra fitterku

lonely66
11. aug 2023

zalezi od toho, kde takto chodis. ak len v ramci volneho casu, doma, von, v pohode. ak do prace, tak ano, je to take nevhodne dost

rebrambora
11. aug 2023

To, ze mas malinke prsia neznamena, ze nemas bradavky 😃 vela x je to este ocividnejsie a cudnejsie, ako ked zena s velkymi ceckami je bez. Lebo nie stale to dobre vyzera. Mne by nevadilo, Ani kebyze chodime vsetci nahi.
Ja osobne tiez nenosim podprsenku stale, ale nikto sa nikdy necudoval.
Faux pas to nieje, ale nevieme konkretnu situaciu.
A vies nosit sportove podprsenky, bralety atd. Dnes je vela moznosti.

minenkak
11. aug 2023

Ako, ja keby mám malé prsia, má nedonúti nik a nič nosiť podprsenku,už som oznámila mužovi ,že na 50 ako darček chcem zmenšenie prs

barbora0308
11. aug 2023

Ja mam velmi male prsia resp. ja ich asi ani nemam 😅. Mne osobne ale vadi, ked mi je vidno bradavky, takze nosim bud braletky, sportove podprsenky alebo naplaste na bradavky. Zavisi od toho kam idem a co si obleciem.

viestta
11. aug 2023

Kazdy nech nosi co sam uzna za vhodne. A ti okolo nech riesia hlavne seba nie bradavky nejakej cudzej zeny...

muchotrafka298
11. aug 2023

Podla mna to uplne problem nie je, ale do prace sa mi to vyslovene nehodi. Moja kolegyna ma tiez male prsia, podprsenku nenosi a nosi s velkou oblubou biele priesvitne tielka a obtiahnute veci. A toto mi prekaza, ked sa v praci mame cely den pozerat na jej bradavky. Nehovoriac o stretnutiach co ma s klientami.

galganka
11. aug 2023

Bradavka je normálna súčasť ľudského tela. Ak mi ju nikto nestrká do oka, vôbec ju neriešim. 🤷‍♀️ a tiež chodím bez podprseniek.

ckocka
11. aug 2023

Mám velké prsia, podprdu nosím a aj tak sa mi hlavne v jednofarebnom tričku rýsujú bradavky, asi im je furt zima alebo neviem. Kašlem na to, nehanbím sa za to že mám bradavky, nakoniec ja som si ich nevymyslela, a holé ich neukazujem. Prelepovať si ich nemienim a pevné hladké podprsenky mi nesedia.

minenkak
11. aug 2023

Ďakujem,všetkým ženám ktoré berú bradavky ako normálnu časť tela

motogirl699
11. aug 2023

Aj ja sok chodila kým som si to mohla dovoliť

akvi
11. aug 2023

Ja prudko závidím všetkým, čo majú odvahu ísť bez. Ja tú odvahu bohužiaľ nemám. Nevidím na tom nič zlé. Chlapské bradavky sú akože v poriadku? Alebo hompalajuce sa nadobicko v šortkách na ostro, to nik nemá potrebu riešiť. Nech si každý chodí ako chce. Mne nevadia ani nahaci, neriešim, necumim.

barbora0308
11. aug 2023

@galganka normalna sucast tela je aj muzsky pohlavny organ a tiez mi je trocha neprijemne, ked ma chlap tak natesno vsetko tam dole obtiahnute, jednoducho nevies kam smerovat rychlo pohlad...rovnako je to podla mna aj so zenami a bradavkami. Samozrejme, kazdeho vlastna vec 🙂 ale rozpacitym pohladom sa clovek nevihne.

lonely66
11. aug 2023

ja si myslim, ze ak presvitaju, je to nevhodne, narazam na prispevok od
@muchotrafka298
lebo asi by sa vam zdalo tiez dost cez, keby v praci mal nejaky chlap - kolega (myslim hlavne kancelarsku pracu) priesvitnu koselu alebo biele tricko ci hocico ine priehladne a trcali by mu bradavky alebo sa ocividne rysovali chlpy. je to take nevkusne predsa.

rawmamka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkakvet
11. aug 2023

Za mna katastrofa uplny nevkus.

galganka
11. aug 2023

@barbora0308 neviem, či je namieste porovnavať presvitajúci penis s bradavkami pod tričkom. Zarezaná leginová vagína by bola vhodnejšia a to je teda dosť neestetické a nevhodné podľa mňa. Ale bradavky? Absolútne mi nevadia.

betulinka1
11. aug 2023

Ked nemusim, tiez nenosím a to nemam male prsia. Snazim sa samozrejme tak, aby som nikomu nevypichla oci bradavkami ale tie mi svietia aj cez podprsenku. A tie uplne vypchaté, co spravia dalsie dve cisla naviac odmietam, ved sa neda v nich ani dychat a vsetko ma tlaci. Pokial nemas priesvitné oblecko, tak nevidim na tom nic hrozne, ze je vidiet tvar pŕs pod tričkom. Na odľahčenie temy…. Inak minule sme riesili s mladšími slobodnými kolegami, ze nic nie je horsie ako ked si da nejaka baba dole podprsenku a zistia, ze namiesto C maju pod nimi A 🤣🤣🤣🤣. Nazvali to, ze podprsenkami ich vlastne klamu 🤔🤔🤔.

dorinecka45
11. aug 2023

Podla mna uplne v pohode,aj do prace. Ja by som rada chodila bez podprsenky, ale mna potom palia bradavky, a okrem toho mam D ka, takze ma to aj boli ked chcem napr rychlejsie chodit,nie to este pobehnut.takze ja musim nosit.obcas si dam len taku tu kvazi sportovu, tenucku, co ledva nieco drzi.kedze som alergicka na nalepky, naplaste atd, tak mi nerobia dobre ani tie kamuflazne nalepky na bradavky

barbora0308
11. aug 2023

@galganka zjavne to kazdi vnimame inak. Za mna su vsetky tebou spomenite veci rovnako "do oka bijuce".

galganka
11. aug 2023

@betulinka1 to je efekt balíčka chipsov. Otvoríš veľké vrecko a tam... 3 chipsy... 😂 ja mám obrovský problém, kúpiť si podprsenku, lebo 90 % má všelijaké push up triple efekty a hrúbku košíka aspoň 3 cm. 😂

betulinka1
11. aug 2023

@lonely66 inak co si maju taky viac chlpatý chlapi obliect potom? Maju si davat tielko aby im neboli vidiet chlpy. Chudáci….

3petka
11. aug 2023

Podľa mňa ak máš pekné prsia, že to vyzerá ok neriešila by som okolie. Čo je ich do toho, jasné že sú situácie čo si vyžadujú podprdu ale inak. Mať viacej odvahy aj ja tak chodím a to mám celkom pekné prsia aj po 2 deťoch.

betulinka1
11. aug 2023

@galganka presne 🤣🤣🤣🤣 inak tie 3cm su najhorsie. Tlaci to uplne vsade.

salamistka
11. aug 2023

vo voľnom čase nenosím, ale vekom prsia menia tvar a keď začnú klesať príliš nízko, tak už budem musieť aj doma

autor
11. aug 2023

@lonely66 na formálne príležitosti samozrejme volím vhodné oblečenie. Maximum kde tak chodím je do mesta v rámci voľného času čiže kaviarne, kino, shoping centra a tak a tiež nie vždy. Záleží co mám oblečené a či je napríklad zima :D

lonely66
11. aug 2023

@betulinka1 nuz, do uradov si davaju tielka, ano. ale dnes mas takmer vsetko klimatizovane, takze pohoda. a robosi su v pohode, hoci aj do pol pasa nahi 😀 skratka ak chce byt niekto v urade, institucii, skolstve, jednoducho na miestach, kde je ista uroven, tak by sa mal obliect vhodne. to je moj nazor. taka zienka, ktora vysadza stomceky v zahradnictve alebo lese alebo pracuje inym sposobom niekde von, nech je hoci aj v plavkach. 🙂

betulinka1
11. aug 2023

@dorinecka45 inak si mi pripomenula tie nalepky na bradavky, ze neviem aku maju ine zeny skusenost ale na D sa urcite neudržia. Mne osobne vypadli uz v aute. Som ich lovila na bruchu. 🤣🤣🤣

lonely66
11. aug 2023

autorka, v tom pripade je to uplne ok

galganka
11. aug 2023

Mňa by inak zaujímal aj pohľad chlapov, ale tu ich veľa nezískame. Lebo zhodou okolností sme sa o tom nedavno doma bavili, keď som si kúpila tričká. Biele, rebrované, konečne som zohnala strih, ktorý sedel aj na moju hruď, tak som brala rovno tri. Doma ich zbadal manžel a len sucho prehodil, že jej, to sú tie, čo sú teraz moderné a či v nich tiež bude chodiť bez podprsenky, lebo všetky ženy v poslednej dobe nosia takéto tričká bez podprsenky. Tak som sa ho pýtala, ako to vyzerá podľa neho a vraj je mu to celkom jedno, ak teda netrčia z toho trička o 4 čísla väčšie a umelé prsia, lebo to už ozaj nevyzerá gustiózne.

betulinka1
11. aug 2023

@lonely66 jasne, ja ti vobec neberiem tvoj nazor. Len chlapov je mi niekedy luto, lebo my si dame do officu saty a je nam dobre. Oni chudáci musia mat dlhe nohavice, este teda by si mali dat aj tielka a na to košeľu. Nejako si nevsimam co komu kde presvita. A ak mi to nahodou padne do oka, tak to len prejdem, ze ma chlpatu hruď alebo u zien, ze ci ma pekne tie prsia bez podprsenky alebo nie. Inak je mi to jedno.