Máte niekto? Kde ste ich kupovali a boli ste spokojní? 🙂) chcem len napodobeniny 😄 viem že je xy eshopov kde ich maju avšak chcem vediet odkiaľ prídu a budú pekne 😬😂
Ja mám zo sheinu a sú super
@petulka2021 tie iste? Nemáš Prosim fotooo?
Ja mám béžové podobne, skúsim pohľadať
@petulka2021 omgggg krásne kolko stali?
@petulka2021 dobre sa nosia?
6,25 😄, jasne ja ich rada nosím
@petulka2021 a Prosim vás dlho išliiii?
Neviete mi Prosim odfotiť ktorý to bol kupujúci na shein? 😄 ja tam nemám účet neviem ako to chodí… skusim kamosku poprosiť
Ale radšej si počkám ako platiť o 20 eur drahšie veci, topánky na imode atď., 😄
@petulka2021 a aj tak je to to iste len drahšie 🤣 imoda si ani len fotky nerobí svoje ale kradne zo shein
@petulka2021 dokeluuu ja som v tomto bojko- v dávaní karty niekde … asi by sme sa nevedeli dohodnut že ich objednáte na svoju adresu a prišla by som si po ne? Vopred pošlem peniaze aj osobne údaje, ja som od PB. Tolko pridem aj osobne 😄 respektíve na moju adresu to nebudete vediet poslať či?? 😄 ale chapem ak nieee nechcem vás obťažovať 😄
38 veľkosť maju? 😄
@petulka2021 alebo kašlite na to, skusim pozrieť CCC 🙂))
Ja mám z topankaren a sú brutálne pohodlne už ich seriem druhé leto mám čierne aj hnedé. Pohodlnejšie šľapky som nemala
@dididudu a ktoré matee? Nemáte fotku? 🙏🏻
Ak chcete pozrite master shop Topoľčany na FB ...ešte nejaké veľkosti sú stále v predaji
@daska1991
Tam maju take na iny štýl nie presne tie biele :((((
@daska1991 maju take so sieťkou
@petulka2021 prosím pod akým nazvom ich mám na shein hľadať?
@summer23456 cez tu fotku choďte , otvoríte hore foťáčik a keď si uložíte do galérie tu fotku odomna , vám to pekne vyhľadá
@petulka2021 dakujem
@lila246 prosím ta ako sa dá vytvoriť tá jednorazová virtuálna karta?
@lila246 cozeee to existuje? Zaujima ma asi všetko 😂😂😂
@lila246 a ako tam vkladáte peniaze alebo tak?
Konecne jeden rozumny prispevok na MK 😀 rozmyslala som, preco su tento rok tak brutalne trendy tieto slapajdy - konecne viem preco 😀 autorka dakujem (a slapky su naozaj nadherne, keby mam nohy vhodne do slapiek tiez si ich kupim ♥️🥂)
@lila246 áno presne buď virtuálna , v aplikácii vašej banky je taká možnosť alebo ja platím len cez applepay a to je chránená platobná brána, iným spôsobom cez takéto stránky neplatiť 😌🙏🏽
Kľudne dajte aj fotku ak ich máte niekto doma 😄🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻