Bezpodpätkové ženy

1. máj 2024

Ahojte,
tie ktore nenosite podpatky, prosim ake topanky nosite k satam, sukniam?
Hladam uz hodinu nieco pekne a nic som nenasla.

Dakujem 🙂

simca115
1. máj 2024

Mokasíny , aj na zväčšenej podrazke, šľapky , sandále .

sense
1. máj 2024

Baleriny, sandale

dadka_bb
1. máj 2024

Balerínky , a toto mam ja nachystane na 1.svate prijimanie. Mala by som to prezit bez ujmy 😃

autor
1. máj 2024

Ja viem, ktore topanky su bezpodpatkove ale chcela som aj s nejakymi obrazkami 🤣 lustrujem znacky gant, guess,TH… a nic ani tuk 🥲

anketkarka
1. máj 2024

Myslíš k slávnostným? K slavnostným sa prekonám na podpätok. Tiež som hľadala, ale nič nenašla natoľko, aby to pôsobilo elegantne.

simsalabim
1. máj 2024

Baleriny, mokasiny, tenisky. A sandale a slapky.

autor
1. máj 2024

@anketkarka k elegantny si dam opatky, ale to je raz za uhorsky rok, ked je oslava svadba.
Skor som myslela do prace, saty, sukne…

kofa77
1. máj 2024

som bezopatkova, k satam a sukni nosim prepytujem birkenstock, tenisky.

nemam ten klasicky elegantny styl, sat ymam rada od cos alebo marc opolo, banana republik nieco, koselove, take volne, tam sa to hodi.
na slvanostnejsie nosim nohavice a tam nejake ciene nizke mokasiny , balerinky.
no a mam aj jedny lodicky hoegl, cierne semisove, tak raz za 100 rokov, ked uz.

prasiatko30
1. máj 2024

Tenisky, slapky stylu birkenstock, alpargatas - co by boli espadrilky sa mi zda

nyusika
1. máj 2024

Nine West, kúpené v CCC

nyusika
1. máj 2024

Takéto tiež

barbora0308
1. máj 2024

Ja osobne nosim oxfordky, ale teda nosim aj taky tip siat 😉. Vo velkych horucavach birkenstock, ale to si davam aj take letne (nie velmi elegantne) saty. No a mam jedny univerzalne cierne elegantne ako posielala aj @nyusika, tie som mala asi 2x, z toho raz na svadbe.

deti95060810
1. máj 2024

@dadka_bb veľmi pekné, to máš z bežného obchodu? lebo by som pozrela podobné len s poriadnym opätkom...

barbora0308
1. máj 2024

+ jaj a mam aj jedny vansky, tie si davam tiez velmi casto k sukniam, ci overalom ale teda pre znazornenie posielam fotku, akurat upratujem 😅.
Ja mam veci 90% ciernej farby 🫣.

kiki68
1. máj 2024

Tak to nie su bezpodpatkove znacky podla mna, co pozeras ako je Guess. Skor take ako Skechers ( tie mam ja do prace ), potom mam uzasne ortopedicke of coolers, tiez Koi ma pekne veci a rozne dalsie znacky, co som nasla cez zalando. Potom ma napadol tiez Clarks

nyusika
1. máj 2024

@kiki68 akože nie sú ?
Ona nechce ortopedické, chce bez podpätku.

tenerifka
1. máj 2024

Ja som teniskova, k satam a sukniam nosim bud nizke sandalky, alebo sandalky na mensej platforme, t.j. aj vpredu, aj vzadu trochu vyvysene.
Opatky som nenosila nikdy, ani za mlada, varovanim mi je moja mama, ktora z nich ma haluxy, aj ked si to dala operovat, dobre to uz nebude nikdy.

marca12
1. máj 2024

Ja nosim botasky k satam,sukniam prave preto,ze neviem najst nic schopne. Mokasiny su otrasne. Mam nohu 40tku,takze na mojich nohach vyzeraju hrozne. Beleriny sa mi nepacia. Posledne roky si absolutne vobec neviem vybrat jarne topanky. Ked sa otepli uz zacnem nosit sandale,slapky.

kiki68
1. máj 2024

@nyusika Ja som od tych menovanych znaciek nevidela ziadne bez podpatku, nic pekne konkretne. Napr Clarks sa v tomto specializuje prave na taketo topanky. Guess som ja videla pekne iba naozaj platformy.

nyusika
1. máj 2024

@kiki68 to, že si ty niečo nevidela ale neznamená, že také nemajú.
Clarks majú síce pohodlné, ale široké a "babkovske" modely.
A Guess určite aj bezpodpätkové, aj TH

azzflo
1. máj 2024

na jar/jesen mokasiny, k letnym satam uplne jednodoche elegantnejsie biele tenisky, ked je velmi teplo tak slapky

kp7333
1. máj 2024

Nosim pohodlne baleriny na max 3cm opatku. Mam znacky Clarks, Bata Comfit, aj z Deichmanu mam jedny kozene a su prekvapivo pohodlne.

jana_eyre_2
1. máj 2024

Tenisky a sandále, ak mám byť "elegantnejšie" tak baleríny.. opätky nosím fakt len na spol.udalosti..

ankare
1. máj 2024

Baleríny, šľapky, sandale

kofa77
1. máj 2024

@nyusika tie TH su velmi pekne

nyusika
1. máj 2024

@kofa77 aj pohodlné. A sú aj v opačnej kombinácii

kofa77
1. máj 2024

a sedi velkost?

nyusika
1. máj 2024

@kofa77 áno, presne. Sú ale širšie, takže som ich musela vrátiť.
Škoda, lebo sú ešte krajšie, ako na obrázku.
Teda - sú asi normálne široké, len ja mám veľmi úzke chodidlá.

kofa77
1. máj 2024

@nyusika aj ja mam velmi uzke, ale pacia sa mi, pockam na vyplatu a asi skusim. aj potrebujem nieco elegantly, dakujem za tip.

nyusika
1. máj 2024

@kofa77 Gino Rossi v CCC má super model, tento štýl.
A sú úzke a o polovicu lacnejšie 👍

betulinka1
1. máj 2024

Mam nízkeho muza, takze som sa vzdala svojich opatkov. Nosim balerínky, rozne farby alebo tenisky ale skor take cipkovane. Aj k šatám aj sukniam aj k nohaviciam. Ale vela hladam a hladam aby sa mi pacili.