Ahojte,
tie ktore nenosite podpatky, prosim ake topanky nosite k satam, sukniam?
Hladam uz hodinu nieco pekne a nic som nenasla.
Dakujem 🙂
Baleriny, sandale
Ja viem, ktore topanky su bezpodpatkove ale chcela som aj s nejakymi obrazkami 🤣 lustrujem znacky gant, guess,TH… a nic ani tuk 🥲
Myslíš k slávnostným? K slavnostným sa prekonám na podpätok. Tiež som hľadala, ale nič nenašla natoľko, aby to pôsobilo elegantne.
Baleriny, mokasiny, tenisky. A sandale a slapky.
@anketkarka k elegantny si dam opatky, ale to je raz za uhorsky rok, ked je oslava svadba.
Skor som myslela do prace, saty, sukne…
som bezopatkova, k satam a sukni nosim prepytujem birkenstock, tenisky.
nemam ten klasicky elegantny styl, sat ymam rada od cos alebo marc opolo, banana republik nieco, koselove, take volne, tam sa to hodi.
na slvanostnejsie nosim nohavice a tam nejake ciene nizke mokasiny , balerinky.
no a mam aj jedny lodicky hoegl, cierne semisove, tak raz za 100 rokov, ked uz.
Tenisky, slapky stylu birkenstock, alpargatas - co by boli espadrilky sa mi zda
Ja osobne nosim oxfordky, ale teda nosim aj taky tip siat 😉. Vo velkych horucavach birkenstock, ale to si davam aj take letne (nie velmi elegantne) saty. No a mam jedny univerzalne cierne elegantne ako posielala aj @nyusika, tie som mala asi 2x, z toho raz na svadbe.
@dadka_bb veľmi pekné, to máš z bežného obchodu? lebo by som pozrela podobné len s poriadnym opätkom...
Tak to nie su bezpodpatkove znacky podla mna, co pozeras ako je Guess. Skor take ako Skechers ( tie mam ja do prace ), potom mam uzasne ortopedicke of coolers, tiez Koi ma pekne veci a rozne dalsie znacky, co som nasla cez zalando. Potom ma napadol tiez Clarks
Ja som teniskova, k satam a sukniam nosim bud nizke sandalky, alebo sandalky na mensej platforme, t.j. aj vpredu, aj vzadu trochu vyvysene.
Opatky som nenosila nikdy, ani za mlada, varovanim mi je moja mama, ktora z nich ma haluxy, aj ked si to dala operovat, dobre to uz nebude nikdy.
Ja nosim botasky k satam,sukniam prave preto,ze neviem najst nic schopne. Mokasiny su otrasne. Mam nohu 40tku,takze na mojich nohach vyzeraju hrozne. Beleriny sa mi nepacia. Posledne roky si absolutne vobec neviem vybrat jarne topanky. Ked sa otepli uz zacnem nosit sandale,slapky.
na jar/jesen mokasiny, k letnym satam uplne jednodoche elegantnejsie biele tenisky, ked je velmi teplo tak slapky
Nosim pohodlne baleriny na max 3cm opatku. Mam znacky Clarks, Bata Comfit, aj z Deichmanu mam jedny kozene a su prekvapivo pohodlne.
Tenisky a sandále, ak mám byť "elegantnejšie" tak baleríny.. opätky nosím fakt len na spol.udalosti..
Baleríny, šľapky, sandale
a sedi velkost?
Mokasíny , aj na zväčšenej podrazke, šľapky , sandále .