Ako sa obliecť na pohovor do banky, asistentky, administratívnej pracovníčky s nadváhou?

7. dec 2024

Ahojte, hľadám si prácu a som pozvaná na pohovory do dvoch bank, potom do administratívy, asistentky riaditeľa a obchodný zástupca. Prosím poraďte mi. Zajtra idem na nákupy, potrebujem nejake pekné oblečenie vhodné na pohovor. Mám ale 160 CM a 83 kg, som tučná a nechcem proste nič s výstrihom ani nič obtiahnuté. Môžem si dať čierne legíny, blúzku a dámske sako? Obuté zimné topánky na opätku? Alebo ako sa vhodne obliecť nech nepôsobim vulgárne s kilami navyše? Veľmi pekne ďakujem. 🙏

janai1
7. dec 2024

vážne? Legíny? Čo si rozum potratila? Okrem faktu ze legíny sú na cvičenie a nie na pohovor, tak obézna v leginach je rozhodne vulgárne ....
Nohavice alebo sukňa a k tomu blúzka a sako

autor
7. dec 2024

@janai1 no ono to nie su legíny, skôr také elastické nohavice, nič priesvitné len som to nevedela pomenovať

ella1234
7. dec 2024

Ziadne leginy.
Cierne elegantne nohavice, cierne sako, bluzku bez sialenych vzorov.

kvietok1233
7. dec 2024

Volila by som nejaký kostým nohavicový legíny určite nie, aj sa pekne úprav vlasy + malé Up a aj nechty

petrahl
7. dec 2024

Leginy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

petronellla87
7. dec 2024

Kombinácia biela košeľa +sako+nohavice. Alebo nejaké upletove šaty.

buberova
7. dec 2024

"Nechcem nič obtiahnuté. Môžem si dať legíny? 😎

Ale k veci čiernymi elegantnými nohavicami a voľnejším tipom nič nepokazíš..

ibrunova
7. dec 2024

Teraz sú kadejaké nohavice s vysokým pásom. Isto nie legíny ani nič podobné.

mirkam3
7. dec 2024

V leginach/leginsach/elastakoch/alebo nazvime to ako chceš na pohovor na tieto konkrétne pozície fakt ani chodiť nemusis, ver mi. Dopredu ti hovorím, že to bude pre teba len strata času.

denkabemommy
7. dec 2024

Nohavice rovného strihu, slušné topánky (nie čižmy), biela košeľa, sako budú ideálna voľba, skús Pinterest nájdeš tam super inšpirácie pre plus size 🙂

valiant
7. dec 2024

Investuj. Kup si riadne nohavice a bluzku vo svojej velkosti. Ak to miesto naozaj chces. A ak ho dostanes, vyuzijes to do prace. Ci aj potom v leginach budes chodit?

mariaa79
7. dec 2024

Tie legíny nie,nohavice po prípade sukňa ,šaty. Legíny všeobecne pôsobia ako vidak móda

butterflyeffect
7. dec 2024

Len leginy nie, v ziadnom pripade 🫣🫣 Pracujem v banke a leginy su proti dresscode! Tiez mam nadvahu. Ak nechces nohavice a bluzku tak nejake slusne saty a pancuchy, tym nic nepokazis. Ziadne vzory a extra vyrazne farby

petracandle
8. dec 2024

Preboha legíny na pohovor a ešte v kombinácii s nadváhou 😃😃 hlavne že píšeš, že nechceš nič obtiahnuté a chceš ísť v legínach 😃

Kúp si elegantné nohavice, sukne, elegantné šaty - všetko v správnej veľkosti, aby ti pekne sadlo

zobaka
8. dec 2024

aj ja ked som mala kila navyse, som mala tendencie sa sukat do legin, teraz ked si uvedomim, ze som tak chodila po verejnosti sa hanbim 🫣 leginy nevyzeraju na nikom s nadvahou dobre a moze sa aj rozkrajat, tak isto leginy na pohovore nepatria ani na stihlu zenu, leginy su na doma a na cvicenie, inak nevkus

mozes ist v peknej sukni nad kolena, koseli, popripade v peknych nohaviciach a koselou

muchotrafka298
8. dec 2024

Leginy nie su oblecenie do prace, iba pre trenerku alebo ucitelku telesnej. Praca v banke vyzaduje slusne oblecenie. Ked uz, tak si kup nejake slusne saty a hlavne vo svojej velkosti. Kedze je zima, obute cizmy su OK. Ak Ta vezmu do prace, v com tam chces chodit? Budes potrebovat slusne nohavice (nie rifle), bluzky, topy, sukne, saka, topanky.

lindusss2016
8. dec 2024

Leginy by nemal nosit nikto nikam, okrem cvicenia. Je to sportove oblecenie a nosi sa do fitka, na jogu, pilates, atd. Stihle zeny v nich vyzeraju sexy, napriek tomu v nich nemozu chodit na pohovory na ziadnu poziciu. Zeny s nadvahou v leginach dobre nevyzeraju, ja neviem, preco sa tak rady pracu do uzkych nohavic vo vseobecnosti. Nevyzera to absolutne dobre. Pozri si na nete tipy pre moletky. Bluzku zapravit, spravit si pas a elegantne nohavice alebo suknu, odporucam suknu, je to omnoho zenskejsie a s peknými pancuskami to bude aj vyzerat dobre.

andaluzia12
8. dec 2024

No, už vies čo si máš obliecť, na pohovore zaboduj a začni chudnúť …

ella1234
8. dec 2024

@andaluzia12 a ty popracuj na slusnom spravani …take ze TAKT sa to vola…ale to sa si niekto narodi bez toho.

andaluzia12
8. dec 2024

@ella1234 🙂 ďakujem za radu. Slečna alebo mladá pani sa bude mať lepšie keď bude mať o 20 kg menej, či už zo zdravotného, alebo psychického hľadiska. Nebude mať problém čo si obliecť, bude takmer vo všetkom vypadať dobre… ľudia pred obezitou zatvárajú oči, normalizujú ju… niekedy stačí naozaj drobný impulz a človek si uvedomí, ze by mal niečo zmeniť ..

marcellka32
8. dec 2024

@andaluzia12 neviem čo máš proti obeznym ľuďom (zrejme si nikoho takého nepoznala), sú to tiež ľudia, poznám takých veľa, sú slušní, vzdelaní, a predstav si pekní...pretože správanie hovorí za nich

ella1234
8. dec 2024

@andaluzia12 poznas tu pani? Ake ma dovody ze ma viac kil? Ci uz psychicke alebo ine zdravotne dovody? Pytala si rady na chudnutie?
Ludia co maju lepsie zdravie,genetiku atd normalizuju ze kazdy moze mat tip top vahu. A normalizuju ze mozu len tak hocikomu splechnut v diskusii ze zacni chudnut.
Pre mna nepredstavitelne ze budem cloveku co je pre mna uplne anonymny kazat aby schudol…
A 20 kil si vypocitala len tak z brucha lebo nejaka tabulka to tak kaze? Co tak nejaka stavba tela? Co tak pomer tuku a svalov?
Ci pani co ma 160 cm sa ma citit zle kym nebude mat 60 kil lebo jedna mudra na konikovi povedala?

lasona
8. dec 2024

Saty, suknu, blúzku, sako, nejaký pekný slušný pulóver. Jemný make up. Žiadne rifle, ani legíny...

missviolet
8. dec 2024

Ja som ako obezna zasadne v satach a pancuchach chodila. Leginy do prace na milion percent nie

dadis
8. dec 2024

@andaluzia12 A zeny so stihlou postavou na pohovor v leginach mozu? 😀

muchotrafka298
8. dec 2024

@dadis no ked to bude pohovor na fitnes trenerku alebo ucitelku telesnej, tak mozu 🙂

dadis
8. dec 2024

Tu je par tipov https://pin.it/3pyz0qc2n , do banky asi rifle nie, ale slusne gate a svetrik/bluzka. Nemusi byt kostym..

bbshop
8. dec 2024

Nechcem byť zla, ale niečo mi našepkáva, že ty tým pohovorom asi ani neprejdes. Máš byť predpokladám reprezentatívna osoba s triezvym úsudkom a schopnosťou riešiť problemy a ty sa po prvé nevieš obliecť už hneď na pohovor a po druhé tvoj úsudok ta zaviedol k legínam a to dokonca keď máš nadváhu. Celé zle a to ti píšem ako manažérka. Budeš stáť aj pred dôležitejšimi rozhodnutiami jak len čo si obliect, ktoré budeš musieť vediet čo najvhodnejšie vyriešiť a nie že ti napadnú legíny (?!) a budeš musieť formálne a elegantne chodiť oblečená nonstop co očividne nie je tvoja parketa.

dadis
8. dec 2024

@bbshop No to je trochu prehnane podla oblecenia hned spravit osobnostny profil kandidata 😅, preco vobec riedit pohovory a rovno nepoprosit o poslanie fotky v outfite 🤣🤣🤣

bbshop
8. dec 2024

@dadis to nejde len o outfit, ale o myšlienkové pochody uchádzača. A áno aj outfit o nich hovorí. Každý človek sa oblieka tak ako sa cíti, ako rozmýšľa, aká je osobnosť. Šaty robia človeka. A hlavne je problém nevedieť, že legíny nie sú vhodné, tak to je hádam elementárna vec. To nejde o to či sa oblieka pekne alebo škaredo. Ale či vhodne a primerane situácii. Či dokáže správne vyhodnotiť situáciu a urobiť správne rozhodnutie. Čo autorka len tazko dokáže. A tych rozhodnutí bude musieť v novej práci urobiť oveľa viac a závažnejšie.