Dojčenská voda Lucka je úplne super. Ja som ju pila počas tehotenstva a potom som s ňou pokračovala aj pri malom. Malému som s Luckou zarábala mliečko a aj ju pije. Je tak na ňu naučený, že nechce nič iné piť. Takže mi na Lucku len chvalospevy.
my ju pijeme obaja.. a ja uz od strednej skoly a nedam na nu dopustit... 😉
Práve dnes som kúpila celé veľké balenie. Dali sme si urobiť rozbor vody a zistili sme, že nevyhovuje pre mladšiu dcéru kvôli obsahu dusičnanov. Tak sme kúpili Lucku.
Lucka, je super vynález 🙂 ... pila som ju celé tehotenstvo, a počas dojčenia mi iba a jedine Lucka podporovala tvorbu mliečka viac než čokoľvek iné a počas laktačnej krízy (mali sme ich dve) som mala fľašu Lucky vždy po ruky a za 24 hodín som ich vypila aj celé tri 😀 ... nielen chutila ale aj zachraňovala mliečko ... a tak sme sa dojčii do 2 rôčkov 😵 ĎAKUJEME za LUCKU 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ja mám asi smolu, ale mna strašne z nej páli záha. síce som už vo vysokom štadiu tehotenstva a je pravda že ma palila zo vsetkého možného. no snád mi bude robiť dobre po porode 🙂
U nás je Lucka takisto číslo 1. Peťka pije vodu z pol litrovej fľaši Lucka. Kojíme sa a nechce žiadnu inú fľašu 🙂
my mame dobru vodu z vodovodu tak pijeme tu 🙂 mala nikdy inu nepila a aj vsetko jedlo jej robim z vodovodnej vody. keby ste vedeli ako tie vody nechavaju v hypermarketoch a inych skladiskach stat na slnku..... 😔
A o co ide v tejto teme? robi sa Lucke reklama? moze sa to ??
Hej,presne...Všade sa prezentuje,že na väčšine Slovenska je voda z vodovodu úplne nezávadná.Tak prečo kupovať niečo v plastovej fľaši a za pardon,dosť nehorázne peniaze nato že je to iba voda? Náhodou na chlieb z tesca nechceš robiť reklamu?
@bambola 😀 😀 😀 mno nechaj sa prekvapiť...možno si niekto "kopne"...ale však je to diskusia....takže názory sú rôzne.... 😉 😉
pochopím kupovanie balenej vody v prípade,že mi z vodovodu tečie nezávadná alebo nevyhovujúca voda...ale väčšina slovenska má vodu v dobrej kvalite.....tak načo??? 😉
ja výhradne súhlasím s @bambola balena voda ktorá stojí na slnku neviem koľko aj pod umelým svetlom určite nikdy nebude vhodná pre tehotné dojčiace maminy ani pre deťúrence ..skúste si prečítať s porozumením čo všetko obsahuje nehovoriac o tom že pokiaľ fľaša plastová stojí na slnku tak sa z plastu tvoria vo vode rakovinotvorné bunky ..takže mňaaam Lucka voda ... 😝
my sme od narodenia na vode z vodovodu je to oomnoho ekologickejšie,bio a zdravšie ...
to že ma vyhodia admini nech sa pááči veď radšej vyhoďme tie ktoré majú pravdu a nerobia reklamu 😀 😀
@trdielko149 presne to som tym statim na slnku chcela povedat ale nevedela som to tak pekne napisat 🙂 dakujem 😉
...ani my sme nikdy detiskam nedavali lucku a uz vobec v nej nepripravovali prikrmy... suhlasim s tym ze je zdravsia voda z vodovodu, ktoru davam bez vycitiek aj detom. ...mne osobne lucka ani nechuti, ked uz som si aj vodu v plaste kupila tak som preferovala inu znacku.
My máme vodovod, je to super vec,vodu mám vždy čerstvú v neobmedzenom množstve 😉 😉 😉 😉
voda z vodovodu je nezavadna ale tie 50 rocne trubky ktore natahali do panelakov este komunisti niesu v poriadku.Novorodencovi by som v zivote nedala vodu z vodovodu.Nech zije legionela
tiez sa pridavam k maminam, ktore pouzivaju vodu z vodovodu 🙂 je smutne, ze je tolko ludi a firiem, ktori sa chcu obohatit na tom, ze chceme dat nasim detom to najlepsie, vzdy si najdu nieco, co je zarucene najlepsie a nevyhnutne pre nase deti...
...zivika ale ved o tom je biznis.... 😉 na detoch sa najlepsie zaraba nezabudaj!!!!!
Ja som inu vodu počas tehotenstva a aj po nom pri prvom a tak isto pri druhom synčekovi ani neriešila...prislo mi nejak automatické siahnuť po Lucke a siaham po nej neustále a dodnes...
Stala sa súčasťou nášho života
Mne osobne voda Lucka veľmi chutí, som s ňou spokojná 🙂 Až na tú cenu!!! ☹
my mame doma tu najlepsiu vodu 🙂 z vodovodu 😀 😀 😀
ja davam vodu z vodovodu a od 3.mesiaca z nej robim aj UM, dovtedy som davala balenu vodu, ale keby som mala zase male dieta, tak davam hned od narodenia prevarenu z vodovodu, je to zdravsie
Rada sa vyjadrím k téme vodovodnej vody. Toto je otázka, ktorú si musí vyriešiť každý sám. Pokiaľ mám istotu, že voda z vodovodu, ktorá mi doma tečie v kuchyni spĺňa limity dojčenskej vody, je absolútne v poriadku ju použiť pre bábätko. Lucka a iné balené dojčenské vody sú alternatívou v prípade, že mamina toto šťastie nemá. Obe strany chcú predsa to isté - dať svojim deťom to, čo považujú za najlepšie.
@bianca
@lucka_sk dojčenie nieje "štastie" dojčenie je prirodzena vec, ktora bohužial koli marketingovym ťahom firem vyrabajucich um, flaše a dojčenske vody sa stáva niečim úžasnym, niečim nadpozemskym už asi... každy problem dojčiacej matky sa da zvladnuť, ale tie matky to nevedia... nemaju odkial..... kedže v telke hned na nich hučí reklama na UM, dojčensku vodu, alebo najkvalitnejšie antikolikove flaše... a vymažte ma
u nas je to podobne.Mala vyrastala na Lucke uz od prenatalneho vyvoja a po narodeni sme si so sebou vozili ohromne zasoby aj do zahranicia kde sme roky zili lebo nic nieje lepsie ako Lucka