Milé mamičky, pošlite nám fotku kresbičky autíčka donáškovej služby Tesco Potraviny domov, ktoré nakreslilo vaše zlatíčko. Tri najzaujímavejšie obrázky odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Nemali by ste byť registrovaní medzi Profesionálmi ?
naša 3 ročná dcérka nakreslila autíčko, aj keď sa nepodobá na to super TESCo auto, dúfam, že nevadí, ž ročná dcérka tam napísala TESCO a potom spolu z kociek poskladali aký veľký náklad, by nám priniesli domov a čo všetko by ujo musel mať vo svojom kufri pre našu rodinku, bola super zábava, za čo ďakujeme.
pozeram ze mame na Slovensku kopec buducich akademickych maliarov 😀 Neuveritelne ake krasne auticka dokazu nakreslit deti okolo 6 rokov 😀 Asi budem musiet dat nasu na lekcie, lebo vyrazne zaostava... 😀
Včera u nás sranda bola,
zabavili sme sa všetci doma.
Dáška z Tesco na Modrom koníku úlohu č. 1 dala,
ja som ju deťom za úlohu nakresliť "prikázala" 😉.
Bavili sme sa celá rodina,
rýchlo nám ubehla hodina.
Otecko na papier náčrt auta urobil,
syn sa potešil a auto hneď vyfarbil.
Dcérka potraviny z letáku pripravila,
na Tesco autíčko s radosťou nalepila 😉
tak my sme to zobrazili takto - prvé autíčko- šťastná rodinka, ktorá namiesto chodenia po OC, a vláčenia tašiek, ide šťastne na výlet - potraviny si nakúpili vopred a doma v pohodlí ...druhé modré autíčko - je tesco autíčko,ktoré nám nosí potraviny
a dole obrázky našich dvojčiat 🙂 ako bonus :-ň nakreslili mimi a kiko, dvojičky - 4 ročky
Milé mamičky, máte talentované detičky 🙂 Odmenu 30 € kupón na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby pošleme trom z vás: @erika630, @sasasx, @irenaliza
Gratulujem! Výherkyne pošlite mi svoju adresu a email do IP.
Ale mám pre vás všetkých prekvapenie! Všetci za snahu dostanete odmenu - balenie čokoládových vajíčok s prekvapením Kinder Surprise 🙂 Pošlite nám svoju adresu do IP 🙂 Ďakujem!
@poleva @moje2deti @barunka @erika630 @zuzla2 @futu @aluxka @ozdana @hhenike @janamach
@tichanska1 @gabikas82 @zulusa @tosijo @zojatx @bejkaad @irenaliza @lienkaxy @norosko @miroslavan
@sasasx
Dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí, ďakujem vám za zapájanie a množstvo podnetov! Prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj s Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!
dakujem dakujem dakujem 🙂 tešíme sa velmi
Dakujeme 🙂
ďakujeme!
vdaka!
Dakujeme 🙂
Ďakujemeeeee 🙂
nakoľko môj synček ma len 14 mesiačikov tak veľmi kresliť ešte nevieme ale snáď sa pošťastí 🙂