Zabudnuté papieriky, papierové vreckovky, peniaze, žuvačky vo vreckách sa raz za čas vyperú hádam všade. Zamotané slúchadlá, niekedy aj s prehrávačom, telefóny, vhodené hračky a iné veci, ktoré aj naši potomkovia pridali do bubna tesne pred praním. Akú najkurióznejšiu vec ste oprali? A čo to urobilo s prádlom a s danou vecou?
Mne sa podaril oprať zapalovač a potom klasické bežné veci ako vreckovky, peniaze a tak....
Ale najhoršia strata bola pre mňa oprané fotky. ☹ čerstvo vybrané fotky z fotolabu a ani neviem ako skončili v práčke, no z fotiek ostali biele pokrčené tvrdé papiere a prádlo všetko zafarbené všetkými možnými farbami. ☹
Našťastie fotky sa dali zas vyvolať, no bolo mi to lúto. Doteraz som nedošla na to, ako sa mi to mohlo stať, no stalo sa ☹
Najkurioznejsiu? 5 zemli v saciku, co tam Max napchal... taky blivajz clovek uz davno nevidel....
Oprala som trblietky v čiernom prádle a to je sila,trblietali sme sa úplne všade 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 odvtedy pozerám každé vrecko 😉
peniaze...a ked som ich našla, tak to bol darček pre mňa, odo mňa... 😀
Svokra si vyprala protézu 😀 prádlo to prežilo, ale mňa naplo 🙂 keď ma poprosila, či jej nevyvesím prádlo 😕
gumovych macikov sme oprali.. vytiahla som iba taku gumu, take to sa neda ani opisat, slizke.. bolo to vsade na veciach a musela som to oskrabovat z veci, lepkave to bolo a este raz oprat... 😠
naposledy cumel aj s krabickou 😅
klasika - papierove vreckovky, kamienky, gumicky, pukackove sponky, srobiky. specialitky - stk od auta (ta to troska neprezila), handsfree (asi po mesiaci nabehol) 😅
klúče z nového domu... 🙂
mobil 😢
mne sa podarila unikátna biologická premena, ked taký ten štipcový motýľ skončil aj so záclonou v práčke a vybrala som už len štipcovú húsenicu.. 😅
Pravidelne periem manzelove zapalovače. Aj keď vačky prezrem,stále vytahujem z práčky čerstvo vypratá zapalovače. Záhada!!! Ale doteraz všetky fungovali ďalej keď uschli, a manžel si to ani nevšimne,len sa zvykne pýtať že z čoho mu tak pekne voňajú?. 😅
Tiež spomínané trblietka ktoré boli všade. Muzove ceruzky do prace sa peru pravidelne. Môj obciansky z diskoteky ostal v rifloch. Peniaze sú tam už menej keďže máme € tie už nikto nezabúda. Piliny, to je tiez radost vyprasit z opratych veci. Klince.
bežné su u nás šrobiky, mince, sáčky na psie hovienka - samozrejme nepoužité 😀
a inak segre sa podaril oprat pas 😀 😀 😀 stalo ju to tusim ale 4000 sk do 24 hodin aby sa mohla vratit do Svajcu 😀 😀 😀
no ja budem asi extra pripad, pretoze mne sa podarilo 2x oprat mobil... samozrejme dvakrat som ho "uspesne" odrovnala, len SIM-karta prezila. vzdy vyprazdnujem vsetky vrecka, v zivote som neoprala napr. papierovu vreckovku, ale baby... nikdy nedavajte prat narychlo 🙂. gate som rychlo vyzliekla a strcila do pracky a bolo... ked sa to stalo druhykrat, tak uz som aj ja pochybovala o svojom zdravom rozume.... 😀
indulonu, dreveného koňa, kamene... asi klasika sú papierové kapesníky - najlepšie v práčke plnej čierneho prádla. a raz sa mi podarilo oprať počuranú pampersku 😠
dcera hodila do pracky svoju najoblubenejsiu babiku a zabudla na nu - to bolo revu ked ju zbadala krutit sa v bubne a pracka sa nedala zastavit 😝 😀
peniaze , drobne hracky ,cukriky 😅 ostala mi z nich len kopka papierikov 😀
par krat som oprala pero, vytiekla tuha - nic to neodstrani 😝 , zvoncek od dcerkinho bycikla (neviem kedy ho supla do pracky) , a samoska ruzova ponozka v bielom pradle, v ciernom papierova vreckovka, mince, magnetky z ladnicky a nejake hracky ....vzdy si poviem, ked plnim pracku, ze si odkontrolujem este raz co tam davam , no a vidite, stale nieco .... 😀
..peniaze, sponky, papierové vreckovky, žuvačky, zapalovače a USB kľúč - odvtedy funguje tuším lepšie 🙂
ja som teda expert na toto,mince,kamene,cukríky,žuvačky....bežné...ale hnus bola pamperska 😒 ,všetko som mala naložené,zvonila poštárka,malá zobrala použitú plienku čo som mala v sáčku na odpad a vložila ju dnu,vrátila som sa od dverí ,zavrela dvierka na práčke a zapla,fuj bolo to všade,nešlo to dole 😠
my sme naposledy hladali v pracke manzelovu obrucku 😀 , ale najvacsi hluk v pracke nam spravila vysunuta kostica z podprsenky, ktora jednou castou trcala z bubna von a druha este drzala v podprde. 🙂
u nas najcastejsie papierove vreckovky, z ktorych ma ide vzdy picnut 😀 Aj ked manzelovi prehladam vsetky vrecka, vzdy sa najde nejaka tak zastrcena ze ju nenajdem a samozrejme ked pracka doperie, tak pradlo vyzera, ako by na neho prave nasnezilo. A sem tam operieme nejake drobne ci kamienky, ktore si drobec poschovava vo vreckach
Kamaratka oprala pampersku to ste mali vidiet to pradlo.....
@mariabilla nam ju raz roztrhal pes, ked sme nechali smeti omylom pred dverami. Viem si predstavit, co jej to narobilo v tej pracke 🤐 😀
no klasika papierove vreckovky, moja svokra je na to expert,srubku, peniazky sem tam sa najdu
klasika vreckovky, potom nová červena ponožka rovná sa mužove ružové spodky(zachanil odfarbovač), občiansky,peniažky-klasika mince pekne štrngocú..,ale uvidíme ked mala podrastie, možno mi tam niečo prihodí🙂
No moj pripad to nebol,ale spoluziackyna mama oprala andulku...neviem,ci umyselne,ale chudatko-neprezila to 😒