Čo všetko ste oprali?

samsung_silvia
16. máj 2012

Zabudnuté papieriky, papierové vreckovky, peniaze, žuvačky vo vreckách sa raz za čas vyperú hádam všade. Zamotané slúchadlá, niekedy aj s prehrávačom, telefóny, vhodené hračky a iné veci, ktoré aj naši potomkovia pridali do bubna tesne pred praním. Akú najkurióznejšiu vec ste oprali? A čo to urobilo s prádlom a s danou vecou?

exupery
16. máj 2012

No moj pripad to nebol,ale spoluziackyna mama oprala andulku...neviem,ci umyselne,ale chudatko-neprezila to 😒

lucadra
16. máj 2012

Mne sa podaril oprať zapalovač a potom klasické bežné veci ako vreckovky, peniaze a tak....
Ale najhoršia strata bola pre mňa oprané fotky. ☹ čerstvo vybrané fotky z fotolabu a ani neviem ako skončili v práčke, no z fotiek ostali biele pokrčené tvrdé papiere a prádlo všetko zafarbené všetkými možnými farbami. ☹
Našťastie fotky sa dali zas vyvolať, no bolo mi to lúto. Doteraz som nedošla na to, ako sa mi to mohlo stať, no stalo sa ☹

anjelicek26
16. máj 2012

Najkurioznejsiu? 5 zemli v saciku, co tam Max napchal... taky blivajz clovek uz davno nevidel....

bambibam
16. máj 2012

Oprala som trblietky v čiernom prádle a to je sila,trblietali sme sa úplne všade 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 odvtedy pozerám každé vrecko 😉

sisaha
16. máj 2012

peniaze...a ked som ich našla, tak to bol darček pre mňa, odo mňa... 😀

tosomja
16. máj 2012

Svokra si vyprala protézu 😀 prádlo to prežilo, ale mňa naplo 🙂 keď ma poprosila, či jej nevyvesím prádlo 😕

bambi2
16. máj 2012

gumovych macikov sme oprali.. vytiahla som iba taku gumu, take to sa neda ani opisat, slizke.. bolo to vsade na veciach a musela som to oskrabovat z veci, lepkave to bolo a este raz oprat... 😠

tara2
16. máj 2012

naposledy cumel aj s krabickou 😅

saskarisko
16. máj 2012

klasika - papierove vreckovky, kamienky, gumicky, pukackove sponky, srobiky. specialitky - stk od auta (ta to troska neprezila), handsfree (asi po mesiaci nabehol) 😅

mariakr
16. máj 2012

klúče z nového domu... 🙂

marikac
16. máj 2012

mobil 😢

benne
16. máj 2012

mne sa podarila unikátna biologická premena, ked taký ten štipcový motýľ skončil aj so záclonou v práčke a vybrala som už len štipcovú húsenicu.. 😅

tikivikiniki
16. máj 2012

Pravidelne periem manzelove zapalovače. Aj keď vačky prezrem,stále vytahujem z práčky čerstvo vypratá zapalovače. Záhada!!! Ale doteraz všetky fungovali ďalej keď uschli, a manžel si to ani nevšimne,len sa zvykne pýtať že z čoho mu tak pekne voňajú?. 😅

6mia6
16. máj 2012

Tiež spomínané trblietka ktoré boli všade. Muzove ceruzky do prace sa peru pravidelne. Môj obciansky z diskoteky ostal v rifloch. Peniaze sú tam už menej keďže máme € tie už nikto nezabúda. Piliny, to je tiez radost vyprasit z opratych veci. Klince.

jerryjanka
16. máj 2012

bežné su u nás šrobiky, mince, sáčky na psie hovienka - samozrejme nepoužité 😀

bambi2
16. máj 2012

a inak segre sa podaril oprat pas 😀 😀 😀 stalo ju to tusim ale 4000 sk do 24 hodin aby sa mohla vratit do Svajcu 😀 😀 😀

dibik
16. máj 2012

no ja budem asi extra pripad, pretoze mne sa podarilo 2x oprat mobil... samozrejme dvakrat som ho "uspesne" odrovnala, len SIM-karta prezila. vzdy vyprazdnujem vsetky vrecka, v zivote som neoprala napr. papierovu vreckovku, ale baby... nikdy nedavajte prat narychlo 🙂. gate som rychlo vyzliekla a strcila do pracky a bolo... ked sa to stalo druhykrat, tak uz som aj ja pochybovala o svojom zdravom rozume.... 😀

marjena
16. máj 2012

indulonu, dreveného koňa, kamene... asi klasika sú papierové kapesníky - najlepšie v práčke plnej čierneho prádla. a raz sa mi podarilo oprať počuranú pampersku 😠

jasminet
16. máj 2012

dcera hodila do pracky svoju najoblubenejsiu babiku a zabudla na nu - to bolo revu ked ju zbadala krutit sa v bubne a pracka sa nedala zastavit 😝 😀

cherryl
16. máj 2012

peniaze , drobne hracky ,cukriky 😅 ostala mi z nich len kopka papierikov 😀

nicky182
16. máj 2012

par krat som oprala pero, vytiekla tuha - nic to neodstrani 😝 , zvoncek od dcerkinho bycikla (neviem kedy ho supla do pracky) , a samoska ruzova ponozka v bielom pradle, v ciernom papierova vreckovka, mince, magnetky z ladnicky a nejake hracky ....vzdy si poviem, ked plnim pracku, ze si odkontrolujem este raz co tam davam , no a vidite, stale nieco .... 😀

slavuska30
16. máj 2012

..peniaze, sponky, papierové vreckovky, žuvačky, zapalovače a USB kľúč - odvtedy funguje tuším lepšie 🙂

luy
17. máj 2012

ja som teda expert na toto,mince,kamene,cukríky,žuvačky....bežné...ale hnus bola pamperska 😒 ,všetko som mala naložené,zvonila poštárka,malá zobrala použitú plienku čo som mala v sáčku na odpad a vložila ju dnu,vrátila som sa od dverí ,zavrela dvierka na práčke a zapla,fuj bolo to všade,nešlo to dole 😠

renkakl
17. máj 2012

my sme naposledy hladali v pracke manzelovu obrucku 😀 , ale najvacsi hluk v pracke nam spravila vysunuta kostica z podprsenky, ktora jednou castou trcala z bubna von a druha este drzala v podprde. 🙂

zuziq
17. máj 2012

u nas najcastejsie papierove vreckovky, z ktorych ma ide vzdy picnut 😀 Aj ked manzelovi prehladam vsetky vrecka, vzdy sa najde nejaka tak zastrcena ze ju nenajdem a samozrejme ked pracka doperie, tak pradlo vyzera, ako by na neho prave nasnezilo. A sem tam operieme nejake drobne ci kamienky, ktore si drobec poschovava vo vreckach

mariabilla
17. máj 2012

Kamaratka oprala pampersku to ste mali vidiet to pradlo.....

zuziq
17. máj 2012

@mariabilla nam ju raz roztrhal pes, ked sme nechali smeti omylom pred dverami. Viem si predstavit, co jej to narobilo v tej pracke 🤐 😀

katkapapacova
17. máj 2012

no klasika papierove vreckovky, moja svokra je na to expert,srubku, peniazky sem tam sa najdu

teress
17. máj 2012

klasika vreckovky, potom nová červena ponožka rovná sa mužove ružové spodky(zachanil odfarbovač), občiansky,peniažky-klasika mince pekne štrngocú..,ale uvidíme ked mala podrastie, možno mi tam niečo prihodí🙂