Ako ste našli Nutrilon?

nutrilon_lucia
29. júl 2013

Milé mamičky, povedzte nám ako ste objavili Nutrilon. Zaujímalo by nás, kde ste sa o ňom dozvedeli, kto vám ho odporučil a čo vám o Nutrilone povedal.

adriana89
29. júl 2013

slovenske pediatricky neodporucaju nutrilon....a robili aj vyskum je vnom najviac odpadu.....taaaakzee u nas nutrilon nehrozii.......dieta maju alergie a problemi po nom

tomikejt
29. júl 2013

ked sme prechadzali na umele mliecko, skusali sme rozne, a nutrilon nam veru nesadol. davame prednost inemu UM.

annulikb
29. júl 2013

Mne hned v nemocnici primarka detskeho oddelenia ( aj velmi dobra znama ) povedala, aby som zacala hned s nutrilonom. Ze vraj je najlepsii. Tym, ze som alergicka, odporucila mi nutrilon HA a ten som davala vsetkym 3 detom. Bolo to pred 8 rokmi. Ale planujem ho davat aj teraz mojmu este nenarodenemu dietatku.

graceful9
29. júl 2013

@nutrilon_lucia odporučili nám ho v pôrodnici a následne aj pediatricka. Moja pije dodnes a sme spokojní 🙂

mummy01
29. júl 2013

My sme ho nasli v lekarni 😀...ale uzili sme si s nim veeeela bolesti,placu a prebdetych noci ☹ ale celkovo mam na tento biznis s UM svoj nazor 😵

tisa82
29. júl 2013

odporučila nám ho pediatrička, nakoľko mám prvého syna aj manželka alergika, máme Nutrilon HA a spokojnosť maximálna.

ivushqa
29. júl 2013

po ukončení MM ( nedojčila som, ale odstrekovala) som sa rozhodovala medzi Bebou a Nutrilonom, moja pediatrička doporučovala skôr Bebu, ale lekárka na Amb. rizik. novorodencov ( kde je dcérka sledovaná pre extrémnu nedonosenosť) doporučila Nutrilon HA, tak som sa rozhodla pre ten a problémy sme doteraz nemali

janie80
29. júl 2013

Dokrmovali nim v porodnici a tak sme ho kupili aj domov... A kedze manzel je alergik, tak mame Nutrilom HA na predpis...

adula3334
29. júl 2013

Odporucila nam ho pediatricka,syncek nemal ziadne bolesti,problemy.pil ho od 3.mesiaca a pije doteraz.ine sme neskusali,nutrilon mu velmi chuti.dcerka je dojcena,ale keby nieco,tiez kupujeme nutrilon

dankako
29. júl 2013

@nutrilon_lucia pri prepúšťaní z novorodeneckého odd. mi ho odporučila p. MUDr., hneď sme ho kúpili a začali používať a sme s ním spokojní už 2roky aj 9 mesiacov, odporučila mi ho potom aj p. pediatrička. Teraz čakáme druhé a keď bude treba, tak hneď kúpim Nutrilon. 😉

citronius
29. júl 2013

v pôrodnici ho dávali malej

indira
29. júl 2013

ahoj tak ja mojej druhej dcerke ked som skoncila s dojdenim sme skusali vseliake sunare ale najviac nam sadol nutrilon vedela sa zneho aj vykakat nemala bolesty ,,,

simca06022011
29. júl 2013

Zaviedli nam ho priamo v porodnici, Nutrilon HA, nemali sme nikdy ziadny problem, detska lekarka nam cca v 3 tyzdnoch odporucila este probiotika, tie sme brali cca 1-2 mesiace. Ale nikdy nas nebolelo brusko, nezapekalo.. dieta som nemala ani jeden raz chore (az pokym nesla do kolektivu) a ani nema ziadnu alergiu. Mlieko som nemenila do cca roka, potom jej prestal chutit obycajny nutrilon, dala som jej mliecko s prichutou a popila to este... 🙂 Teraz uz sme na kravskom/kozom mliecku 🙂

kika1111
29. júl 2013

Nutrilon nám začali dávať ešte v pôrodnici, po mesiaci ma to trápenie prestalo baviť - neustále malého zapekal, začali sme dávať Comfort na odporučanie dr. ale ten ho zas preháňal, tak som prešla na iné. Hnusnejšie mlieko než je nutrilon nepoznám. Nerozumiem ani tej cene, na trhu sú aj výživnejšie mlieka, ktoré deti lepšie znášajú a za neporovnateľnú cenu. Nutrilon nikdy viac, ani pri ďalšom dieťati.

michaelamilan
29. júl 2013

mne odporuila Nutrilon pediatrička, nakoľko som alergička tak HA -čkový, no po 2 týždnoch v bolestiach a kŕčoch bruška sme prešli na iné mliečko. Nebudem tu na Nutrilon nadávať, každému sadne iné mliečko, no ja by som už Nutrilon nedala.

lauricka
29. júl 2013

@adriana89 a ty si v kontakte so slovenskymi pediatrickami? kolkymi? lebo, co ja viem, tak ho odporucaju. A aky odpad, konkretne, to ma byt? lebo to ma zaujima

lauricka
29. júl 2013

@kika1111 a ktore su vyzivnejsie? lebo obsahovo nutrilon ma toho najviac, ci? pozerala som a galaktooligosacharidy s fruktooligosacharidmi v kombinacii som inde nenasla... 😕 a ostatne maju predsa vsetky, co sa tyka mineralov, vitaminov, Nutrilon ma aj nukleotidy, chyba tam nieco, co som si nevsimla?

katarinatibi
29. júl 2013

Nutrilon je podla mna najznamejsi tak sme ho kupili a bol okej...

lauricka
29. júl 2013

zacali ho davat dvojickam uz v porodnici, bohuzial aj rovno z flase (bez mojho vedomia, da sa to predsa aj inou cestou). No a niekolko mesiacov sme potom este pokracovali, lebo sa nam zdal najbohatsi obsahom (ale nie sme odbornici). Spociatku HA, potom aj normalny, ale Aptamil z Rakuska, je aspon trochu lacnejsi. No a teraz uz davame ine UM, lebo na tej cene by sme skrachovali, navyse, ked mame dvojcata. Je to nenormalne drahe.

huxy
29. júl 2013

ja som sa pýtala priamo v pôrodnici,akým mliečkom dokrmujú tam.povedali,že nutrilon HA. tak sme potom aj také kupovali.žiaľ kvôli dosť vysokej cene som sa informovala,či sa nedá kúpiť lacnejšia alternatíva.a na naše šťastie som našla "maďarský nutrilon" teda milumil za prijateľnú cenu.tak sme boli v maďarsku asi 3x a nakúpili väčšie zásboy,aby mlieko dlhšie vydržalo.myslím,že nutrilon, milumil /v maďarsku/ a aptamil /v rakúsku a anglicku/ vyrábajú pod tou istou licenciou.

nutrilon_lucia
autor
29. júl 2013

Mile mamicky, dakujeme za Vase nazory, su naozaj rozne a nam velmi pomahaju ...kazdy ma samozrejme svoje vlastne skusenosti a ako niektore z Vas spravne pisu, kazde dietako je ine a kazdemu nieco ine vyhovuje. 🙂

nutrilon_lucia
autor
29. júl 2013

@adriana89 Mila Adriana. Velmi nas mtzi, ze vam bol prezentovany tento nazor a co je najhorsie, ze bol skryvaný pod vyskumy....nemam tusenie o aky vyskum ide, pretoze prave pediatri stoja za nasimi studiami a keby sme mali v mlieku, ako pisete odpad, ziadny zakonodarny organ by nam nepovolil produkt ponechat na trhu. Pracovala som 10 rokov ako detska sestra a bola som kontakte s velkym mnozstvom detskych lekariek a s tymto nazorom som sa nestretla, preto ma mrzi, ze medzi ludmi zrejme koluje.

lenka268
29. júl 2013

davali ho malemu v porodnici, potom ho pil do 17 mesiacov, potom sme nabehli na Hami, ktore pije do dnes ale uz iba obcas 🙂,

kika1111
29. júl 2013

@lauricka ja som porovnávala Nutrilon HA a Babylove 1 - položku po položke. Babylove bolo na tom lepšie.. aj malého viac zasýtilo, dobre priberal, hoci má rázštep pery a podnebia. s nutrilonom sme sa nevedeli pohnúť smerom hore na váhe, no ako sme prešli na Babylove, zbavili sme sa problémov s trávením, s nízkou hmotnosťou. a ako mesačný mi prespal v noci aj 6-8 hodín.

keira
29. júl 2013

my sme spokojni, hoci su slsune ohlasy aj na france lait 2, dokonca netreba vraj ani formulu 3

kubankakubanka
29. júl 2013

na nutrilone vyrastali moje prve dve deti,potom od pol roka boli na kravskom,,,,po prvé je strašne drahé umele mlieko,a nieje už po polroku potrebné, teraz pri treťom mám um.ale inu značku o 2 tretiny lacnejšie a aj chuťovo je to rozdilel ale zas len do polroka , Zaujimalo by ma prečo sa dá nutrilon kúpiť v okolitých štátoch lacnejšie a o vela?

liz_lemon
29. júl 2013

Nutrilon nanucuju slovenske porodnice

nutrilon_lucia
autor
29. júl 2013

@kika1111 A viete nam napisat v com bolo na tom lepsie Babylove ? V com sa lisili ? 🙂 su to pre nas velmi zaujimave informacie, pretoze su prave od mamiciek 🙂

liz_lemon
29. júl 2013

@nutrilon_lucia zaujimalo by ma, z akeho dovodu sa pomaly vsetkym detom dava Nutrilon HA, a to uz aj v porodnici, a to aj ked v rodine nie je ziadna alergia?

lauricka
29. júl 2013

@kubankakubanka nepatri to do temy, takze to nebudeme rozoberat, ale urcite po pol roku nie je pre dieta kravske mlieko moc vhodne, skus si o tom radsej zistit nieco viac v zaujme dietata....ak chces