Zoberú októbrové dieťa do škôlky?

7. nov 2023

Ahojte drobec je narodený začiatkom októbra. Budúci rok bude mať 3 roky. Bývame na dedine, jd nejaká šanca ze ho zoberú o rok do školky? Ak nie, ako to riešite finančné?

sasitimi17
7. nov 2023

u nás brali aj novembrové, ale sme v meste

viestta
7. nov 2023

Zoberu ak maju miesto. Musis to riesit v skolke

mackove
7. nov 2023

Moja je 5.10 a nevzali ju
Tiež sme z dediny

maryetta
7. nov 2023

Moj je 15.10. A nevzali. Ale nesplnili sme podmienku TP. Vzali ale aj mladsie. Tusim od susedy je vnuk narodeny vo februari a je v skolke 😉

autor
7. nov 2023

Bojím sa toho, že peniažky budú chýbať.. alebo ste si predĺžili rodicak ?

maryetta
7. nov 2023

Tak ratali sme aj s touto moznostou ze to moze dopadnut aj takto.
Ja som tehotna takze uz som potom ani odvolavanie neriesila. A teraz som si dala na cca mesiac-starostlivost dietata do 6rokov.

katica06
7. nov 2023

Moja je decembrová riadne šla od septembra na celí deň

andreakotesova
7. nov 2023

Zobrali mi novembrovu i decembroveho. Od zaciatku na cely den.

anna_anicka83
7. nov 2023

Mne zobrali aj septembrovú aj decembrovú. Tiež sme na dedine. Normálne ju daj zapísať a uvidíš aké bude rozhodnutie.

nikha2809
7. nov 2023

Dcéra je aprílová a zobrali ju do ms keď mala 2r 5m.Normalne na celý deň.Aj syna ktorý je narodený v novembri

jesenzima
7. nov 2023

Mne zobrali decembrové dieťa 🙂

smiling89
7. nov 2023

Musis sa informovat v skolke, aj ked tam ti asi tiez budu vediet povedat az po prijati vsetkych prihlasok...mne na dedine vzali tento rok na odvolanie maleho a 3 roky bude mat az v juni 2024. Podala som prihlasku, neprijali ho a odvolanie som bola odovzdat riaditelke do ruk, kde som jej vysvetlila aj nasu situaciu.

13uzivatelka11
7. nov 2023

Niekde zoberú, niekde nie. U nas na dedine mi ho nezobrali a vo vedľajšej áno, lebo urobili triedu s par takýmito malickymi deťmi, ktoré majú 3 roky väčšinou po septembri.
Prinajhoršom ho na cas môžeš dať do súkromnej škôlky, ak by vám to nejako vychádzalo

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misinka0611
7. nov 2023

No mne ani septembrového nezobrali.

nikaeli
7. nov 2023

Moje deti sú január a marec, obe nastúpili do MŠ v septembri ako 2,5-ročné. Sme z mesta. Zavážilo aj to, že obaja pracujeme.

ukulela
7. nov 2023

Nezalezi, ci ste z dediny, ale ci maju miesto.... u nas beru aj 2r deti. Mame miesto.

koteska83
7. nov 2023

Dcera je aprilova a nezobrali ....ale to mala 2,5 ....takze isla do skolky az ako 3,5 rocna...riesili sme tak ze som isla na polovicny uvazok a chodila do prace ked mal muz volno. 🤷‍♀️

lujza_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurika173
7. nov 2023

Mne oktobroveho nezobrali (dedina), nebrali ani septembrove a to sme skusali este 2-3 okolite skolky. Obaja zamestnani, nikoho to nezaujimalo 🤷

6mia6
7. nov 2023

Na dedine veľmi dobre vedia prírastok, koľko 3 ročných bude k 31.8.2024 + je premenna pristahovani/odstahovani. Takisto vedia koľko majú momentálne predškolákov, cca koľko bude odkladov a tým pádom aj voľných miest a máš výsledok. Ako to pomôže informácia z rôznych škôlok? U nás brali aj 2 ročné deti keď bolo miesto.

autor
7. nov 2023

V akých okresoch nezobrali ?

januska12323
7. nov 2023

Keď nemajú miesto tak máte proste smolu. Najprv sa berú predškoláci, deti s odkladom, trvalý pobyt, súrodenci a podobne. Potom spravia zoznam podľa veku, menej ako 3 ročné sú na konci.

misinka0611
7. nov 2023

Autorka, okres Senec.

nekonecna_katastrofa
7. nov 2023

U nás berú iba tie, ktoré majú k 1.9. dovŕšené 3 roky.

blumie
7. nov 2023

Mne nezobrali starsiu dceru novembrovu. Zobrali ju az ked mala 3r a 10m, BA II. Je to individualne, znamym z inych mestskych casti napr. zobrali rovnako stare deti do skolky uz vtedy, ked moju nie. Bolo miesto.

ukulela
7. nov 2023

Nezáleží na okrese. U nás starosta po tlaku ľudí drží 2 triedy. Deti je pritom len málo nad 30. Ale je to priorita obce a hotovo. U nás by ti vzali. O 2 dediny ďalej majú 1 triedu a plno. Nevezmú nič navyše. Ty len musíš obehat škôlky v okolí a informovať sa. Naša riaditeľka vie, cca koľko detí nastúpi, sme dedina s 1000 ľuďmi, tak vie.

qetka
7. nov 2023

my sme z Ba a zobrali mi decembrove aj januarove dieta 🙂

mogaa
8. nov 2023

Záleží od škôlky, najskôr sa berú deti čo dovŕšili 3roky až potom ostatné....takže ak má stále volnú kapacitu tak ho zoberú, v opačnom prípade nie....mamičky kt.deti v septebri nevezmú dieťa do škôlky a majú 3roky dostanú naďalej RP ale teba sa to netýka keďže v septembri nemal 3roky, takže súkromná škôlka alebo opatrovateľka alebo ako osoba staajúca sa o dieťa do 6rokov

každá škôlka má určitú kapacitu miest a nemôže vziať viac detí ako je jej kapacita

saxana000
8. nov 2023

Zalezi od poctu deti ktore sa v konkretnom roku hlasia a kolko im odislo do skoly.jeden rok u nas brali aj januarovych a marcovych a na dalsi nevzali ani oktobrovych je to strasne tazko odhadnut vsetko zalezi od skolky.nemate skolku aj v susednej dedine?skus poslat prihlasky aj tam pre istotu.