Poznáte škôlku Nevädzova a Šalviova v Bratislave?

natashkaa
20. dec 2011

Prosim skusenosti Dakujem

janapavlu
27. dec 2011

Na Nevädzovu chodila moja staršia dcera a teraz tam mame aj mladšiu. Je fantasticka. Učiteľky su skvele, deťom sa venuju v plnej miere, vymyšľaju a organizuju pre deti rozne aktivity, pozyvaju do školky divadielka. A v neposlednom rade je v školke krasne prostredie, kompletne je vynovena. Od skriniek v šatniach až po lehatka, či hygienicke zariadenia. Takže školku Lienku na Nevädzovej možem len odporučiť.

natashkaa
autor
1. jan 2012

@janapavlu
Ďakujem 😉 a kedze nemaju net pre prihlasku si si isla tam osobne? alebo na Pivonkovu? a kedy najneskor ju treba zobrat Dakujem este raz za odoved

kralicica
1. jan 2012

myslíte škôlku na Nevädzovej, ktorá je asi 100 m od bieleho kostola smerom k Retru? aj mňa to zaujíma

abnka
1. jan 2012

ja som tam chodila ako dieťa...... ale myslím že máte záujem o čerstvejšie informácie 😀 Keď chodím okolo, všimla som si že je vynovená, vždy rozmýšľam ako by sa tam cítil môj syn .... a ako ja ? vidieť tie priestory, skrinku s nálepkou macíka, schody na ktorých som stála a plakala.... (ale teraz sa mi dobre spomína na škôlku , stvárali sme tam všeličo , jajajááááj 😀 ) ale vtedy som to dosť zle niesla. Každopádne škôlka bola na úrovni už vtedy , aj keď sme sa hrali na komunistických z farby ošúpaných preliezkách a do rohu záhrady sme nesmeli rástli tam vlčie maky 😉
Ako by som teoreticky tam prihlásila svojho syna ? Podľa trvalého bydliska tam "patríme". Ako to teraz funguje ? Nemám prejaviť záujem už teraz, aký je tam nátresk ?

janapavlu
2. jan 2012

Ahoj, maminy, zaujemkyne o Nevadzovu 🙂 Ano, je to ta školka medzi kostolom a Retrom. Na školke je vždy pred zapisom oznam, kedy a kde si treba isť pre prihlašku. Myslim, že tlačivo som si vyzdvihla priamo v školke u pani zastupkyne. Prihlašku treba dať potvrdiť pediatričke, podava sa niekedy začiatkom marca, zistim v školke presne termin, ked tam pojdeme. Dceru ma zastupkyna, tak sa spytam. Prihlaška sa podava na Pivonkovej, kde je riaditeľstvo. Treba prisť aj s OP matky, nakolko je o tuto školku dosť veľky zaujem, uprednostnuju deti, ktore na Nevadzovu patria podla trvaleho bydliska matky.

natashkaa
autor
2. jan 2012

uff to si musim ist rychlo trvale bydlisko zmenit lebo ja mam este v starom byte esteze si to spomenula. Dufam ze na obciansky nebudem cakat dva mesiace...ale oni tusim davaju taky papier ktorym sa zatial preukazujem ze?

@janapavlu a si spokojna mavaju deticky dost aktivit chodia na vylety, von atd?

janapavlu
2. jan 2012

To neviem, ako dlho trva prepis, ale myslim, že na počkanie. Aspon, ked som menila priezvisko, tak to tak bolo. Ale ak byvate na Travnikoch a chceš drobca dostať do školky, tak určite odporučam zmenu. 🙂 So školkou som maximalne spokojna. Vždy v septembri maju nejaku aktivitu, najčastejšie pozvu do školky chovateľa s nejakym zvieratkom - konik, tigrik / len mladatko 🙂 / Počas roka aspon raz do mesiaca mavaju deti v školke divadielka, šaša, Mikulaša, zo všetkeho su fotky, ktore posielaju rodičom na maily. Na MDD idu na vylet a tí vačši maju aj školku v prirode / 1 tyžden/. Von chodia každy den, ak počasie dovoli, hoci aj na pol hodinku. V školke maju tanečnu, AJ a myslim, že bola aj možnosť vytvarneho kružku. A prostredie je fakt nadherne.

jasminet
4. jan 2012

baby a o salviovej nejake info?

janapavlu
10. jan 2012

Ahojte, tak som sa pytala zastupkyne na tie prihlašky. Koncom februára bude na školke oznam so všetkymi informáciami. Tlačivo nie je momentalne žiadne, treba si napisať žiadosť, uviesť všetky udaje ohladom dieťaťa, trvale bydlisko, kedy dieťa dosiahne 3 roky a pod. K žiadosti treba priložiť aj potvrdenie od pediatričky. Tuto žiadosť treba priniesť do školky, na Nevadzovu, čiže tam, kam dieťa chcete umiestniť. Ak bude niečo nove, dam vedieť. 😵

janapavlu
10. jan 2012

Ozaj, to zrejme plati aj o Šalviovej, nakolko maju rovnake riaditeľstvo.

given
10. jan 2012

Ahojte, pripajam info, ktore som nasla na stranke Ruzinova, kedze to je zriadovatel skolky. Je tam aj prihlaska: http://www.ruzinov.sk/index.php?option=com_cont...

janapavlu
20. jan 2012

Žiadosť v prílohe od given je aktuálna. Treba ju vyplniť bez dátumu!!! Také info mám zo školky.

janapavlu
2. feb 2012

Neviem, či je ešte o tuto temu zaujem, ale ak niektora mamina mate zaujem, všetky potrebne informacie su už vylepene na školke, na vstupnych dverach.

janapavlu
5. apr 2012

Tak ako, maminy, prijali Vas na Nevadzovu? 🙂

lenkaoravcova
28. jún 2012

My sme prijati uz sa tesime na september 🙂

tanadu
25. júl 2012

Nasa mala prave skoncila prvy rok na Salviovej - boli sme spokojni - mala dobre pani ucitelky, prijemne prostredie v skolke- ocenili sme napr. aj chladok pod stromami na dvore pocas tohtorocnych horucav, tiez aktivity ako bolo spominane na Nevadzovej, velmi sa mi pacila moznost kruzku zumby, ktory mali kazdy tyzden od aprila do juna priamo v skolke s cvicitelkou z Ruzinovskeho sportoveho klubu. Mala o tom doteraz rozprava a vypytuje sa, ci bude aj v hornej triede tancovat 🙂

katka008
13. aug 2012

@lenkaoravcova tak to bude nase deti "spoluziaci" , my tiez nastupujeme o tri tyzdne 😉 este musím nakúpiť veci, čo sme dostlali na zozname. 🙂

lenkaoravcova
14. aug 2012

jeeej tak super a ako sa vola? nas Oliverko Oravec a ja musim tiez nakupit ale nastupujeme az 13teho septembra lebo ideme na dovolenku od 29 🙂

katka008
14. aug 2012

@lenkaoravcova, náš je Kevin Kalma. Som zvedava ako to zvladne, rok chodil do súkromnej skolky, a teraz nastane tvrdý režim 😅 tak bude sranda 🙂 Inak moj mladší je Oliver 🙂 vidime sa v škôlke. Peknu dovolenku 😎

lenkaoravcova
15. aug 2012

no aj my sme boli rok v sukromnej skolke a mame mladsieho Lea este ten bude mat 2 roky, ale myslim, si ze to bude velmi podobne, mne sa tato skolka velmi pozdava, tak snad to bude fajn,. A dakujeme vidime sa 🙂

katka008
24. aug 2012

Určite bude dobrá, kamoskina mala tam chodi uz rok a sú spokojní a pritom celkom naročni, takze pohodicka. 😉

jasminet
28. aug 2012

baby co idete na salviovu, beriete krpcom aj uterak, zubnu kefku a pastu?

minik
26. mar 2014

rada by som doplnila, ze v školke na Salviovej je okrem zumby aj možnost prihlasit dieta na Angličtinu, ktoru maju dvakrat tyzdenne v 2 a 3 triede. Ti najmensí su ešte príliš malý na to. Mne tuto skolku navstevuju obe dcerky, najlepšia pani učitelka podla mna je pani Majka v tej prvej triede. Je velmi mila, materska a ma laskavy pristup k detom aj rodičom.
Pomerne často im sem prichadzaju aj robit divadielka, a novinkou tohto roka su jedenkrat do mesiaca poniky, kde rodic moze zaplatit za 2 Eur 300 m kolečko, ale vačšina rodicov dava 2-3 kola.
čo sa týka stravy, varia im tam výborne, moje deti si často davaju duplu 🙂 Samozrejme su aj vynimky, ale vačšinou im chuti.

mechurik
9. máj 2014

neviete niekto prosim o sukromnej materskej škole v okolí Nevadzovej ulici, a inej kvetinkovej ulici v Ružinove? súúúúúúúúúúúrnee prosim

meiwe
9. máj 2014

@mechurik http://www.smilingfaces.sk/ skus tuto. Vlasni ju moja kamaratka a je pekna a super. Keby som bola dieta tak sa mi tam paci😉

jasminet
12. máj 2014

@mechurik unicare pri byvalej rotunde na martincekovej, inak tusim len statne su tam -- astrova, pivonkova, nevadzova, salviova...

abbie
13. máj 2014

@mechurik v bielom kostole je jedna sukromna, ale nemaju vlastny dvor...

mechurik
13. máj 2014

daujem baby 🙂 este niekto nevie?

nanushka55
8. nov 2014

Ahojte maminy,chcela by som sa este raz spytat na skolku Lienka-odporucate??? A este ohladne prihlasok-zobrali vam v pohode deti alebo ste este museli aj nieco dodatocne vybavovat....
Dakujeeeeem za info....

radka2882
5. dec 2014

Dobrý deň. Mala by som na Vás jednu otázku. Ak nemám trvalý pobyt v BA, tak mi dcérku nevezmu do žiadnej štátnej materskej škôlky? Ďakujem