Postavený pišulák u miminka

belicoff
28. aug 2013

Ženy mám malého syna -10mesiacov. Už od úplného malička sa mu stavia pišulák. Moja mama tvrdí, že to keď sa mu chce cikať, ale v poslednej dobe častokrát pozriem do plienky a vydesím sa :D pipík mu velmi často stojí, zdá sa mi obrovský! 😲 A vajíčka stvrdnuté stiahnuté. Je to normálne alebo zájsť k doktorovi?? Ďakujem moc za odpovede!

sisaha
28. aug 2013

@belicoff 😀 😀 toto tu tiez uz davno nebolo.. Co znamena obrovsky? 😀 😀 😀

deny81
28. aug 2013

@belicoff normalne, ak mas svokrusu a s nou dobry vztah, porozpravaj sa s nou o tom 🙂 vsak mala syna 🙂 je to uplne normalne, neboj sa. alebo nejaka kamoska ci znama, ktory ma chalana 🙂

azmuk
28. aug 2013

😀 😀 😀 ty sa desis pipika? 😀

belicoff
autor
28. aug 2013

No neviem proste postavený 😀 tak ked ho má len tak je úplne malinký a keď ho zrazu vidíte takého velkého príde vám to ako najvecsi pisulak na svete 😀

michaela80
28. aug 2013

@belicoff v pohode to ber ..ved je to chlapec..samozrejme ze mu nestoji preto ako chlapom ci pubertakom.... mna zase desilo to ze mal uplne fialovy zalud ked bol malinky ....bola som s tym veru aj u lekara urologa a povedal ze jeto upne bezne...

belicoff
autor
28. aug 2013

Nemám nikoho všetk maju baby a svokra vobec nestojí za reč moja mama ma len mňa a sestru takže je tiež trošku v šoku 😀 takže je to normálne? Som rada 😀 už som sa bála že niečo nieke v poriadku 😒

azmuk
28. aug 2013

@belicoff podla mna je to upne normalne, nemaj stres. Pri najblizsej navsteve pediatricky to spomen, ak mas pocit, ze je to v neporiadku 😉

sorciera24
28. aug 2013

@belicoff je to uplne normalne, moj to ma od malicka tiez....

anny1984
28. aug 2013

aj môj to má, keď sa zobudí, je to normálne, veď je to chlap 😀

martinac1
28. aug 2013

Je to uplne normalne. Je to nie len vtedy, ked ide cikat, mojmu malemu aj ked sa zobudi, ked kaka, ked sa raduje... Proste nie je to ako u muzov zo vzrusenia, ale je to roznou radostou :D

lauricka
28. aug 2013

normalna vec, vobec nic, nad cim sa treba pozastavovat.

chiarra21
28. aug 2013

moj to má tiež od malička aj ráno ked sa zobudí🙂 a často si ho aj natahuje 😀 a vraj je to normálne🙂 a to má už pomaly 3 roky🙂

monvitka
28. aug 2013

no počkaj, zazijes aj vacsi zázitok 😀

sashabb
28. aug 2013

@belicoff opytaj sa manžela, či s tymto chodi k doktorovi. 😕 Chlap ako chlap či má pol roka, 15r. alebo 30r. 🤐

anjelicek26
28. aug 2013

@belicoff - xii sa smejem, chalanom stoji od narodenia.... nic nenormalneho na tom nie je.

ivett1
28. aug 2013

@belicoff😀 no, mala by som skôr obavy, keby mu "nestál"😀 ...😉

terezka1947
28. aug 2013

@belicoff moj sa raz po obed.spanku zobudil s obrovskym placom,nenormalne plakal...a uz som nevedela,co mam urobit a tak som isla prebalit plienocku....aaaaa..co nevidim? 😀 pisurik...pisurisko....tak som ho pomojkala a bolo dobre...stalo sa to este niekolkokrat....myslim,ze sa nemas coho bat 😉 nestresuj 😉

iwesska
28. aug 2013

Ten "obrovsky" pipik u 10 mes. by som chcela vidiet 😀 Pockaj ked si ho objavi a v lete ked bude behat na holaka si ho bude zmolit cely den 😀 Moj si ho natahuje niekedy ako plachtu - zlava doprava, hore dole...az mam strach ze nema prah bolesti 😀 😀 😀

lubikan
28. aug 2013

aj mojmu 10 roc. stoji..hlavne,ked sa vyzlecie a ide do sprchy a vzdy ked sa mu chce cikat...normalne mi je ten pohlad nan az taky neprijemny...divny..ale ako malinkemu sa mu tusim nestaval

belicoff
autor
29. aug 2013

Tak som bavy predsalen písala doktorke a vraj sa to stava pri podrazdeni penisu alebo v spanku a jeto uplne pk 🙂 tak som rada

sashabb
29. aug 2013

@lubikan no na 10ročného chalana by som už asi "nečumela" aj keď to je syn 😕 Veď sa musí aj hanbiť už.
---------------------------
A neviem ale možno si tu poniektoré mýlite slová "stoji" a erekcia ... akože to je taka blbosť, že sa chlapcovi "postavi" keď sa mu chce cikať až to nechápem odkiaľ ste to zobrali 🤐
Každý normálny chlap, ktorý je zdravý má rannú erekciu (samozrejme aj behom dňa, no určite nie keď sa mu chce "cikať" 😕 ). A to by ste žienky zrejme dávno pradávno mali vedieť. Je úplne jedno kolko má rokov (teda postarší mávaju už kadejake problemy)

Ja sa ani nečudujem, že tu bývaju velakrat stupindne otázky, keď takéto základy ani neviete.
----------------------------
@belicoff ja len dúfam, že ťa takto manžel často nedesí 😀 😀 😀

belicoff
autor
29. aug 2013

Ospravedlňujem sa tejto najinteligentnejšej matke že som si dovolila opýtať sa na nečo čo neviem oooo bože prosím neurhni ma do jamy levovej!!! 😕 nemá toto byť náhodou forum kde si ženy radia? Či všade sa nájde niekto kto je nenormálne nespokojný a má potrebu rýpať? 🙂 písala mi mail moja doktorka že chlapcom stojí malinkým keď sa podráždia alebo keď spinkajú a nemá to nič sexuálne. Neviem aký vy vidíte rozdiel medzi slovami stojí a erekcia ja len taký zme stojí nieje spisovne 🙂 ďakujem vám že ste mi vysvetlili aká som nemožná že to neviem 🙂

stardust
29. aug 2013

@belicoff to je uplne normalne...ked pozornejsie vsimnes svojho manzela, tak sa tiez budi rano s tvrdym 😀 Neboj, z tvojho maleho nebude ziaden uchylak a perverz 😎

belicoff
autor
29. aug 2013

Nie manžel ma nedesí 🙂

belicoff
autor
29. aug 2013

Nepýtala som sa na manžela ale na 10mesačné dieťa. Otázka je zodpovedanáa týmto by som debatu ukončila. Ďakujem tým čo dokázali poradiť aj keď je to taká blbosť! 🙂

belicoff
autor
29. aug 2013

Myslím si že mám odšukané dosť na to any som sa pýtala na dospelých mužov 😉

lubikan
29. aug 2013

@sashabb no cumet nemusis,nikto ti to neukazuje,ani nechodi okolo teba v slipoch,alebo neprebehne nahaty po pyzamo 😉 ,resp. z kupelne na wc

sashabb
29. aug 2013

@lubikan ty si napísala, že ti to je neprijemne

iwesska
29. aug 2013

@sashabb Ty mas kolko deti, ze vies s takou istotou povedat, ze sa babatkam nepostavi, ked chcu cikat?? Predpokladam, ze bud ziadne, alebo len dievcata, lebo inak by si vedela, ze chlapcom babatkam sa POSTAVI vzdy ked idu cikat. Tiez by som tomu neverila, keby som to nevidela. Tak nepoucuj radsej, ked si to nezazila 😉 Co myslis, ze by z toho tie mamicky mali keby si toto vymyslali? A tolke?

sashabb
29. aug 2013

@iwesska si predstav, že zrovna toho chalana mam. A tvojmu chlapovi sa tiež postaví keď sa mu chce cikať? 😎 opýtaj sa ho či sa to pri erekcii dá 🤐
Ach bože, rozmyšlajte trošku...