Chcela by som vediet kedy sa zacalo vase babo tak riadne smiat aj so zvukom to take babetkovskse chichunanie ....moja ma 5 a pol mesiaca a ziadny naznak zvuku pri smiechu ....
Moj ma zajtra 4 mesiace a ked ho rozosmievam tak tam nejake pokusy su. Ale hned na to sa mu cikuta. Sam od seba sa este nerehli. Len pisti ked sa tesi. 🙂
@holubicka28 prosim ta nevies mi povedat niejaky casovy usek kedy by to mali priblizne babetka zvladnut?
@julka22225 ale niektore deticky sa vobec nahlas nesmejú ani nepustia vysokým hlasom
Niektore deti sa tešia celým telom, rozhadzuje ručičkami a kopu nožičkami
@pribinak to ona robi ked sa tesi tak si bucha rucickami po brusku a kope nozickami takze nemusi mat zvuk vobec pri smiechu?
@julka22225 myslim, ze okolo pol roka, ale urcite nevadi ked aj trochu neskor. Som si to vyhladala kvoli tomu, ze sa nas to pytala sposobom, ze uz to vediet musi v tych 3m a mne sa to zdalo hrozne skoro.
@julka22225 ale ved počkaj, mozno sa zacne nahlas smiať o par mesiacov
A mozno si udrží svoj štýl a prejav radosti
@holubicka28 ja somto hladala na nete ale nikde som to nenasla konkretne vypisane ... 😒
@pribinak tak teraz som v rozpakoch su deti co sa hlasno nesmeju a je to normalne alebo kazde dieta sa proste bude raz chichotat 😕
No ja som nato tiez čakala dlho, kym som začula jak sa rehli... Bolo to okolo 6 teho mesiaca , a vedela ju rozosmiať len jej staršia sestra ked začala robit na ňu grimasi... Teraz ma 8 a rehli sa nie moc často ale o to je to krajsie .Neboj čoskoro sa dočkas aj zvuku 😉
@julka22225 kazde je ine, mozno sa raz bude v 16tich chichotat niekde v parku, ked ju bude baliť susedovie Mišo
ved ani dospelý nemajú rovnaký smiech, každé dieťa je iné
@zuzulka474 dufam teda uz si zacinam mysliet ze tie grimasy co struham nie su ani vtipne 😀 ale tak usmievat sa usmieva od ucha po ucho
@alex49 ved to ano len ja osobne nepoznam cloveka ktory sa smeje a nerobi zvuky pritom ...
😃este si s ňou užiješ vela srandy , za chvíľu sa budete sa chichotat obe ona na tebe a ty na nej
bude sa smiať, ale ešte nie, zatial jej stačí úsmev 🙂
@zuzulka474 asi som moc nedockava 😎
To tak býva , inak ja som taka istá 😎
ešte sa budeš stresovať, kedy začne liezť, chodiť, rátať do 100, sama sa obliekať atd. 😝
@alex49 ale ja nestresujem len som zvedava ako to je u ostatjych deticiek keby som to nasla niekde v odbornej literature tak sa na to nepytam 😵
Je to individualne , ako vsetko co sa týka malých deti ...
ja som dospelá napr. a nahlas sa smejem fakt len výnimočne, väčšinou len úsmev alebo odfrknutie, čiže sú aj ľudia, čo sa neprejavujú až tak nahlas (otec hovorieval, že mám hnusný "umelý" smiech keď som bola malá x)), čiže podľa mňa čakaj a buď sa dočkáš, keď uvidí niečo fakt nesmierne zábavné, alebo proste bude mať ten prejav tichší 🙂 to ale neznamená, že sa neteší/ nezabáva, čiže nestresuj, každý človek je jedinečný 🙂
Asi tak cc 4 mesiace mal ale nerobi to casto.. musi mu byt fakt smiesno 🙂
A pozerám akurat ze si z dk , ja tiez 😊
Pozerám ze si z dk , ja tiez 😊momentálne nie priamo ale pochádzam z bysterca
ja ako 35 rocna velka tava mam len "obraz a zaaaadny zvuk" ... 😀
@zuzulka474 ej aj ja som z bysterca priamo vedla poolicajtov aj ked teraz som uz v zahranici
aj ja som tam bývala 😃 aaaa ved my sa aj poznáme mam taký dojem , ty si Julka co bola Lenca s tebou v Rakúsku ???
@zuzulka474 hej hej uz mi zacina asi doklikavat Žužu?
Heeej to som ja 😊 ale na fotke som ta hned nespoznala, mas iné vlasy??
Ahoj, prvykrat sa nahlas zasmiala v 3 mesiacoch, este na poradni sa ma na to pytala dr. Ale tak vela smiat, sa zacala od tych 4m.