Používali ste ho ešte aj v roku vášho drobčeka? Ďakujem a pekny deň maminky 🙂
Asi rok a mesiac. Tak som si naň zvykla, že mi bolo zaťažko ho odkladať, ale narodila sa mi neter, tak poputoval jej.
My este stale pouzivame.... 🙂 🙂
POkial sa nezacala stavat v postielke-to nam to uz pipalo nonstop,tak siel prec
My ho pouzivame este stale, ale uz rozmyslam, ze ho odlozim, pretoze dcera ked sa zobudi, hned si sadne (aj v noci) a niekedy tak aj zaspi, okrem toho celu noc putuje po postielke, tak sa nam takmer kazdu noc spusti alarm.
my sme nepouzivali vobec 😅 Ale pokial viem tak sa odporuca len do pol roka, pokial neboli komplikacie po porode...potom uz moze vyvolavat falosne poplachy a len stresuje rodicov...
my sme pouzivali do viac ako roka,problemy sme s nim nemali,reagoval velmi dobre,aj ked stal aj uplne na kraji postielky,reagovalo to na pohyb a chybne pipania sme nemali....ale do roka sme ho pouzivali...... 😉 do 6 mesiacov odporucaju urcite a potom je to na nas,ze dokedy.... 😉
myslim, ze do pol roka, teraz ho mame odlozeny pre dalsie babo
mala ma 18 mesiacov a stale pouzivam..ma 2 dosky takze citlivost maximalna a falosny poplach nebol ani jeden... plas je k nemu vysielacka takze ked je monitor zapnuty pocujem co sa tam deje... ked sa zobudi a tak..ona sa budi este casto... budem pouzivat kym bude spat v postielke🙂 je to super vec
Do 1 roka
nepouzivali🙂
do roka..podla mna super vec, pri druhom babu kupujem znova 🙂
ahoj, my sme pouzivali do 7mesiaca ....uz som ho potom aj zabudla zapnut 😀 je to super vec, odporucam - pre tvoje pokojne spanie 😀 😀
pokiaľ tvoje bábo spáva s tebou v posteli tak ho určite nepotrebuješ.... 🙂
Sice sme si monitor kupili, ale nepouzivali 😒. Syn spaval s nami v posteli a tak snad pride prilezitost pouzivat ho pri druhom babatku 😉 . Ale myslim, ze sa odporuca do 1 roka 🙂
My sme pouzivali do 8 mesiacov - kupovali sme novy, lebo pri starsom sme ho nepouzivali. Minimalne raz do mesiaca sa spustil alarm a maly pokojne spal. Bola som z neho viac vystresovana ako mala pokony spanok, tak sme ho uz potom nepouzivali. Ale poznam mamicku, ktorej monitor dychu zachranil synceka.... 😉
dlho predlho.Urcite vyse roka.Keby to bolo mozne tak ho pouzivam dodnes
Monitor sa odporúča používať do 1. roku dieťaťa.
pri prvom do 8mych mesiacov a pri druhom do 3mesiaca. ale keby sme ho nedostali,tak by som ho nekupovala vobec.
veeelmi dlho, odlozili sme ho chvilku pred druhymi narodeninami 😉 a pri mladsej ho este stale pouzivame 😉
mi sme ho pouzivali hlavne ked mala vela grckala a ja som sa bala, no uz ho ani nepouzivame. asi 6x sa sam spustil a take budenie je naozaj na infarkt. teraz sluzi akurat na to ze mala ked sa zobudi tak do neho riadne kope a vieme ze je hore. jej sa velmi paci 🙂
do cca 7 mesiacov
môjmu mladšiemu synovi,monitor doslova zachránil život, mali sme apnoe pauzy opakovane do 6 mesiacov..,mali sme ho do roka...
maly ma 10mesiacov a este ho pouzivame,a pouzivat este budeme minimalne do roka 😝
my sme monitor dychu pouzivali do 2 a pol roka teraz ho pouzivam len ako vysielacku mala ma 2 roky 10 mesiacov
do 7 mesiacov
Som presvedčená, že SIDS spôsobuje nadmerná záťaž neurologickej sústavy dieťaťa očkovaním a keˇdže neočkujeme, tak ho nepotrebujeme. 😉
ešte stále používame. cítim sa istejšie...
keď mala dcérka pár týždňov, tak sa nám spustil poplach a vtedy naozaj nedýchala (až po zotvihnutí a trochu potrasení sa nadýchla) - v tú noc sme mali poplachy tri a všetky boli podobné.... nakoniec vraj to nebolo nič vážne, aspoň tak nám to tvrdila lekárka. vraj len hlbšie zaspala. ale nechcela som, aby sa to opakovalo, pretože malá síce nebola modrá, ale úplne handrová a bezvládna... proste des, neprajem to nikomu...a tých pár poplachov do roka môžeme spočítať na prstoch jednej ruky - to sa odkotúľala z podložky a tiež hlboko zaspala... takže budeme používať, asi až kým na nenarodia súrodenci...
Do 8. mesiaca, ale nedobrovoľne, lebo sa nám pokazil, mali sme Babysense, keby sa nepokazil, ešte by som ho asi používala. Super vecička, nám veľmi pomohol, lebo malá nám spávala na brušku, takže sme mohli pokojnejšie spávať. 🙂
pri dcérke 24 mesiacov (narodila sa nedonosená) a pri synovi asi 17mesiacov
ahoj, my sme monitor pouzivali do 1,5 roka a ked bola starsia dcerka chora tak aj vtedy. monitor s nami cestoval vsade, a teraz ked mame 3 mesacnu dcerku, tak tiez s nami vsade cestuje. monitor budeme pouzivat tiez do 1,5 roka a ked bude chora.
je to super vec, a som rada ze ju mame. 😉