Hľadám kamarátku v Liptovskom Mikuláši

katkakatkah
27. máj 2020

Touto cestou hladam nejaku blizku dusu na vychadzky s detmi, spolocne vylety alebo aj len kavickovanie bez deti (treba obcas vypnut vsak) som nova v tomto meste a uz druhy rok bez blizkych je mi to uz naozaj velmi smutno. Prosim piste vekovo je mi to uplne jedno.

miriam93
29. máj 2020

@katkakatkah
Ahoj som z okolia Mikuláša môžeme niekedy vybehnúť na kávu alebo sa pobaviť s deťmi 😄

nikolka28
1. jún 2020

@katkakatkah ja som tiež z lm priamo 🙂 mám 3 ročnú dcérku neviem koľko máš rokov ale ja mám 22.. prisťahovali sme sa sem tiež nedávno a nemám tu nikoho tak ak by si chcela môžeme zájsť niekedy na kávu alebo len tak s deťmi porozprávať 🙂 taká kamarátka sa vždy zíde

katkakatkah
autor
1. jún 2020

@nikolka28 ahooj, dakujem, ze si sa ozvala urcite by sme mohli niekam zajst budem rada ❤ a z kadial ste prisli?? My z PO

zuzuliatko123
12. jún 2020

@katkakatkah
@miriam93
@nikolka28 Pripájam sa baby 🙂 . Ja žijem v LM celý život hoci sme sa nedávno presťahovali z 🏙 do 🏡. Mám 4 ročnú slečnu, a rada si občas vyrazím na dámsku jazdu.

surikatajunior
23. jún 2020

Ja by som tiez rada nejaku kamosku. Nepoznam tu nikoho a to tu byvam az rok😂mam 26 a rocneho syna. Ak by sa naslq nejaka dobra dusa na pokec travenie volneho casu tak by bolo super😊

zuzuliatko123
23. jún 2020

@surikatajunior Kľudne napíš IP niečo vymyslíme.

phulakova
1. sep 2020

ahojte. super, že ste sa takto našli a možno sa už aj stretávate. stretli ste sa už? 🙂 booože, ja si tu pripadám ako stará baba..tiež sme sa sem presťahovali - 6 r. dozadu to už bude.

katkakatkah
autor
1. sep 2020

@phulakova nestretli sme sa 🙂 pisali sme si ale ked islo ku tomu stretku tak nic...

phulakova
1. sep 2020

hmm, tak to škoda. 🙂

kennuliatko
25. sep 2020

Ak máte detičky vo veku od 1-3 rokov, tak pozývame na krúžok Mamičky s deťmi do CVČ na nábreží. Stretávame sa v stredu o 10:00 hod. Niečo sa spolu vždy naučíme a potom sa detičky hrajú a mamičku debatujú 😉
Tešíme sa na všetkých ...

phulakova
26. sep 2020

kennuliatko, díky za pozvanie, my už máme väčšiu - 5 rokov. ale tiež sme takto chodili - cvč podbrezky 🙂

zuzuliatko123
26. sep 2020

@phulakova Naša má 4 roky. V CVČ je mimochodom veľa krásnych krúžkov pre deti v rôznom veku.

phulakova
27. sep 2020

zuzuliatko123, ďakujeme. dcéra chodí na tanečnú a ostatné dni v týždni ju už nedávam nikde. 🙂

katkakatkah
autor
28. sep 2020

@kennuliatko Dakujeme za pozvanie 🙂) ... to co spominate nieje nahodou to ABC centrum ??

kennuliatko
28. sep 2020

@katkakatkah nie toto je konkrétne krúžok Mamičky s deťmi v Centre voľného času na nábreží... funguje už dlhé roky asi 15 rokov.. býva v priestoroch CVČ vo veľkej sále v stredu o 10:00 hod

phulakova
28. sep 2020

abc už nefunguje ako fungovalo a ani nie sú tam, kde boli 🙂

katkakatkah
autor
29. sep 2020

@kennuliatko dakujem za odpoved, dobre vediet o tomto som nepocula a ani neviem kde to je. Dam do google a velmi rada pridem. Len aby som trafila som zvedava kde to je. Dik 👍❣

tomtomka
29. sep 2020

Ahojte... Tiež by som zašla niekedy na kafe 😉 bývam síce v Jamníku ale v LM som často 🙂

tinka878
7. okt 2020

@katkakatkah ahoj tiež som tu prisťshovaná a stále nemám nejak kamarátky 🙂 ak by si chcela tak by som rada šla niekam na kávu. Dieťa nemám a mám 24 rokov 🙂

lienkaa333
8. okt 2020

Ahojte ja byvam v meste a na prechadzky chodim kazdy den niekedy s kamoskami ale ked oni nemozu ideme same takze rada by som si nasla aj neijake ine kavickarky 😉 a mam pol rocnu dcerku ....samozrejme ze kavickarka nemusi mat dietatko ale predsa sa najde lepsia spolocna rec 😉

majola2
25. dec 2020

Ahojte ja som tiež z okolia Liptovského Mikuláša tiež by som priala kamošku na kávičku a na prechádzky bývam tu už dlhšie ale nemám tu nikoho takého na poriadny pokec a kavickovanie budem rada keď sa niektorá ozve mam 31 a 5 ročného chlapca

putyna
8. jan 2021

Ahojte je tu daka maminka co bude tento rok rodit??

nikolka28
8. jan 2021

@putyna ja 😂 mám termín teraz v januári takže každú chvíľku

putyna
8. jan 2021

@nikolka28 tak rychli porod prajem potom napis pocity drzim palceky

kennuliatko
8. jan 2021

Tiež mám termín teraz v januári😉

putyna
9. jan 2021

@kennuliatko jej vy ste take januarovky.uz iba cakate na svoje lasocky.ja mam termin v juny dufam ze ste mali tehotenstvo bez problemov a zd vas porod bude este jednoduchsi.

daddka22
10. feb 2021

@surikatajunior Ahoj my hladame tiez nejakych partakov na prechadzky. Mam 2 ročného syna

surikatajunior
11. feb 2021

@daddka22 môžeme si vymeniť čísla a zájsť na prechádzku s deťmi 😊

carcarla
26. feb 2021

Kde sa v sobotu testuje v LM, resp Kuzmanyho ulica je kde, nejaký stycny bod, a ešte niekde pri Lidl sa testuje, viete prosím poradiť, ďakujem

putyna
26. feb 2021

@carcarla oproti lidlu ako je garny ubytovna cervena buda fajn malo ludi bolo v nedelu