Dojcime sa rano, naobed a v noci...umele mlieko nechce ani ziadne tak mu ho oni neponukam.... Uz ani nestresujem, ze bude bez mliecka..ma pestru stravu a papa jogurty a syry...len by som chcela vediet ci su medzi vami co odtavili hned a nie postupne...dakujem..vsetkym za radu
Ja postupne-v 13 mesiacoch denne a vecerne,cca o 2 tyzdne nocne a este cele mesiace som si nechala posledne kojenie nadranom v nasej posteli-nechcela som sa toho vzdat hlavne ja,maly to zvladal prekvapivo dobre.
Dakujem....niekde som citala, ze do 9 mesiacoch... Sa dieta odstavi v pohode...potom uz sa toho nechce vzdat..tak ľahko
@bohovska29 Tak to si dobre čítala - cca do roka je to v pohode - po roku si už dieťa začne uvedomovať, že mu niečo berieš a nechce s toho len tak ľahko vzdať. 😉 Mne sa v pohode obe deti odstavili prakticky samé do 10.mesiaca.
Moja mala ma 10mes.a rada by som ju uz postupne odstavila,viem ze mozem byt rada ze kojim ale ona je strasna zavislacka a spravila ai zo mna uz cumel.V noci byvam hore kazdu hodinu,niekedy aj kazdu pol hodinu,lebo stale hlada aby si mohla pocuckat a dost ma to uz vycerpava,a ked ma hryze tak som z toho len nervozna.Neviem ale co robit,lebo cumel nechce ani UM,takze neviem ani ako inak ju uspat.
@bohovska29 ja som tak maleho musela v 11.m,lebo som mala podliatiny a dojcenie ma uz bolelo. Ale my sme sa dojcili vacsinou uz len 2x denne. Dlho som sa na to odhodlavala. Kedze to dojcenie nebolo caste a maly uz poznal aj UM,tak som s tym sekla naraz. (neskor som to lutovala,ze som mohla vydrzat,ale ta bolest a podliatiny boli neprijmne).
Este dodam,kedze pil mliecko rano a vecer pri zaspavani,tak vecerny ritual som mu specialne nemenila-dostal flasku s UM a stale som.ho mala v naruci a spievala mu. On si o cca 2m.vymyslel nieco ine,takze uz nepil vecer pred spinkanim mlieko vobec.
Malu som.musela postupne ale ta bola denna zavislacka. A bola podstatne starsia,slabsi papkac a UM dllho nechcela. Az v 2.rokoch.