6 mesačné dieťa pýta jesť v noci každé tri hodiny

11. nov 2021

Ahojte
Moje bábätko si pýta papať každé tri hodiny v noci aj keď už dokrmujeme a na večer dostáva aj kasicky
Máte niekto skúsenost?
Čo čítam ostatné detičky zvyknú už prespať celú noc. Viem že každé dieťa je iné ale každé tri hodiny mi príde často na to že večer má ešte extra kašičku.
Ďakujem

1aduliatko1
11. nov 2021

moji sa budili na pravidelné jedenie cca do 8 mesiaca (nekojení)

liv1
11. nov 2021

6 mesacne prespat celu noc? 😁 teda viem ze take deti existuju, ale aj tak mi to pride ako vtip 😁

lenka2710
11. nov 2021

No môj už bude mať rok a pol a ešte stále sa budi, teda nie trikrát, ale vždy okolo 2-3, vypije fľašu a spi dalej! Cez deň už normálne papa všetko! Staršia napríklad už od pol roka prespala celú noc, každé dieťa je iné 🤷‍♀️ ja si tiež už hovorím, kedy budem konečne spat celú noc 😂

1aduliatko1
11. nov 2021

@liv1 susedin 3 mesačný spinká celú noc...zázračné dieťa 😀 😀

mabenn
11. nov 2021

v 3rokoch syn zacal prespavat noc...vela stastia

lenka2710
11. nov 2021

@mabenn no tak ešte rok a pol 😂

slavuska1506
11. nov 2021

Kazde dieta je ine a hlavne je to uplne NORMALNE. Nic nenormalne za tym nehladajte. Pre take male dieta ani nie je prirodzene prespat celu noc, aj ked vela rodicov si to praje a pchaju do deti vsetko mozne (UM aj ked koji ,kase, sirupy atd). Existuju vynimky, ako vsade.

hsara99
11. nov 2021

Môj ma rok, cez deň už papa úplne všetko a papa veľa 😅 a v noci býva hore tak 4-5x z toho minimálne 2x papa mlieko

jana_eyre_2
11. nov 2021

Moje deti prespali celú noc asi v troch rokoch 😉 všetky tri..

ivangeline
11. nov 2021

Nie je to len o hlade..ale upokojeni!

luccija
11. nov 2021

V pol roku by som ani nečakala, že to bude ináč a, keď išli zuby bolo to ešte horšie tak do roka aj pol.Ale úplne celú noc som prespala v 3 r🙂)

nevenka
11. nov 2021

@liv1 mam 3 deti a ani jedno neprespalo noc v 6 mesiacoch, som bola rada, ked nahodou sa zobudili raz, aj to bola vynimka, ked som otvarala sampus 🤣. Teraz ma najmladsi 11 mesiacov a sme hore aj kazde dve hodiny, no co uz.
Ale viete, minule som sa pytala kamosky, ako jej spi maly a ze prespi celu noc. Ma 5,5 mesiaca. A ze ako ste to docielili? (Ona ho v noci nekoji). No, v noci nezapinam svetlo, nekomunikujem s nim a tak. Naje sa a spi. Takzeeee...overte si, co pre tych ludi znamena "prespat noc". Lebo takto prespi aj moje, ze ho nakrmim zo 2-3x a proste ho len odvali a spi dalej. A ja ze uz ako jej spi, aka frajerka 🤣🤣🤣
Moji 2 starsi prespali cele noci, ked sme zobrali cumel a odvykli si od neho, cca v 2,5 roku 😅😁. Kojenim to u nas nebolo, alebo tym, ze by malo jedli na noc.

nevenka
11. nov 2021

@1aduliatko1 ako? Ze vecer o 20:00 zalomi a spi bez prebudenia do rana? Uplne vzdy? Nepije vobec? To ake davky musi mat, ked vydrzi? Akobuprimbe ma to zaujima toto. Ja take nepoznam.

autor
11. nov 2021

@nevenka veď to že v skupine na MK všetky matky píšu že im spia od 19 do 7 rána.. tak nechápem..

alexandra2010
11. nov 2021

plus upratany dom ako z katalogu vyfoteny 🙂

1aduliatko1
11. nov 2021

@nevenka vraj sa kolo 5-6 ráno zobudí, dá mliečko a zaspí ešte do 8mej. tiež som sa čudovala, lebo ja som to nezažila 😀

vafinka
11. nov 2021

Ja som nespala 4 roky ....čo nás vyvádzal každú noc nemalo v riti miesta ako vazne

janka_266
11. nov 2021

Skupina na mk znesie toho veľa 🤣 netreba sa tým trápiť, môj bude mat 10 mesiacov a vstava tak priemerne 5-10x za noc, a to tiež
Má na noc kase a cely deň len je 🤣

katulastraka
11. nov 2021

nas prespi celu noc bez jedenia. Okolo druhej sa zo sna zacne mrvit a mrncat, vtedy viem ze ho musim prebalit. To je jedine co v noci robim. Spi od 18:00 do 6:00. Netusim ako sa nam to podarilo, ale viem, ze predtym sa budieval kazde dve hodiny a vzdy si cucol z flase max 60ml. Tak mi to nedalo a si vravim, ze to je nejake divne, on podla mna nie je hladny ked vypije len 60 :D Tak sme mu vecer skusili davat zahustene mliecko nejakou kasickou. Teda, urobili sme UM a do toho sme mu supli 1,5lyzicky ryzovej kase od nutrilonu a v noci som mu proste nedala jest ked mrncal. Som si povedala, ze ok ked bude fakt plakat, ze je hladny, tak mu dam papat. No a takto pomrncieval celu noc asi tyzden :D a potom prestal. Tak sme skusili nakoniec vecer ani mliecko nezahustit a vydrzal celu noc aj na obycajnom UM. Mozno to znie kruto, ze som hrozna matka co neda v noci malemu papat a zas naopak vobec neviem ci toto zrovna dopomohlo k tomu, ze prespi celu noc bez jedla, ale viem podla seba, ze ja keby som si dve noci po sebe dala o tretej v noci napriklad jogurt, tak dalsie noci by som sa budila presne o tretej ze som hladna. Tak isto aj na zachod ked v noci idem o druhej, tak potom dalsie noci sa budim o druhej ze mi treba na zachod, az kym sa proste jednu noc nezaprem a proste nejdem na ten zachod :D potom dalsiu noc sa uz nezobudim na to. Cize moje telo je taketo hm ako to nazvat "ucenlive"? :D neviem ci to ma kazdy tak, ale ak to ma aj moj syn tak, tak zrejme si proste jeho telo zvyklo v noci nejest a radsej to dohnat cez den. Co je podla mna celkom zdrave, hlavne kvoli tomu, ze ked uz bude mat zuby, nerada by som ho krmila v noci aby sa mu nepokazili zbytocne.

kataka10
11. nov 2021

V takom veku je to uplne normalne. Daj mu cas a mamicky "zazracnych" deti nepocuvaj. Moj prespal prvu celu noc az po 1. roku, ked na to hlavicka dozrela. Deticky sa musia vyvinut na to, aby si dokazali pospajat spankove cykly a spat celu noc. Nefunguje to tak, ze sa natlaci kasou a bude spat celu noc.

poslednepogo
11. nov 2021

Spia ale s prestávkami na papanie si myslím

nikayla
11. nov 2021

Tiež mám polročné, zaspáva o 21h a budí sa o 7h ráno 😁 Sem tam si vypýta mliečko okolo 3 ráno, to je otázka 10 minút, čo mliečko spapa a spí ďalej. Obdivujem všetky ženy, ktoré x rokov nespali. My mame 3 deti a všetky od 3m prespia celú noc 🙏 Neviem, či ti pomohlo.... Ale to, že tvoje sa budí, je úplne normálne.

zuzuliennka1
11. nov 2021

6m dieta kazde 3hodiny hore je parada.. co by si akoze cakala?
su deti, co sa budia kazdych 5minut, 20minut.. moje dieta tiez v podstate skvelo spalo, budenie kazdu pol hodinu som fakt nemala, a ked vecer po kojeni zaspal. bol hore tiez tak o tie 3hodiny a potom rano - cca 6:00, cize prespal noc… podobne nejako ako @nikayla 🤗
to ze sa ti budi kazde 3hodiny prosim ta ani nikde nevrav a nepis, lebo ti este budu zavidiet 😁 fakt vazne…
pridu este regresy, v 9m sa to zas trochu pomeni, my sme zas mali potom obdobie sice prespatej noci, zaspal medzi 19:00 a 20:00 ale hore sme boli od 4:00, kazde rano, asi tristvrte roka 😁🤷🏼‍♀️

simsalabim
11. nov 2021

Mne osobne sa to uz zda vela, aby sa 6mesacne budilo tak casto ako novorodenec. No a ano, moje dievcata obe v 6. mesiacoch prespali celu noc, tak to mozno vidim skreslene.

miadi
11. nov 2021

Celu noc mi prespala dcera az v 3.5r a odvtedy super. Syn bude mat v January 2r budi sa x krat je kojeny ale aj papa poriadne . Mozno vam uz idu zubky ktore trapia Hlavne v noci. Netrapila by som sa tym ze ine deti su spave. Raz budes spat aj ty dockas sa 😜

1aduliatko1
11. nov 2021

mna v 8 mesiacoch dr. zdrbkala, že malý už nemá čo v noci jesť 😀 😀 že treba odučiť od nočného jedenia

nucky
11. nov 2021

To, že polročné deti by mali prespať celú je mýtus, normálny spánok dieťaťa je prerušovaný... výskumy ukazujú, že aj deti, čo "prespali" celú noc sa prirodzene budili, len nevolali rodičov alebo sami prešli do ďalšej fáze spánku. Odporúčam knihu S láskou o detskom spánku, po prečítaní som sa začala na detský spánok pozerať trocha inak. Plus dojčenie v noci je normálne, lebo dieťa si napĺňa dojčením aj iné potreby ako jedenie. Možno ten váš ešte nevie ako prejsť do ďalšej fázy spánku, tak sa preberie a vyžaduje uspanie. Nie všetky deti sa to rýchlo naučia a pol roka je ešte naozaj maličký

maminkadeticiek
11. nov 2021

Zvyknu???🤣🤣Pri detom nic neplati pausalne.Moje deti sa budili kazde 3 hodiny do roka a pol.

maminkadeticiek
11. nov 2021

Btw syn ma takmer 2,5 roka a dodnes neprespincelu noc,dcera mi v 3 rokoch este neprespala uplne celu noc.

marisoul
11. nov 2021

Moja prvorodena sa do roka kazdu, fakt kazdu noc budila od 6-8 x, ked sa zobudila. Celu noc mi prespala ked mala 2 roky, a pravidelne spavat celu noc zacala az ako 3 rocna. Momentalne mam rocnu, ta vstava 3-4x.
Takže o deťoch čo spia celú noc od 3 mesiacoch som iba pocula, nikdy nezažila.