Vyzerám podstatne staršie

6. júl 2024

Baby, mám problém , vyzerám podstatne staršie ako by som chcela, alebo respektíve zanedbanejsie..
Naozaj nedbam o seba , som z toho nešťastná , už si to všimol aj môj muž ,že na ženu hrozne ..
Čas by aj bol o Tom pokoj ,ale ja som dosť zlenivela..možnosť peňazí mám ale pozor nie na plastiky a podobne...toľko peňazí nemáme , ani na neviem aké estetické zákroky,len proste nevydeluje má s peniazmi..mám aj značkové handry ,topánky ale čo z toho keď vyzerám na 50 rokov..s mužom sme spolu 14 rokov ,tak tam on už hrá na úprimnost..čo by ste mi poradili? Ďakujem

pribinak
6. júl 2024

Daj foto

h2
6. júl 2024

A koľko máš rokov? Kto ti povedal, že vyzeráš na 50? Manžel?

autor
6. júl 2024

@pribinak nie foto nedám

autor
6. júl 2024

@h2 nie veď aj ja to vidím, ja som zlenivela ,nie nestalo sa nič zle ,ale asi postupne ,v manželstve neviem ..

autor
6. júl 2024

@h2 on mi to povedal až teraz

sissy27
6. júl 2024

Kadernicka, kozmeticka, pripadne klinika estetickej mediciny, kde poradia aj s neinvazivnymi zakrokmi.
Zacat sportovat, nech telo trosku spevnis. Oblecenie nemusi byt znackove, ale malo by ti sediet strihom a aj farbami - s tymto vie pomoct stylista.

petamich
6. júl 2024

ak teda chces realne zmenit nieco (lebo nejako tak neznies) a ak financie nie su problem, uz by som objednala termin u kozmeticky, kadernicky, pedikuru/manikiru, mozno kurz nejakeho licenia, upravit satnik, zaplatit si osobneho trenera v najblizsom fitku a ides

mamamasama
6. júl 2024

V prvom rade športuj! Som vo fitku prakticky nonstop a keby si videla tie ženy po 50-tke. Mladučké telá, lepšie ako 20-tky. Crop topy a šortky, vlasy v drdole, nepotrebujú make up. Proste bomba! Naľavo po 50-tke, napravo po 40-tke. Slovenky pravdaže 🤩🤩🤩🥰

ukgirls
6. júl 2024

zdravy zivotny styl.kvalitnejsia kozmetika , a zmena satnika na veselsie farby... investovat do poradne s vyerom fariem co sa ti hodia, najst profi kadernika,kt aj vie poradit s ucesom .. to mas zakladnu investiciu .. cista plet upravene nechty a vlasy su zaklad co ta vedia omladit a nestoja vela casu a namahy ... povyhadzovat z domu seprane roztahane veci-kt sa mozu hodit -kt ich nemame pravda? a radsej kupit len par kvalitnych kuskov a vyskladat si sarnik

beronsche
6. júl 2024

Čo znamená, že o seba nedbas? Ako zanedbané posobis?
Keď chces radu, musíš byť konkrétnejšia..

lindusss2016
6. júl 2024

Napíš svoj vek, výšku a váhu. Štíhlejšia, útlejšia postava žene uberá na veku. Vlasy musia vyzerať zdravo, takže rozhodne navštív kaderníčku. Na tvár odporúčam masáže gua shou a tvárovú jogu. Zvnútra telo dobre hydratuj, jedz veľa zeleniny najmä. Vhodná kozmetika na pleť a hneď budeš vyzerať inak.

autor
6. júl 2024

@mamamasama krásne ženy naozaj , vieš mi dať mena na ig? Ja mám 35 ale teda vyzerám o 20 rokov staršie ako tie ženy .😏 Vieš čo neviem či to nemám z domu😔 moja mamina je dobrý človek ale ona veľmi nedbá o seba a teda ani nedbala..s ocinom sú doteraz ale vieš no nedbá o seba ,hocičo natiahne na seba , ani hlavu ani pätu to nemá..

vienala
6. júl 2024

Keď hovoríš, že máš čas aj peniaze, tak jedine, co potrebuješ, je už len chcieť. Chcieť pre seba, cítiť sa dobre a pekne vo svojom tele. Nie pre iného, ale pre seba, lebo len to ta bude motivovať.
U mňa je najväčší nepriateľ mojej krásy nedostatok času. Ja sa veľmi rada o seba starám, ale popri troch deťoch a psychicky náročnej práci nemám na to toľko času, ako by som chcela. Ale podstata je, že ja sa o seba starám kvôli sebe, nie kvôli tomu, že mi to iný povie. Takže možno by si na začiatok mohla porozmýšľať, či sa chceš zmeniť kvôli tomu, že ti manžel niečo povedal, alebo kvôli sebe. A potom môžeš na sebe pracovať - áno, nepôjde to samé, vyžaduje si to prácu, odriekania, investovanie. Ale ak je to tvoj cieľ, pôjde ti to a výsledky ta pozitívne prekvapia.

petamich
6. júl 2024

prepac budem priamejsia - zda sa mi, ze uz zopar vyhovoriek si tu uz napisala 🤷‍♀️ chces alebo nechces nieco zmenit?

ja to z domu tiez nemam, snad chcem sama pre seba vyzerat dobre, kym ti to manzel nepovedal, bola si so sebou okej alebo?

mamamasama
6. júl 2024

Vanda Svrčková a Radka Szombathová 💪🏻🥰

lindusss2016
6. júl 2024

Si už dospelá, tak sa nevyhováraj na rodičov a postaraj sa o seba ako žena. Ja nie som rozhodne žiadna fiflena, nikdy som nenosila výrazný make up, aj teraz chodím väčšinou úplne nenalíčená, ale žena jednoducho má byť upravená, má si dať na sebe záležať. A ak máš dcéru, duplom ti odporúčam zmeniť nastavenie, aby raz nemusela riešiť podobné veci ako ty.

momusik
6. júl 2024

Vies co potrebujes zmenit, mas na to aj prostriedky tak to urob. Darmo tu budes pisat, nikto to za teba nespravi, objednaj sa ku kozmeticke, kadernicke, vytried satnik

autor
6. júl 2024

@petamich ale áno chcem sama ,dala som si cieľ sama pre seba do budúceho leta..taký záchytný bod..schudnúť 10 kg aspoň ..

lucia13022023
6. júl 2024

Ak chceš ozaj niečo zmeniť, musíš sa prestať vyhovárať. Aj ja mam 20 výhovoriek prečo neísť do fitka, ale nepoužijem ani jedmu, mam disciplínu.
Veľa robí výzor tváre, obočie.. Išla by som ju kozmeticke, na vlasy, upraviť nechty, a nie, nemusíš mať päť metrové nechty, dajú sa urobiť pekne decentne s gellakom napr. Už len vyčistená pleť, jemne nude nechty, lash lift a zafarbené upravené obočie urobi mega veľa.
Zisti co ta baví za šport, či už to bude fitko, beh, korčule, plávanie, joga, pilates... Každý pohyb je dobrý, zapoj aj muža, choďte na túru napríklad.

autor
6. júl 2024

@lindusss2016 áno mám 7 ročnú dcérku

autor
6. júl 2024

@lucia13022023 veď toto že ja mám 20 výhovoriek , mám dve malé deti ,mám chovný stanicu a proste veľa psov o ktorých sa musím starať ( naozaj starať, žiadna mnozka, normálne papierové psi), mám svoju firmu ,a to sú výhovorky prečo sa mi nechce..ale chápeš tu hodinu denne by som si proste vedela nájsť ..my ideme potom na dovolenku alebo proste niekde a ja sa vážne hanbím za seba

lindusss2016
6. júl 2024

A aku máš váhu a výšku? Aké máš vlasy? Ako sa obliekaš? Aj to veľa urobí....

zena666
6. júl 2024

Objednaj sa kaderníčke, lepšej kaderničke, a nechaj ju robiť, čo uzná za vhodné.

autor
6. júl 2024

@lindusss2016 váhu mám 62 a výšku mám 155, vlasy farbené po lopatky,snažím sa kvôli práci obliekať elegantnejšie ..v zime som nosila do roboty tepláky🤦( áno až tam to zašlo) ,hnusila som sa sama sebe..

lindusss2016
6. júl 2024

Tak si len odpovedz, na čo sa budeš vyhovárať, keď ťa muž opustí. Aj ja mám dve deti, chápem, aké môže byť tehotenstvo a materstvo náročné. Ale vôbec sa nečudujem mužom, ktorých zdevastované manželky prestanú priťahovať. On nebude na teba kukať zamilovaným pohľadom za to, že si mu pred rokmi porodila deti. Urob s tým niečo. Intimita v partnerskom živote je častokrát to, čo dokáže ten vzťah držať dlhodobo nad hladinou.

autor
6. júl 2024

@lindusss2016 v tomto máš svätú pravdu

lindusss2016
6. júl 2024

Tak máš len ľahkú nadváhu, to zvládneš 💪 Ja mám výšku 160 cm a pri tej váhe som sa už veľmi atraktívne necítila, ale dalo sa vybrať oblečenie, v ktorom som ešte vyzerala k svetu. Ale ozaj daj tých 10 kg dolu a budeš vyzerať k svetu vo všetkom. A tepláky už nenos. Nikdy a ani na doma 🙈

vienala
6. júl 2024

Tak keď máš dcérku, tak o to viac máš motiváciu. Moja maminka sa o svoj vzhľad nikdy nestarala, o to náročnejšie to bolo pre mňa vyzerať dobre, už ako dievčatko som zavidela iným dievčatám, ktorých mamy sa parádili, tak sa mi zdalo, že v tejto oblasti majú akoby predslapanu cestíčku. Ja moju dcérku od malička vediem k tomu, že výzor je pre ženu dôležitý (samozrejme, mnohí so mnou nesuhlasia). Rada chodím s nou aj jej kamoškami na nákupy, sledujeme spolu módne trendy. Ako som spomínala v komentári vyššie- je to práca na sebe, či už cvičením, zdravou životosprávou ale aj skúšanie rôznych štýlov odievania s upravovania. Proste chce to do seba investovať čas a energiu. Bez námahy to má len taka, čo vyhrala genetickú loteriu a tých je, úprimne, veľmi málo.

lucia13022023
6. júl 2024

Autorka rozumiem ti. Ale skus sa na to pozrieť inak. Deň ma 24 hodím, z toho 8 spis, čo robíš ostatné hodiny? Tu hodinu si nájdeš na 1000000%. Ale nejde iba o cvičenie. Na pintereste je taky checklist, tuším sa to vola glow up checklist kde 30 dní musíš ísť podľa toho, a sú to maličkosti napríklad v jeden deň si dáš masku na tvár, druhý deň pôjdeš na prechádzku, tretí deň si dáš vanu... Skus to na mesiac dodržiavať a stane sa z toho návyk a budeš sa podľa mňa cítiť lepšie. Nic za to nedáš

klementinka58
6. júl 2024

a neprehana len manzel? neporovnava ta s nejakou do ktorej sa zapozeral? Lebo podla popisuju postava celkom ok, obliekas sa elegantne,vlasy farbene... predpokladam , ze ani spinava nechodis tak zrejme az taka katastrofa to nebude. Mozno zmena satnika by pomohla, stylu