Ahojte,
čo si myslite o vysledku prace kadernicky, vcera bola dcera na odfarbovani odrastov a tonovani..a vysledok je takyto..
To hore je melír a lá hrniec? Ci len zle svetlo na foto?
Zeby som jej nasrala do ruky a nepustila ju k vode.
Sla by som vypytat peniaze naspat a napisala by som jej krasne recenzie
Myslim ze mlafa mala na hlave siltovku,ten skok bo vlasoch
Toto je dosť zle, flakate, oranžové
Tak farba je zla, to vidi asi kazdy. Okrem toho by som povedala, ze vlasy potrebuju podstrihnut aspon 20 cm, konce su velmi znicene. Celkovo to vyzera hrozne, prepac.
Aj keby to šedé čudo bol tieň tak je to enormne špatná práca. Vlasy jej hrajú všetkými farbami od oranžovej, žltej , chladnej blond , medovej blond ... 🤦 Naozaj je to veľmi zlé. Rýchlo ju objednaj k inej kadernícke nech jej s tým niečo spraví
@eri84 ja ako kaderníčka plačem 😳je to horšie ako zlé,neexperimentovat doma, bolo treba vyjadriť nespokojnosť s výsledkom...
Sťažovali ste sa na mieste?
50 shades of blond
@dzescebuly keby sme experimentovali doma, tak nepoviem nic..ale toto je praca s profesionalnou kozmetikou..kadernicka povedala, že bolo treba silnejsi peroxid..dakujem za radu
@samimami777 objednala som ju k inej, nech sa jej na to pozrie..po par umytiach to ma taketo..
Juuuuj naozaj hrozna práca, a za mňa aj hrozne umelé tie vlasy, strašne to vidno, že je to nadpojene, z blízka by som to nechcela vidieť
dakujem kazdopadne za nazory a postrehy..necham sa nimi inspirovat do buducna..
mozem sa spytat kolko ste zaplatili? 😳
@monnci2226 do 100 EUR
@eri84 áno ja som pochopila len som myslela že neskúšajte to doma zachraňovať 😉
@dzescebuly noo to nie..to by dopadlo katastrofou 🙂
@eri84 ufff