Šampón/kondicionér na kučeravé vlasy pre dievčatko

3. nov 2024

Maminy kuceravych deti - aky sampon - pripadne kondicioner pouzivate ?
Ked dcere umyjem vlasy ma ich krasne hebke kucerave (pouzivam Hipp sampon ) ale na druhy den ma vlasy suche a rozlietane a strapate, doslova ako seno, hlavne vzadu.

Vdaka za radu 🙂

doriiis
3. nov 2024

Dávame olej na vlasy

kikusenka1
3. nov 2024

Máš kučeravé vlasy? Ak nie tak aby si vedela ze kučeravé vlasy sú veľmi suché. Odporúčam olej na vlasy. Ja mam odmala kučeravé vlasy. Prešla som si každodenným cesanim s každodenným plačom 😂

taktotedanie
3. nov 2024

Jednoznacne cesat hrebenom z dmky na kucerave vlasy
Sampon mam shea moisture kids kokos a ibistek to je aj ako kondicioner, po umyti potom sprej na kucery od Langhaarmädchen a na rozcesavanie potom shea moisture kids tiez kokos a ibistek
Bohuzial taky chemlon bude mat staci ked bude spat, ideal by bola satenova ciapka ( aj povlecenie) no ja mam prilis male dieta ktore neznesie ani vankus a paplon nie este satenovu ciapku aby aj po spanku malo vlasy tak krasne kucerave ako po umyti avsak s tymito pripravkami ma vlasy lesklejsie po umyti neskutocne kucerave ( viac ako pri beznom detskom sampone) a vydrzia ako tak aj na ten treti den

nevenka
3. nov 2024

Ja som dcerke zacala aplikovat CGM metodu a pouzivame lacne produkty z DM, Baleu, sampon low poo, teda bez sulfatov, alkoholov, silikonov a kondicioner bez silikonov a vysusajuch alkoholov, to hlavne...(ja uz mrknem na zlozenie a vidim, co je dobre, co zle). Aj ja mam kucerave vlasy, pouzivame rovnake veci - mne to moc nefunguje, ale jej sa uz vlasky dali trochu dokopy. Je uz starsia, ale pouzivame davno dospelacke produkty. Hlavne hydratacne, bez proteinu. Casto v tych detskych je taky sajrajt, ze az. Hipp je v pohode, ja by som daky jemny kondicioner skusila a nechat to vysusit v rulickach, precesat len s kondi a za mokra. Za sucha necesat. Mozno satenovu ciapku na spanie alebo obliecka na vankusik satenova. Bavlna nici tie vlasy. Ale ja teda som nedospela este k tomu satenu, lebo je to umele a ciapka mi vadi. Takze frizz tam mame stale, no...☹. Ja ani nemam vela casu, som rada, ze si vlasy umyjem a tak. Treba sa trochu skusit v tej metode zorientovat. Popozeraj to.

taktotedanie
3. nov 2024

Inak skus popozerat cgm metodu pokial ma dieta naozaj kucerave vlas a niesu to len tie detske prve kucierky, okrem spreju mam vsetko zo stranky kucerave.sk

biba_18
3. nov 2024

cgm metóda - a keď spí, vlasy 1. do saténového/hodvábneho turbanu - napr. https://www.kucerave.sk/podla-pouzitia/doplnky/... alebo 2. do voľného drdolu s hodvábnou gumičkou alebo 3. hodvábny vankúš… určite nečesať suché vlasy…