Maminy kuceravych deti - aky sampon - pripadne kondicioner pouzivate ?
Ked dcere umyjem vlasy ma ich krasne hebke kucerave (pouzivam Hipp sampon ) ale na druhy den ma vlasy suche a rozlietane a strapate, doslova ako seno, hlavne vzadu.
Vdaka za radu 🙂
Máš kučeravé vlasy? Ak nie tak aby si vedela ze kučeravé vlasy sú veľmi suché. Odporúčam olej na vlasy. Ja mam odmala kučeravé vlasy. Prešla som si každodenným cesanim s každodenným plačom 😂
Jednoznacne cesat hrebenom z dmky na kucerave vlasy
Sampon mam shea moisture kids kokos a ibistek to je aj ako kondicioner, po umyti potom sprej na kucery od Langhaarmädchen a na rozcesavanie potom shea moisture kids tiez kokos a ibistek
Bohuzial taky chemlon bude mat staci ked bude spat, ideal by bola satenova ciapka ( aj povlecenie) no ja mam prilis male dieta ktore neznesie ani vankus a paplon nie este satenovu ciapku aby aj po spanku malo vlasy tak krasne kucerave ako po umyti avsak s tymito pripravkami ma vlasy lesklejsie po umyti neskutocne kucerave ( viac ako pri beznom detskom sampone) a vydrzia ako tak aj na ten treti den
Ja som dcerke zacala aplikovat CGM metodu a pouzivame lacne produkty z DM, Baleu, sampon low poo, teda bez sulfatov, alkoholov, silikonov a kondicioner bez silikonov a vysusajuch alkoholov, to hlavne...(ja uz mrknem na zlozenie a vidim, co je dobre, co zle). Aj ja mam kucerave vlasy, pouzivame rovnake veci - mne to moc nefunguje, ale jej sa uz vlasky dali trochu dokopy. Je uz starsia, ale pouzivame davno dospelacke produkty. Hlavne hydratacne, bez proteinu. Casto v tych detskych je taky sajrajt, ze az. Hipp je v pohode, ja by som daky jemny kondicioner skusila a nechat to vysusit v rulickach, precesat len s kondi a za mokra. Za sucha necesat. Mozno satenovu ciapku na spanie alebo obliecka na vankusik satenova. Bavlna nici tie vlasy. Ale ja teda som nedospela este k tomu satenu, lebo je to umele a ciapka mi vadi. Takze frizz tam mame stale, no...☹. Ja ani nemam vela casu, som rada, ze si vlasy umyjem a tak. Treba sa trochu skusit v tej metode zorientovat. Popozeraj to.
Inak skus popozerat cgm metodu pokial ma dieta naozaj kucerave vlas a niesu to len tie detske prve kucierky, okrem spreju mam vsetko zo stranky kucerave.sk
cgm metóda - a keď spí, vlasy 1. do saténového/hodvábneho turbanu - napr. https://www.kucerave.sk/podla-pouzitia/doplnky/... alebo 2. do voľného drdolu s hodvábnou gumičkou alebo 3. hodvábny vankúš… určite nečesať suché vlasy…
Dávame olej na vlasy