Prečo niektorí ľudia tak pekne voňajú?

1. sep 2023

Co ti ľudia používajú, že tak krásne voňajú? A vôbec nemyslim drahé parfemy. Je to cítiť, že je to avivaz ('žiadna Puella tu spoznám na 100 metrov) ale je to kvalitná vôňa, nesmierne príjemná a dlllho vydrží na oblečení. Aké máte skúsenosti? Odkiaľ kupujete avivaze? Už som toho toľko vyskúšala a nie som spokojná, všetko hneď vyprchá

ewwe
1. sep 2023

nevyprcha, len ty sa sama necitis, lebo tvoj nos si na vonu zvykne a ,,ignoruje,, ju, tak isto ako aj vlastný pach, preto cudzi ludia skor ucitia cudzia vone a pachy ako vlastne

lilinka88
1. sep 2023

Ja používam oleje voňavý domov, keď vyberám zo strinr, cítim vôňu, neskôr už nie. Ale v robote mi často už povedali,že krásne cítiť vôňu, dokonca kolegyňa,že hneď ako vojde do kancelárie, kde bývam len cca raz za dva týždne, hneď vie,že bude robiť so mnou podľa vône. Minule som platila na pumpe a predavačka sa na tiež hneď pýtala čo používam,že krásna vôňa a to na som večer o 18tej tú vôňu po celom dni už absolútne neregistrovala na sebe

maca1984
1. sep 2023

Lenor fresh air. Už sa aj muža v robote pýtali, že v čom periem, že voní skvelo- "čisto".

lenkasarka
1. sep 2023

@lilinka88 tá puella je naozaj extrém. Keď perie suseda zatvaram balkón. Mne žiaľ tá silná vôňa spúšťa migrénu. Ja používam lenor Modry. Vonia jemne a dlho

jana_eyre_2
1. sep 2023

Zeee, presne nad týmto sa vždy zamýšľam keď niekto okolo mňa taký voňavý prejde.. keby som mala odvahu, rovno sa aj spýtam ale nemám.. ja používam tiež lenor fresh air a nemám pocit že by to nejako dlho vydržalo..

domkakvet
1. sep 2023

Tiez najlepsie zatial Lenor, ale tiez to nie je to co hladam.

maryetta
1. sep 2023

Ja ti neviem. Ale niektore chodia tak prevonane-neviem ci parfem ci avivaz. Ze je to az neprijemne.
Zrovna ked som tehotnaa niekde v uzatvorenej miestnosti…. Extrem.
Minuly tyzden v lanovke. Som mala na male to predychat ☹

veselo_neveselo
1. sep 2023

Nevyprcha, to len ty uz necitis.
A nie je nic horsie ako prejst okolo niekoho a citit ho. A je jedno ci je to avivaz alebo vonavka, ked sa par takych stretne na jednej chodbe, je to zabijak.

lenkasarka
1. sep 2023

@maryetta to je presne tá puella. Občas mám pocit ze sa v nej ľudia aj kupu.

bambieblue
1. sep 2023

Ja používam Tesori a krásne a dlho vonia

miadi
1. sep 2023

Mne avivaz smrdi. A stekli v nose 😆taka lacna chemia ako osviezovace wc . Pre mna ideal necitit pachy druhych .😅

eny333
1. sep 2023

Ja som náhodou kúpila v Tete drogérii túto koncentrovanú aviváž s parfémom a zobrala som vôňu Šťastné dieťatko s harmančekom,stačí pol vrchnáčika a vonia to dosť silno.A stálo to asi 4,50€.Mali asi 5 vôní na výber.Skoro všetky pekne jemne voňali.

luccija
1. sep 2023

@eny333 dobre sú u nás majú aj malé vzorky na ovonanie.Ja puellu nemôžem ani cítiť v ošiali, keď to všetci chválili som kúpila 2 voňajú pekne, ale na mňa agresívne, ale používam ju aspoň na deky, posteľné prádlo.

maminkadeticiek
1. sep 2023

@maca1984 Akej je farby?

drakvak
1. sep 2023

Ja frčím už dlhšie na tejto aviváži 😉

drakvak
1. sep 2023

@eny333 Uf, harmanček by som nezvládla, mne to nevonia 🤷🏻‍♀️

nikaeli
1. sep 2023

Ja som si kúpila Puellu, lebo z nej boli všetky kolegyne paf.. hoci som mala to najmenšie balenie, vydržalo mi dlho, dávala som len 3-4 kvapky, aby to nebolo také silné.. potom som sa vrátila ku Coccolinu..

dejka77
1. sep 2023

@luccija A davas to do prania alebo do susicky? Ja pouzivam vonavy domov, ale musim dat dost vela, aby to bolo aj citit. Ak by som pouzila par kvapiek, tak to ani nema vyznam.

maca1984
1. sep 2023
dejka77
1. sep 2023

@autorka Ked boli u nas spoluziaci mojich deti, tiez tu niekedy po nich ostala dost silna vona. Ja to tiez nechapem. To akokeby dali liter avivaze do prania...

dejka77
1. sep 2023

@maca1984 Skusala si aj ine druhy?

maca1984
1. sep 2023

@dejka77 všetky.

tabakmirka
1. sep 2023

@maca1984 Tento lenor je dobrý, ten aj mne vonia a dlho na veciach. Dokonca aj keď vešiam vonku prádlo, tak krásny závan 🙂

maca1984
1. sep 2023

@tabakmirka súhlasím. Nám teda dlho na prádle vydrží. Na posteľné prádlo používam ten ružový a to aj po mesiaci keď vytiahnem zo skriňe-voní.

lenkasarka
1. sep 2023

@maca1984 ak do prania prihodis par perliciek v rovnakej vôni bude vôňu cítiť ešte dlhšie aspoň u mna to funguje

luccija
1. sep 2023

@dejka77 do prania, ale do sušičky som dávala na tie servítky čo su, aby sa prádlo nezafarbilo pár kvapiek a hodila do sušičky celý dom vonal

luccija
1. sep 2023

@drakvak tiež sa vždy k nim vrátim tento modrý a cyklamenovy pre mňa najlepšie avivaze

denka259
1. sep 2023

Ja teraz periem v prírodnom parfume od Soaphoria - premotivovaná víla a je tiež dosť silný a krásne vonia

romi0310
1. sep 2023

@lenkasarka ja som minule cestovala zubackou v Tatrach a jedna zena sa postavila ku mne a to bolo strasne :D neviem, ci na seba vyliala nejaku tu olejovu avivaz, ale prichadzalo mi z toho zle. Ja nehovorim, ze to nevonia pekne, ale to, co mala ta zena, to sa nedalo cuchat. Jeden hnus. Nevonalo to ani pekne a mala toho priserne vela. V takom preplnenom priestore to prekážalo viacerym. Lebo ked sme vystúpili na strbskom, tak sa o tom bavili minimálne dvaja :D mimochodom ,,vyvonany" bol aj jej chlap a male dieta :D a to iste aj zeny, ktore daju na seba baccarat. Podla mna je ta vona hnusna. A ked to na seba vyleju, smrdi to priserne :D