Ahoj ženy, mám taký "problém", ale mať tak moje problémy 😁
Chodím k jednej pani na úpravu a farbenie obočia. Doteraz som bola veľmi spokojná, obočie urobila fakt krásne, nebolo mi ľúto ani peňazí, je drahšia, napriek tomu, že farba mi v koži vydržala cca dva týždne. Ale to je ok, mám mastnejší typ pleti a to všetko má na to vplyv.
Ale posledné tri razy som veľmi sklamaná. Neviem čo sa stalo, ale už mi obočie nerobí ako predtým, farba mi teraz naposledy vydržala pár dní na koži , vôbec nie je také pekné a výrazne ako predtým. Bola som tam napsoledy teraz 17. 7 a už mám iba nafarbene chĺpky, farba z kože zmizla...za tie peniaze je to fakt veľká bieda.
Pritom použila rovnakú farbu ako vždy a nechala to pôsobiť dosť dlho, rovnako ako predtým.
A teraz k otázke, myslíte si, že to robí schválne, aby som chodila častejšie alebo je to blbosť si to myslieť? Alebo zbytočne polemizujem..
@vanilkovazmrzka tiež ma to ako prvé napadlo ,ak používa farbu rovnakú aj je všetko ako pred tým..pred tým neboli tieto horúčavy a určite sa človek viac poti
To si na tom ešte dobre, mne vydržala farba na obočie tak 3 dní. A to som prešla veľa salónov. Plus stále mi urobili to obočie inak.. tak som sa rozhodla pre tetovanie obočie a neľutujem. Ale našla som si teda proficku, čakala som na termín pár mesiacov.. nedala by som si to len tak u hocikoho
@vanilkovazmrzka To nie, nebude to tým, že by som sa viac potila.
@lenuska9999 Veď mne teraz tiež tri dni, škoda peňazí.
@lenuska9999 To tetovanie nevyzerá neprirodzene? Ja rozmýšľam nad ombré, ale váham.
Ja si farbím obočie sama doma farbou ako v salóne a poviem ti, že zakaždým mi inak vydrží a zatiaľ som neprišla na to, čím to je. Ani časom pôsobenia, ani hustotou farby, neviem. Občas mi fakt vydrží len pár dní, občas je krásne aj 2 týždne a ešte tak ten týždeň - dva potiahnem s domaľovaním ceruzkou.
Nie mám to metódou microblaidng s tieňovanim. Čiže mám nakreslené akoby chĺpky a do toho trochu vytienovane strojčekom. Ak chces napíš mi správu, pošlem ti fotku
Ja si davam tiez farbit obocie, ale teda to ma zafarbit len to obocie a nie tu kozu, ci 🙈... ved to potom musi velmi neprirodzene vyzerat, ako to pudrove vytetovane, ved to je zle...
@autorka a nestaci ti aspon teraz cez leto iba nejaka ceruzka na zvyraznenie, s potom na jesen skusit opat salon? Mozno si to ani neuvedomujes, ze to vypotis 😅
To si niekto necháva aj na koži? 😳 ja len čo z farbenia prídem domov si to z kože zotieram. Len chĺpky si nechávam nafarbené.
@petrahl Lenže ja mám pár chĺpkov, tak to nevyzerá dobre.
Ahojte ja sa tu pripmnem ak to autorke nebude vadiť možno budete niektorá vedieť poradiť 11.7 som bola na tetovani obočia metódou magic shading po cca 4 dňoch sa mi ta farba z kože odlupla zostala úplne svetla a neviditeľná mám mastný typ pokožky kozmetička hovorila že sa mi začnú robiť chrastičky ktoré nemám trhať že samé odpadnú to som dodržala aj všetky jej pokyny ale to obočie vyzera fakt ako keby ani nebolo tetovane pritom recenzie ma parádne nechápem či mám len ja divnú kozu alebo čo sa stalo budúci mediac idem na korekciu dúfam že sa to doladí
@lenuska9999 a prosim ťa nebolelo to?
@nikolca trochu, ale dalo sa to v pohode vydržať. Ale podľa mňa každý má iné také svoje miesto, kde ho tetovanie najviac bolí. Ja som tam išla s tým, že to možno ani nevydrzim, pretože moja mama bola pred pár rokmi v inom salóne na tetovanie obočia a vravela, že to bolo neznesiteľné. Tak som šla do toho s tým, že možno pôjdem domov bez obocia, lebo to nevydrzim. Ale bolo to úplne v pohode, ta bolesť sa dala v pohode zniesť
Neskusala si sa jej opytat? Predsa ma skusenosti a mohla by vediet poradit. Podla mna to nebude tym,ze chce,aby si chodila castejsie. Dobry salon potrebuje dobre recenzie,myslim,ze jej to nestoji za to,aby ta zavadzala.
@adriana2109 moze byt, ze tvoj organizmus ten pigment vylucil. Ona ti na korekcii povie.
Ja mám mastnú pleť, mala som microblading no dlho nevydržal. Nám s mastnou pleťou to drží oveľa horšie
@adriana2109 jedna moja zákazníčka tiež takto bola u jednej ktorá je veľmi dobrá, recenzie dobré a obočie jej vydržalo týždeň. Je to podľa mna aj pokožkou
Ja si doma sama farbim obočie a tiež neviem čím to je, ale niekedy mi vydrží farba aj na koži dlho a niekedy iba 2 dni. Ale podstatou farbenia obočia je, že farba ti má zafarbiť chĺpky a nie kožu 😂 takže nejaké reklamácie sa na toto nedajú uplatniť. Ak chceš mať farbu na koži, našetri si na tetovanie obočia
@adriana2109 ahoj, mal by to byt normálny jav, že to obočie na chvíľu ako keby zmizne a potom sa znova ten pigment objaví. Super je aj korekcia na ktorej si potom môžeš povedať aj o tmavší odtieň.
Baby ja rozmýšľam nad pudrovym alebo ombre obočím, ale neviem, na fotkách to vyzerá krásne, ale.ake je to naživo? Nie je to zďaleka vidieť, že je to tetovane? Lebo sesternica mala a bolo to otrasné, hneď som vedela ako som na ňu pozrela, že to nie je jej.
Dobre urobené tetovanie obočia nemá vyzerať ako tetovanie, ale ako pekne upravené obočie
@adriana2109 pigment vylezie dodatočne, ale mastný typ pleti je problematický.Z 3 kolegýň boli 2 a noc im nedrží aj tak dokresľujú a je to otrasné polka vyetetovana polka tiene a ceruzka.Bude ti robiť korekciu
moja mama išli na tetovanie jej kolegyne tak isto po mesiaci ešte raz na korekciu a odvtedy majú svätý pokoj. vyzerá to tak prirodzene že som nechcela veriť
@julia2002 no mne sa teda nechytila,obočie si naďalej dokreslujem viac už nepôjdem, predpokladám že to je kvôli tomu ze mám mastný typ pleti
@julia2002 krasne to mas, neboj, ak odpadla sama, je to ok, ak by farba niekde vypadla, tak Ti to dorobi na tej prvej dorabke.
Mozno je len leto, teplo a viac sa potis 🙂