Ahojte tak pridávam foto aktuálnu mňa 🙈 už som tu raz písala o váš názor ale stále sa neviem rozhodnúť 😞
Nemám na ten účes ( pribratú tvár ?😂🤦) . Mám si to nechať takto alebo mám ísť do toho ?
@moly09 máš krásnu, ovalnu tvár. Si naozaj veľmi pekná, je jedno, aký účes zvolis
Krásna žena, za mňa by ti ten účes veľmi pristal👌
Vraj pribratu tvár... Vôbec. A nemáš ani ovalnu tvar co by mohol byť problém pri tomto type účesu. Podľa mňa super výber 🙂
@zoro9836 no však číslo 3 je ona a pýta sa, či má dobre proporcie na účes 1 a 2 😉
@haley7897 podľa mňa má ovalnu krásnu, symetricku tvar. Taky ten typ, že môže čokoľvek. Nemyslím podlhovastu, ale je tak akurát dlhšia ako širšia.
@snehulak77 v zásade sa len nezhodneme co je oválna tvár 😅
V dôležitom sa zhodujeme a síce ze jej to veľmi pravdepodobne bude sedieť.
@haley7897 rozhodne 😁
Sekne ti ten uces. Myslim, ze tie foto su aj tak trochu upravene, aby tie baby tak uzasne vyzerali.
Nemáš pribratú tvár... si fešanda a ten účes by ti svedčal
@moly09 aká si pekná 😊 určite ti to pôjde
Ďakujem krásne ❤️ ako bojím sa lebo fakt neviem či mi to pôjde ako to bude na mňe vyzerať ale ďakujem za rady ... Zajtra sa dohodnem s kaderníčkou a pôjdem do toho, veď vlasy dorastu snáď 😂🤦
ja som cakala nejaky bojler, ze sa pyta, ved si krasna, kde ty si pribrata 🙂
@moly09 Mne sa ten uces nepaci,ale tvar mas peknu a ked sa ti to paci,tak kludne mozes,🤔
Teraz to máš pekné. Mne sa ten uces nepaci. Doma to tak nevyfukas.
@moly09 Si naozaj krásna žena…Ide z teba niečo veľmi príjemné, pokojné…
@nikoletta1712 ďakujem 😊
@moly09 Tvar mas krasnu. Vobec nie pribratu. Volila by som tu variantu c. 1 kedy je ofina scesana dole do cela, lebo na tej druhej fotke je vycesana hore a potom pada dole a ty mas vysoke celo. Ked si ofinu sceses hned dolu, proporcne sa ti to lepsie vyvazi.
Ja len zavidim zenam co maju taky uces, lebo je krasny ale mna by slak trafil z takej ofiny. Neustale by mi to vadilo pred tvarou.
Si nádherná žena. 🥰 Pribrata? 🤣🤣🤣 Ten učes Ti určite pristane! Držím palce!
účes pekný, ty si kočka tiež - len či ti účes pristane sa neodvážim napísať...
Skúsiť môžeš, však po čase zmeníš ak budeš nespokojná...
uzasne vyzeras uz teraz ale myslim si, ze aj ten novy uces by ti fakt sekol ;)