Laser na chlpy

8. máj 2024

Ahoj prosím chcela by som ísť na laser - ruky určite aj chrbát. Možno brucho. Tieto časti tela si nerada holím a nohy sa ľahučko holia to nevadí. Len sa chcem spýtať, stojí to dosť peňazí.. naozaj za 4 alebo 5 sedení už doživotne nebudú na tých miestach rast chlpy? Niekde som čítala že aj po troch. Ďakujem za skúsenosti čo napíšete. Že či sa oplatí

A este. Pred tým ako tam prídem si mám deň vopred oholiť tie časti. Ako si oholiť chrbát aby tam neostal ani Chlpok?🥲 Nemá mi to kto oholiť. A bojím sa že keď oholím, začne to rast viac 😐 nechcem riskovať gorilovy chrbát ešte viac ako mám 🤣

A je v poriadku ísť na laser na brucho chrbát ruky v jednu dobu? či treba najprv riešiť jednu časť tela a potom postupne ďalšie ?

Ďakujem pekne ❤️

sight
8. máj 2024

Ahoj, no moja skúsenosť nie je moc pozitívna. Ja som bola na podpazušie, absolvovala som 5 sedení a chlpy si rastú veselo ďalej. V lete si ich musím holiť každý deň.

mtjanka
8. máj 2024

U každého to zaberá ináč, závisí to aj od typu chlpku. Na podpazušie som potrebovala nejakých 7 sedení a nohy asi len 4... a už to bude nejakých 8 rokov co som po, sem tam nejaký chlpok vyraší ale nie je to žiadna pohroma

marca12
8. máj 2024

Chcela som ist na laser oblasti bikin,uz som to nestihla dat 5 sedeni do leta. Tak az buduci rok. Ale ked som sa informovala,bolo mi povedane,ze treba chodit aj na udrziavanie. Uz si nepamatam,ci raz rocne alebo kolko. A zalezi od farby chlpku. Na blede chlpky to nefunguje,takze asi zbytocne vyhodene peniaze,pokial ich nemas tmave.