Ahoj prosím chcela by som ísť na laser - ruky určite aj chrbát. Možno brucho. Tieto časti tela si nerada holím a nohy sa ľahučko holia to nevadí. Len sa chcem spýtať, stojí to dosť peňazí.. naozaj za 4 alebo 5 sedení už doživotne nebudú na tých miestach rast chlpy? Niekde som čítala že aj po troch. Ďakujem za skúsenosti čo napíšete. Že či sa oplatí
A este. Pred tým ako tam prídem si mám deň vopred oholiť tie časti. Ako si oholiť chrbát aby tam neostal ani Chlpok?🥲 Nemá mi to kto oholiť. A bojím sa že keď oholím, začne to rast viac 😐 nechcem riskovať gorilovy chrbát ešte viac ako mám 🤣
A je v poriadku ísť na laser na brucho chrbát ruky v jednu dobu? či treba najprv riešiť jednu časť tela a potom postupne ďalšie ?
Ďakujem pekne ❤️
U každého to zaberá ináč, závisí to aj od typu chlpku. Na podpazušie som potrebovala nejakých 7 sedení a nohy asi len 4... a už to bude nejakých 8 rokov co som po, sem tam nejaký chlpok vyraší ale nie je to žiadna pohroma
Chcela som ist na laser oblasti bikin,uz som to nestihla dat 5 sedeni do leta. Tak az buduci rok. Ale ked som sa informovala,bolo mi povedane,ze treba chodit aj na udrziavanie. Uz si nepamatam,ci raz rocne alebo kolko. A zalezi od farby chlpku. Na blede chlpky to nefunguje,takze asi zbytocne vyhodene peniaze,pokial ich nemas tmave.
Ahoj, no moja skúsenosť nie je moc pozitívna. Ja som bola na podpazušie, absolvovala som 5 sedení a chlpy si rastú veselo ďalej. V lete si ich musím holiť každý deň.