Ahojte. Kupili by ste si v Action nejaku kozmetiku? Videla som tam uz viackrat take darcekove kozmeticke sety - sprchac, krem, peeling na telo a pod., ale teda neviem, ci je nieco take odtial vhodne si davat. Mate niekto skusenost alebo kupili by ste si nieco odtial?
ano, kupujem masky na tvár, na vlasy
Veď pozri si zloženie. Chémia a škodlivé látky sú takisto v drogerkovej kozmetike
nie. Ale ja ani v beznej drogerii vsetko nekupim. Ale ked neriesis, bio nebio, parabeny a ine sr..cky v kozmetike , tak ti to moze byt asi jedno.
Kupujem pravidelne. Balzam na pery, masky na tvár a pery, peeling na telo, sprchový gél. Mamine som kupovala tie darčekové sady na Vianoce.
Nie a vyberava som pri vsetkom co si nanesiem na tvar a telo, po poslednej skusenosti so samponom ma uz nikto nepresvedci
Nie nekupujem tam kozmetiku,rovnako ako ani Cien v lidli, ci z Kaufu...Nevravim,ze najdrahsie,musi byt najlepsie,to vobec,ale cim lacnejsie,tym viac lacnej chemie je v tom,aby sa im to vobec oplatilo vyrobit.
Mám odtiaľ dva sprchace a zbožňujem ich.Velke balenie,málo peňazí a úžasná vôňa.Balea sa môže schovať.
Mám aj kondicionér v spreji na vlasy.Je ok.Dominam ho ale nepresvedčil ma natoľko,aby som ho kúpila znova.Sumive bath bomb pre deti boli v poriadku.
A už sa teším na action v NZ.Uz len kvôli tým sprchacom
@iwesska Cien krém proti vráskam v nezávislom teste vyšiel aj ako najúčinnejší,predbehol aj drahé značky...a stojí 2-3,eura...nie vždy lacné znamená nekvalitné..aj také DM-ko ma kopec super lacných ale super kvalitných produktov..
@nikoletka_h presne, tu by som sa spolahla skor na tie testy a samotne zlozenie konkretneho produktu. Mnohe drahe kremy maju take zlozenie, ze o polovici ani nevies, co to je, taky dlhy nazov zluceniny, ze sa Ti jazyk zamota. A krem ma mat tuky, vodu, emulgatory, nejake jemne konzervanty a par ucinnych latok. Nepotrebujes silikony...
Ja osobne nie
S Cien 50tkou sa moj muz spalil ako rak. S Biodermou napr. nikdy... Nikdy viac by som cien nekupila a moze byt "vitaz" testu....
Áno, bežne kupujem v actione masky, hlavne tu ich golden. A detské mydlo s melódiou baby shark ci smolkovia ,hlavne kamarátkinym deťom 🤭🤭🤭 okrem toho, že sú fakt otravné, obsah je kvalitný.
Mala som 2 sprchace lebo sa mi strasne pacil obal 😁 mam relatívne citlivu pokozku a nebol absolútne ziaden problem. Akurat bezne pouzivam kremove nivea a tieto gely boli oproti nim vodnatejsie, musela som pouzivat viac a teda balenie vydrzalo o dost kratsie nez nivea s rovnakym objemom
Kupujem si tam masky a obcas kozmetiku ale nie tu ich. Fa, Nivea, Palmolive uplne v pohode.
Kupujem sprchace, velke balenie, akoze super, nedam na to dopustit. A kedze ho uz mam blizsie k domu, som tam castejsie, ako by som chcela 🤣🤣🤣 kupila som tam stolik do obyvacky, matny zeleny sprej, ponozky, veci na upratovanie, ale pokukovala som aj po inych veciach, mozno nabuduce nieco z kozmetiky vyskusam. Napr. Tie sprchace su made in spain, nenasla som v obsahu nic extra, co nemaju aj ine.
Kupujem pravidelne cisty mandlovy olej-trn je uzasny, mala som aj golden masku viackrat ta je super, kupila som aj nejaky prirodny krem-ten bol o nicom, plex sampon a kondicioner-ako v pohode sa dalo umyt ale nic pre mna, to uz by som nekupila. A mala som aj opalovaky v lete a gel po opalovani a vsetko super-nespalilo nas nikoho a krasne opaleny sme boli…
Nie nekupujem... Mam sa rada
Nekúpila by som si.
@sella38 za nas Cien dosť katastrofa mali sme 50 detskú aj normalnu . Kazdy chvalil chceli sme to vyskusat. Ja som sa spalila okamžite, muž ktorý je tmavý a bežné sa ani nepotrebuje natierať, sa na dovolenke z toho vysypal a spálil . Chvalabohu som vzala aj overené Ladivaly. Letel Cien do kosa, to iste opalovak z Balea. Z Cien som skúšala aj intim mydlo tak isto za mňa na nič, takže už neexperimentujem. Bala by som sa takúto lacnú kozmetiku kupovať kvôli zloženiu, lebo neverím, že v kreme za dve eurá na tvár bude všetko ako ma byt
Kupujem tam disney šumive gulky a praskacie prasky do kupela pre malu a nikdy nemala ziadnu reakciu.