Ahojte, mozno sprosta otazka, ale pre inspiraciu, ktory sprchovaci gej je vas najoblubenejsi? A ktory sampon? Antiperspirant?
U mna zatial vedie dove - anti stress, dixi - cajovnikovy, a rexona fialovy.
Dookola stale tieto. 🤦🏻♀️😅
Sprchové gély si kupujem v DM balea.tie pekne voňajú.potom Dermacol ale len niektoré.momentslne mám granátové jablko a dobrá je ešte aj dyňa.sampony kupujem proti vypadávaniu vlasov -striedam a antiperspiranty používam momentálne guličku z DM alverde(asi citrón alebo sensitiv) a deo dave protect &care
😂 Super preklep: sprchovací gej 😁
Sprchove peny od Rituals. Sampony od Loreal a antiperspirant v lete mi zabera jediny a to je Rexona Maximum Protection.
Mam rada sprchove kremy, sprchove mlieka.. napr nivea creme care.. na vlasy mam vsetko od colorwow alebo moroccanoil. Dezodorant nivea black and white tuhý
Sprchový gel: Bioderma sprchovy olej, Sampon: Hask arganovy (objavila som ho v UK, ale myslim, ze sa da kupit aj u nas), Antiperspirant: Rexona Maximum Protection
Šampón z Yves rocher.
Sprchový gél vôbec nepoužívam.
Sprchovy gel: lactovit urea
Šampón: balea med
Antiperspirant: dove original 🙈 stále dookola
Sprchace u mna jedine Rituals,pripadne Lush. Sampony tuhe,Soaphoria. A antiperspirant Borotalco.
Sprchovaci olej Balea
Sampon Shauma fialovy
Deodorant sensitive od akejkolvek znacky, antiperspiranty nepouzivam
Sprchovacich mam kopu oblubenych, kopu. napr. Barnangen. Sampon rozne cistiace, potom HIF, a Bioxsine, Klorane.. ale to streidam uz menej, lebo rutina je, jeden sampon vydzri pol roka cize neminiem viac :DD Detodoranty DOVE maximum protection a 0% , striedam ako potrebujem.
Sprchac z bodyshopu, rituals, sephora
Sampon: revitalash, loreal proffesionel, kerastase
Deodorant: eucerin
Pena rituals, kneipp sprchové krémy
Šampón Dove
Antiperspirant Dove uhorka
@viestta aký je ten balea olej? Napeni po kontakte s vodou?
sampon l'oréal professionnel
sprchac v zime lactovit kivi alebo broskyna, v lete bernangen berry boost
antiperspirant rexona maximum
Sampon dixi sprchovy som kupovala balea z dm no tie vonaju len ked si ho clovek dava. Teraz beriem detom dixi detsky sprchovy ten vonia krasne aj na tele ho citit
Dove
Šampón Dixi žihľavový, konečne nemám po 1 dni mastné vlasy. Sprej Borotalco, sprcháč hocijaký veľký a lacný.
Sprchovaci pouzivam najcastejsie Dove, ten je najlepsi a sampon Yves Rocher, deodorant tiez Dove.
Sprchové gély z Manufaktury sa mi páčia, škoda že prestali robit tu mätu (mozno maju len vypadok..) So samponom sa stale trochu hladam, tak vyskusam aj tie vase tipy.. a deodorant taky roll-on Nivea
Tuhé mydlo zo soaphorie vanilkové, a tuhý šampón tiež zo soaphorie. Deodorant z DMky od Wild, tiez kokosovo vanilkový :D
Väčšinou kupujem Balea, pekne voňajú a aj manželovi sa pánske zapáčili (dovtedy používal iba Old Spice). Inak sem-tam si zvyknem kúpiť aj Dove, najlepší je kokosový alebo aj olivový.
Sprchovy - Dove triple moisturising, antiperspirant - Rexona cotton dry, sampony obmienam
Podla mna najlepšie sprchace sú Palmolive, ale tie kremove
Antiperspirant jedine modra Dove gulicka, iný nekúpim
A šampóny striedam
Sprchové gély striedam rôzne znacky a vône a potom sa ku nim vraciam, tam neviem mať stále ten istý sprchac furt dokola. Šampón stále ten istý tuhý od Ponio a dezodorant stále ten istý prírodný od Sante.
Ahoj ja používam šampón tiež dixi čajovník ale aj ten brezový je fajn a ešte od manufactura broskyňový, sprchové gély no vždy iný aktuálne od pupy ružový, yves rocher broskyňa aníz ale aj do nanufactury a deodorant tak to je uplne hocijaký len nech má sviežu alebo jemnú vôňu
@marcellka32 ano, napeni a pokozka po nom ostava vlacna aj bez teloveho mlieka
Ja mam rada radu s kozim mliekom od Ziaja, samoon a sprchac😊