Teraz v tychto horucavach sa kolko krat denne sprchujete? A kolko krat denne sprchujete svoje dieta? Ja mam pocit, ze uz par hodin po ospchovani smrdim ako tchor, ako som spotena. A to samozrejme pouzivan slrchovy gel, a aj rexonu pod pazuchu.
@sajmi hnijes 😃
V lete väčšinou ráno a večer.
To sú tie dni, kedy sa postavím z gauča maximálne na wc, pitie a jedlo 😂😂🙈
Rano, potom poobede a vecer :D neznasam, ked sa lepim. Rano a poobede ale len cistou vodickou 🙂
@sajmi Tak si toto carovne obdobie uzi, budes uz na to o par nesiacov uz len spominat, ako ti bolo sveta zit 😃😃🙂.
ja aj tri krat ale to su minutove sprchy. proste sa chladim.
Dvakrát, spotim sa aj v noci, takže ráno a večer. A na záhrade vbehnem pod solárnu párkrát denne, keď som vonku 😅
Ja po obede a vecer, proste ked dosiahnem stav najvyssieho upotenia 😃
dievcata toto je peklo co je uz nech je jesen 😅 asi 4-5x aj tak som za chvilu zliata
keď sme doma, tak som ako tuleň - naložená stále v bazéne😉 Deti to isté...
Ja sa sprchujem ako kedy. Keď som cely deň doma a mam homeoffice tak sa sprchujem len večer. Doma máme klímu a kým nepríde partner z roboty tak nemám dôvod niekam chodiť. Ale keď si večer niekam zájdeme na večeru, kávu, zmrzlinu, víno (a to robíme často), tak sa samozrejme pred tým osprchujem. Keď sa vrátime tak sa opäť osprchujem, mam cca 30 kíl nadváhu, takže hrozne sa potím aj keď pohybu mam minimálne.
Ja sa sprchujem viackrát a dcéru tak raz za den ostatný čas ma v izbe pustenú klímu tak sa nepoti tolko
v lete seba aj 4 krát ak nič iné nepomôže ak som mala dcérku tým že ležala v lete 3 až 4 krát za deň.
2x ja nesmrdim🙂ale lepkavá, teraz som bola v sprche, lebo idem prec a už mi tečie po chrbte aspoň, že sa trocha slnko zatiahlo.Mam rada leto, ale toto je už neprijemne
@luccija Nesmrdis 😃. Kazdy clovek smrdi, ked sa spoti. To len sa utesuju niektori, ze pot nema ziaden zapach.
Nepríde mi, že by som smrdela ale pre môj dobrý pocit sa sprchujem 2-3x denne, ale večer poriadne so vším všudy. Nepotim sa nejak veľmi, ved mame doma 23 stupňov 🤣 a deodorant tiež poznám.
3x sa sprchujem a plus som niekolkokrat v bazene s detmi a pod rozprasovacom
Ja sa nepotim vobec a sprchujem sa 2x
Kolkokrat potrebujem ak sa vobec da osprchovat (dnes uz 3x a este nekoncim). Oplachnem sa kratko vlaznou vodou a nepouzivam sprchac, ten staci raz denne.
1 krát večer alebo rano máme klimu.
Autorka, pot ako taky naozaj nema ziade zapach. Zapach sposobuju bakterie, ktore mame na pokozke kazdy. Dobre aj zle bakterie. Tie dobre nam pomahaju udrziavat pokozku v najlepsej moznej kondicii aby nedochadzalo k vysusovaniu organizmu. Tie zlrzle nam pri premnozeni mozu sposobit problemy. A tieto bakterie sposobju aj rozklad odumretych koznych buniek, pri poteni tento rozklad prebieha rychlejsie a z toho je ten spoteny odor...
@viestta Ty si ako robot 😃. Vies co radsej si hod sprchu a venuj sa dietatu. Minule si v jednej teme pisala, ze ma tvoje dieta specialne potreby. Tak co keby si sa radsej venovala jemu? Pani premudrela predavacka v kazdej teme davas rady ako keby si si o sebe myslela, ze si vsetku mudrost sveta zjedla. A pritom nic si v zivote nedokazala. Sedis za pokladnou, byvas u svokrovcov, a ani tomu dietatku sa nevenujes a len pises a pises dookola na konika. V kazdej teme ktoru otvorim pises, ale to je az smiesne. Lebo ako keby si nejaku chorobu mala. Napises svoj nazor. Autor temy sa k tomu ani nevyjadri. Napises zase svoj nazor, ako keby si uz nazor nepisala. Zase sa k tebe autor nevyjadri. A pises dalsi prispevok, ako keby tvoj prvy 😃.
každý deň v roku 2x. Ráno a večer
Dvakrát denne počas celého roku (rano večer) len v lete ked sú takéto horúčavy a najmä koli tomu že nosím sandále a šľapky sa sprchujem keď prídem domov z prace neznesiem mať pocit že mám špinavé nohy a behám po byte. Pred spaním sa sprchujem tretíkrát len keď som niečo doma robila také že sa spotim ako kedy.
Čo si sa tak pustila do viestty? Náhodou je to dobrá žena. A fakt sa rozumie viacerým veciam.
Ved ti viesta nic zle nenapisala.co ta to tak nastvalo
Wow autorka veď ten komentár od viesty bol nahodou veľmi slušný a poučný.. no nič ja každopádne ďakujem viestta za tieto zaujímavé informácie 😊
Záleží na prostredí kde sa nachádzam. Keď sme boli v byte, tak za takéhoto počasia tam bolo 30C celý deň, takže vtedy pár krát (2-3-4x) do dňa, podľa potreby. Momentálne len 1x, pretože väčšinu dňa presedím v suteréne kde je 23C 😄
@markaterka
@henka123123
@angeli121212
tu nejde o obsah, tu ide o autorku komentaru🙄
Ako to cítim 🤷🏾♀️ niekedy aj dva krát za deň, niekedy keď doma "hnijem" celý deň idem do sprchy až na druhý deň ráno