Pomáha mi s deckami, peniaze nechce a viem ze sa jej na mne páči. Je calvin klein euphoria vhodný parfém pre 13 ročnú?
Vďaka za názory.
@leazeziliny je to silná intenzívna vôňa. Skôr by som volila vôňu napr:
https://www.parfemy-elnino.sk/salvatore-ferraga...
https://www.parfemy-elnino.sk/moschino-funny-to...
tiež by som išla do niečoho od Moschina. Prípadne Dolce a Gabanna light blue.
Pre 13 ročnú radšej voňavý sprcháč. Na parfémy má ešte čas.
@leazeziliny sprav jej radost a kup jej aky chce.
@leazeziliny myslim ze nie
ked sa jej paci na tebe tak nech si ho najprv skusi od teba, ked jej bude vyhovovat aj na nej tak jej ho kup, ved si da jeden strek nie pol flase vystrieka😀
@leazeziliny pre 13 ročnú nie 🙈 je to silná vôňa.
Dobré tipy si dostala vyššie, obe od Moschino sú pre takú slečnu super.
Moja bude mať čoskoro 13. Používa Miss Dior, od Ariana Grande, Sol de Janeiro a potom nejaké z Body Shopu vône ako vanilka.
Ale určite by som ako darček kúpila vôňu, ktorá sa jej páči.
@leazeziliny ak ho chce tak určite
Ono sa asi núka odpoveď "nie", ale zase ja som mala vždy rada sladké, ťažšie vône a keď som sa nad tým zamyslela, či sa hodí alebo nie, Euphoria je jeden z mojich top asi od 16tich 😅 sviežym "mladistvým" som nikdy na chuť neprišla... V darčekovej sade je tuším telové mlieko, neviem či sa dá kúpiť samostatne, ale možno to by bola taká alternatíva? 😊
https://www.tetadrogerie.sk/produkty/Parfumy-(d... vyskusajte tuto toaletku...je sladsia,ale nie moc..paci sa nasej herecke...bola som prekvapena,ze celkom dobre vonia ..euphoria mi pride dost tuha vona
Ked sa jej paci nevidim dovod preco nie. Ved nie sú predpisy od kolkych mozes ako voniat. Nechápem odkial to beriete.
Ahoj ja som pracovala v parfumérke,teraz som na materskej,keď ti môžem poradiť Euphoria nie ta je veľmi intenzívna skôr môžeš kúpiť buď Moschino Funny,Versace Bright crystal,Lanvin 2Rose ,alebo Tresor in Love od Lancome
@leazeziliny nie, aj keď tu vôňu používam roky
Ide leto, mladá baba to Moschino I love či Funny sú vyborne
urcite by som kupila co sa jej paci-ja mam od decka rada sladke vone.Svieze a koreniste mne doslova smrdia.
Strekni jej ho na ruku a zhodnot.
Ak sa jej páči, tak by som jej ju kúpila.Tiež sa mi to zdá síce skoro,ja by som to babe dala tak od 15,16 vyššie.Ale budiš.Ja mám rada od puberty všeho chuť.Aj ťažké,aj svieže, aj ovocné.Určite by ju to potešilo ovela viac,ako nejaké náhrady o ktoré nemá ani záujem.Len jej odkáž,nech sa ňou preboha nestrieka teraz v teplých mesiacoch lebo tá vôňa je do tepla zabijak.Raz som ju cítila v lete na jednej žene v buse a skoro sa mi zdvihol žalúdok.A to je jedna z mojich oblúbených vôní
Tak 13 rokov nie je tak malo, ved to je uz 8-macka. To sme volakedy uz koncili zakladku. Skus, ci jej sadne na pokozku, ak ano, tak kup, bude rada, ide leto, skola konci...
Ahoj,dala by som jej peniaze. Parfém určite nie.
a čo tak od CK kúpiť inú vôňu? ktorá sa hodí aj na leto, napr. CK ONE, je jemná, nežná celoročne nositelna...
@leazeziliny požičaj jej ju nech si ju vyskúša. podľa toho . keď sa jej niečo páči, načo kupovať niečo iné 🤐 mne by sa tiež nepáčilo ak by som niečo chcela a dostala by som niečo úplne iné lebo sa to tomu darcovi nepáči . 😇
13 rocnej kup poukaz do parfumerie. Urcite by som vonu nevyberala bez nej.
najlepšie bude nech si vôňu vyberie sama, ale CK Euphoria ozaj nie je pre také dievčatko vhodná a na leto už vôbec nie..
to keby si zapytala Coco Noir, tak by bolo ok jej ju kupovať?
@zlatic77 žena ja som nepísala že jej ju chcem kúpiť lebo si ju vypýtala, píšem že sa jej páči. Ani nevie že by som jej ju chcela kúpiť.
ok, pýtala si si názor, či je parfum Euphoria vhodný pre 13 ročné dievčatko,
NIE JE vobec vhodný pre ňu...to je parfum pre dospelú ženu !🤐
@leazeziliny Ahoj, moja dcéra približne tiež od takého veku používa CK Euphoria Intense. Teraz strieda s Gucci - je už staršia. Jej absolútne nesedia light vône. Takže sa nečudujem ak sa tej tvojej "pomocníčke" páči CK hoc má len 13 😉
je to vôňa, ktorá je na niekoho silná, pre niekoho úplne v pohodke, takže vôbec by som neriešila, že pre koho je vhodná, ale čo sa jej páči, ja tiež si vyberám podľa toho, čo sa mi páči, nie to čo je "vhodné môjmu veku" 🙂
Podla mna nie. Aj pre mna (30r.)bol prisilny a celi den ma z neho bolela hlava.