Holia si vaši muži pazuchy ?Keby nie a chcete nebolo by Vám blbe povedať mu😂🙈
@horvathova_ja sme spolu mesiac a je mi to trosku blbe povedať Viesco ohol si tu vevericu pod pazuchami keď je všade inde oholeny len nechápem prečo nie aj pod pazuchami
Blbé povedať? Ak máš 13 rokov, tak to chápem. Inak nerozumiem tomu, aby dospelej žene bolo niečo takéto nepríjemné. Ako chceš fungovať vo vzťahu a riešiť neskôr naozaj vážne životné záležitosti, keď ti je blbé hovoriť o pazuche?
Môj sa neholi ale zastrihava si na krátko. Ak by to mne ako. Jeho partnerke vadilo, tak by som mu to povedala
Holi a keby to nerobil poviem mu to
Baby ale oni sú spolu mesiac. To je niečo úplne iné ako v dlhom vzťahu. Tiež by mi to boli blbé
@1ryba bez chlpov sa človek nepotí? To sú mi novinky.
Keď sa ti nepáči povedz mu to, chlpy ako chlpy. Aj keď sa ti jeho strnisko nepáči povieš. To však neznamená, že ťa musí poslúchnuť. Každému vyhovuje niečo iné.
Holí, chvalabohu. A keby nie-poviem mu, že mi to prekáža.
@januska12323 nie proste bez chlpov to tak možno nesmrdi neviem som žena holím sa a používam deo
Nechám to na neho keď sa oholí tak je oholený keď nie tak nie. Ja sa kv nemu tiež neholím holim sa vždy pre seba nie pre partnera alebo nebodaj pre gynekológa či urológa
Áno holí a nie nebolo by mi blbé mu to povedať. Veľakrát som mu povedala aj haklivejsie veci ale tak kto mu to má povedat, keď nie žena s ktorou žije. Treba zvoliť vhodnú chvíľu aj to ako mu to povieš, chapem že niektore veci môžu byť nepríjemné.
Holi sa, netreba mu nič hovoriť. Ale bolo by mi úplne fuk, aj keby sa neholil, sprchuje sa dostatočne často na to, aby nesmrdel či už s chlpmi či bez.
Holí nastastie. Ale ked vidim na plazi kolko chlapov neoholených a trčí im to kade tade. Ked sme este spolu chodili, tak uz vtedy som hovorila, ze mam rada chlpaté hrude a strnisko ale vadia mi chlpi pod pazuchou. Cize mozno sa holil pred tym alebo mozno az ked som to povedala. Vysledok je ale ten, ze si udržuje strnisko a oholené pod pazuchou uz 7 rokov 🤣🤣. Ved mu to pekne povedz, ze mas radsej oholeneho chlapa pod pazuchou. Myslim, ze chlapi sa na toto neurazia.
Ja by som sa zo zvedavosti spýtala, prečo si rozkrok holí (predpokladám, že to máš na mysli tým "všade inde") a pazuchy nie. Je možné, že odpovie otázkou, či ti to prekáža a tam už sa môžeš potom prejaviť 😁 ale príde mi zvláštne chcieť po mesačnej známosti úpravy zovňajšku podľa želania.
Teraz ale čítam komentár, ak pravidelne zapácha, problém je v hygiene a nie v chlpoch a osobne si myslím, že pokiaľ si nedá záležať ani v začiatkoch randenia, časom to lepšie nebude 😬
@1ryba ja smrdím len keď sa neumyjem, a je úplne jedno či tam mám chlpy alebo nie. Takže ide skôr o to či sa dotyčný umýva tak často ako by potreboval. Ako vyzerá je len estetika.
ked sme spolu zacali chodit (pred vela rokmi🙂), tak sa neholil, povedala som mu, ze by mohol skusit, skusil a vyhovovalo mu to tak viac, cize odvtedy sa holi. uz sa nepamatam, ci sme vtedy boli spolu mesiac alebo dva, ale bolo to na zaciatku vztahu.
@stellarstar moj si obcas prebehne tych par chlpov, hlavne v lete, ja osobne si neviem predstavit, kebyze mi on rozkazuje, ze si mam to a to oholit a ako casto. Robia sa mi tie hnusne vyrazky, ani intimne miesta si neholim, len vynimocne, lebo potom ma to svrbi a boli aj tyzden, a picha to, ked to vyrasta. Som velmi chlpata, holim si cele nohy, brucho, zadok, pod pazuchami. Takze mne osobne by prekazalo, keby mi povedal, ze hol sa, lebo s chlpami sa mi hnusis, tak mu ani ja nic nehovorim. Je to jeho vec, kedy, a ci sa oholi.
neholí a nie , neprekáža mi to. Sprchuje sa a dodržuje hygienu. Ja sa rovnako potím ako on. Ja sa tiež stále neholím, hlavne v zime. Kedysi sa ľudia vôbec neholili a teraz riešia každú kravinu. Ak smrdí, nie je to kvôli neholeniu sa. Ja sa holím a keď sa spotím, no... každý sa musí umývať. to je základ.
Ak ne dodržuje hygienu, pitný režim a pripadne ma zdravotný problém alebo sa potí dôsledku stresu tak bude smrdiet aj oholeny....
Moj si holi aj nohy.... 🙊
Moj muz je medved. Chlpaty je vsade. Len letne mesiace si depiluje hrud aj chrbat aj podpazusie. V zimnych nie. A on napriklad sam za seba hovori, ze ked ma depilovane podpazusie, citi, ze sa viacej poti aj to viac zapacha. Samozrejme, ze hygienu dodrzuje, ale v jeho praci sa proste spoti ako prasa a ani deodorant to nedava.
Ja osobne by som to chlapovi nepovedala. Je to jeho telo a moze si s nin robit, co chce.
Môj sa holí a určite by som mu to povedala ak by sa neholil.