Ahojte baby, cely zivot si farbim vlasy skor na tmavsie ako bledsie, jediny raz som bola blond aj to uz pred sto rokmi a teda nikdy viac 😂 ale..uz dlllllho pokukujem po takejto hrdzavo hnedo medenej, mozno troosku tmavsej nez je na obrazku, ale velmi sa mi lubi tato, no dilemu mam, nikto mi nevie poradit, ci by mi mohla pasovat..je to dost velka zmena oproti hnedej ktoru mam teraz uz dlhe roky (svoju vlastnu)..pokusala som sa stiahnut aj tie aplikacie na zmenu farby vlasov ale to je debilina, tak som sa nic nove nedozvedela..toto som ja a farba ktoru by som chcela, co myslite? Lepsiu fotku nemam 😂
@may555 ano velmi
Podla mna je svetla na teba, mas tmave oci. Ale skusit mozes. TU co mas, alebo do orechova hnedu, tmavsie farby... ale teda odbornik nie som 🙂)
no neviem, podľa mňa veľmi ani nie. A jaa by som potom aj s obočím niečo spravila. Mne osobne sa nepáči tmavé obočie a takýto odtieň vlasov. Ja som mávala podobnú - nie až tak do ryšava. Farba bola super, aj my vraj išla ale nejako mi nesedelo k tomu to tmavé obočie, nevedela som sa s tým vžiť a nechcela som si ho farbiť, tak som prešla na tmavšiu.
Samozrejme ze som sa nechystala si farbit doma sama😁 viem aky je postup pri farbeni z tmavej na svetlejsiu, aj ze by to neslo hned na prvy sup, len som natrafila nahodou na tuto farbu, a presne tak ako vyzera na obrazku sa mi zapacila 😉 no ale teraz neviem 😂 dakujem za vase postrehy 😁
Určite to skús. Keď po tom už dlhšie túžiš.Veď čo sa môže stať. Buď si obľúbiš nový odtieň. Alebo znova zmeníš na hnedú.
@may555 Podľa mňa by sa ti nehodila. Čítala si niečo o farebnej typológii? Tlmenej zime, ako si ty sa nehodia takéto kriklavé farby, budeš vyzerať veľmi neprirodzene. Mne sa páči tá, ktorú máš teraz,možno trošku refreshni ten hnedý odtieň, zvoľ vhodné farebné oblečenie a uprav si obočie a bude to super.
@may555
Vyskúšaj ak túžiš po zmene. Podľa mňa ti to pristane 🙂
@may555 pristane ti tmavá.... nepokúšaj 😁😁😁👉
Asi hej. Ozivi ta.
Vyzerás veľmi pekne! Každé zosvetlenie sa bude vždy vymyvať do žlta, sú s tým opletačky.
Najprv ze nie a potom ze áno.
Že ťa omladí, mi vyšlo.
A ja by som to skúsila prečo nie ? Myslím že ťa to omladí a osvieži. Naviac keď pôjdeš ku kaderníčke poukazuje ti rôzne odtiene doporučí čo by ti pasovalo , oni majú v tom prehľad 😊 len do toho! A ak hej, pridaj foto. Škaredá nebudeš , neboj na to si prirodzene moc pekná 😊
Haha tie hlavy ma pobavili to ste ako urobili 😄 aj ja si chcem skusat rozne vlasy
Ja by som do toho nešla. Na fotke sa mi zdá že máš vlasy studensi odtieň hnedej a plus aj pleť mi príde že má ruzovy podtón pleti. S rysavou teplou to teda dokopy moc nepojde 🤔
@samimami777 no tak tento odtieň vôbec podka tejtofotky. To je (bez urazky) také ciganske.... ako keď sa odfarbit vlasy nepodarí... :D ale iste dobrý kaderník poradí niečo. Lepšie.
A z toho grafu si podla mna teply alebo tlmeny tmavy typ tak rozhodne daco tmavsie ako farba co si dala
Toto je moc svetle, bude to oranzove a kriklave
@may555 v prvom rade musím napísať, že si veľmi pekná žena! Určite Ti dobrý odborník bude vedieť namiesat dobrú farbu ryšavého alebo medeného odtieňa, ktorá Ti pristane. Ja roky farbim na svetlu medenu, a samé chvály. Len teraz som si to pokazila samofarbením, som na RD, tak ze v rámci šetrenia... Ale čoskoro opäť smer kaderník.
@may555 podľa mna aj áno 🙂 ale vyslovene taká ako na obrázku- jemne rysavo blond. nie úplne taká oranžová ako to zvykne chytit