Dávate dcéram preriediť vlasy?

lola568
22. júl 2024

ahojte,

dávate deťom preriediť vlasy? ja som dnes vzala dcéru do kaderníctva na podstrihnutie 5cm a kaderníčka mi odporúčala dať jej ich preriediť .. tak som súhlasila, ale viac-menej prvýkrat o tom počujem, čomu to pomáha? ako často to dávate?

a ešte k tomu sa vám nezdá, že ju zostrihla dosť kratšie ako 5cm (za to u mňa chvalabohu), ale nie úplne rovno?

btus
22. júl 2024

nie, má ich krásne, nebudem ich dávať prerieďovať.

eliskadad1
22. júl 2024

jasna vec, prerieďovanie vlasov je podľa mňa perfektné najmä aj teraz na leto, človek má potom jednak ľahšiu hlavu, toľko sa nepotí a podporí to rast vláskov.

liz_lemon
22. júl 2024

mne to mama davala, ked som bola mala, ale teda nepamatam si, ze by som pocitovala nejaku vyhodu

nikha2809
22. júl 2024

Áno dávam, sama mám husté vlasy a dám si to tiež je to skvelý pocit aj dcéra je vždy rada lebo ich má stále dlhé ale lepšie sa češú a nepoti sa tak.2x ročne davam

vikusjk
22. júl 2024

@lola568 nie, nikdy som dcere nedavala vlasy preriedovat, nakolko mne ked to raz kadernicka spravila (uz v dospelosti) mala som okolo hlavy take antenky - rozumej strielajuce vlasy, ktore skratila prilis. Teda aspon u mna na to pouzila take zubate noznice a vlastne tymi tie vlasy preriedila.
Btw ten zostrih podla mna ozaj nie je rovny :(

laurita285
22. júl 2024

@eliskadad1 ako konkrétne to má podporiť rast vlasov?

ivik4
22. júl 2024

Ja sama mam mega, mega huste vlasy a zblaznila by som sa teraz v tych teplach keby si ich nedam zriedit. Ked som bola mala, mama mi ich tiez davala zriedit
1-2x rocne

lindous
22. júl 2024

Mne kaderníčka prerieďovala vlasy aj keď som bola dieťa, aj teraz si nechávam preriediť, keďže mám fakt husté vlasy a keď sa prestrihajú, sú "lahšie" a aj ľahšie sa mi s nimi robí čokoľvek čo potrebujem 😅

dadka1997
22. júl 2024

@lola568 prieriedit vlasy je jedno z najlepšieho, čo mozem pre svoje clasy urobiť

nikha2809
22. júl 2024

@vikusjk to ti musela zle kaderníčka spraviť lebo aj preriediť vlasy nieje len tak, ja som vyucena kaderníčka takže viem o com píšem

lola568
autor
22. júl 2024

som rada, že jej nakoniec prerieila z toho čo pišete, je to len pozitivne .. len čo s tym pokrivkanym strihom🥲

betulinka1
22. júl 2024

@lola568 ja si davam ale mam strasne huste vlasy. Ale nikdy nemam pokrivkany strih. Mne to robi na tych vlasoch co nie je vidiet.

mia_von_prag
22. júl 2024

Ja si nechávam prerieďovať vlasy zakaždým. Normálna vec. Znamená to, že sa husté vlasy trochu na koncoch prestrihajú. Rozdiel nevidno ani tak na pohľad, ale hlavne pocitovo. Kto ma husté vlasy, ocení to. Podľa fotky to dcera nemá nijak extra sni skrátené, ani preriedené.

reanda
22. júl 2024

prerieduju sa huste vlasy, aby bola 'lahsia hlava', podla mna to na rast vlasov nema ziadny vplyv a preriedovat normalne alebo dokonca uz riedke vlasy je blbost.. mne sa z fotky nezda, ze by tvoja dcera potrebovala preriedenie.. a ak kadernicka nevie ani zarovno zastrihnut, asi by som vyhladala inu

nuni11
22. júl 2024

Podstrihnut, to ano, to ma zmysel, ale preriedovat by som teda rozhodne nedavala. Ma ich krasne, hlavu to zase tak velmi neodlahci. podstrihnutie aj napomoze rastu vlaskov, skor by som riesila to.

pralinka86
22. júl 2024

Vyzerá viac ako 5cm ale fajn dlzka a nestoji rovno tusim, takze tazko povedat ci je to jednej dlzky

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandokanka36
22. júl 2024

je to skvela vec, najma teraz cez leto. dcerka by bola vdacna. a ma dost huste vlasy cize to priedenie na nej nebude ani vidiet.

nika23t
22. júl 2024

@lola568 áno, dávam každý rok pred letom. Dcéry majú husté, hrubé vlasy a v lete k vode stále vypnuté, potom ich to ťahá a boli ich z toho hlava. Dcéry mam staršie, 11 a 14 a vždy sa na "letné" preriedenie tešia, ze majú ľahšie hlavy 😊
A ja sama si dávam preriediť pri každom strihaní, takže viem posúdiť, ze to naozaj odľahči. Aj sa lepšie rozcesavaju.

laurita285
22. júl 2024

@nuni11 ako odstrihnutie končekov pomôže rastu vlasov?

terezka1947
22. júl 2024

@nikha2809 a ako sa správne prerieduju vlasy?

estellas
22. júl 2024

Tie dolné má dlhšie vlasy, na vrchu kratšie. Nie je to dorovnané. Koľko ste platili za strihanie ?

lola568
autor
22. júl 2024

@estellas 8€

lola568
autor
22. júl 2024

@mia_von_prag myslite ze ked ju zoberiem znovu dorovnať inde čo jedna pokazila mam opäť pytať preriediť?

koniarova
22. júl 2024

@lola568 takto by som jej to dala ostrihať.

estellas
22. júl 2024

@lola568 To je ešte dobre, nie je to až tak vysoká cena

jana_eyre_2
22. júl 2024

Dcére nedávam, vlastne nechodí ku kadernícke - ma kučeravé vlasy a striham ju ja, ma hustotu takú akurat.. ale kedysi keď som chodila ku kadernícke (teraz som už pár rokov nebola) tak mi jedna vždy super preriedila vlasy - ja ich mám husté až tak že mi to vadí.. takže som mala ľahšiu hlavu a bolo mi lepšie..

mimikarol
22. júl 2024

Moja má mega husté vlasy, takže áno, dávam preriediť.

nikha2809
22. júl 2024

@terezka1947 tak toto opísať teda neviem 🤷

nika_val
22. júl 2024

@laurita285 skracovanie končekov ani prerieďovanie vlasov nijak nepomáha rastu
Je to len totálny mýtus 😊