Ahoj žienky.
Rada by som aa opýtala co vám najviac zaberá na vrásky v okolí očí a úst? Skúšala som veľmi drahé krémy, ktoré zabrali len čiastočne, a keď som skúsila napríklad LA Roche Posay/Ordinary, tie zabrali naozaj super.
Skúšala som aj laser na omladenie, ale výsledok je len krátkodobý
Len ma zaujíma váš názor , aké značky pripadne zloženie preferujete a mate osvedčené?
Ďakujem!🙂
Vrasky nie su choroba. Su prirodzenou sucastou starnutia. Kolko mas rokov?
@dadis mam pred 50-tkou, pleť mam peknú, čistú, vrásky nie sú hlboké a nad botoxom som ani len nepremyslala a ani sa do toho vôbec nechystám
Ved pred 50tkou to je normalne. Botox aj vyplne su strasne.
Autorka a ten laser to sa oplati?Pomer cena ucinok
@dobryden áno, výsledok je krásny niekoľko mesiacov. Hneď po tom laseri je pleť krasna, vypnutá, ale po čase ste na tom istom
.ja chodím na laser a jedno sedenie stojí 35-40 eur. Nie je to taka veľká suma, neviem ci sú lasery aj silnejšie ale určite áno, tie som zatiaľ neskúšala
Ok vdaka a ako sa vola ten laser?ja som pozeral aj nejake frakčne ale tak za 200-500€
mam dobru genetiku, ale na okolie oci idem raz rocne na botox
Mne zabera hlavne botox
Okolie očí, medzi oči aj čelo botox
Nosoustne výplň kyselinou...nie som a ani som nebola nikdy napuchnuta
Treba ísť na kliniku, nie do salóna na aplikáciu
Preventívne spf50 denne, večer tretinoin
Ja som pouzivala mandlovy krem, trba len koncom prstov krem jemne vklepavat
Arganovy olej,masaz tvare ,kolagen...pozdravujem zienky nase
Chodím raz za mesiac na rádiofrekvenciu, platím 85 eur za jedno sedenie, ktoré trvá vyše hodinu. Vrásky úplne nezmiznú, ale pleť je menej ochabnuta, je to dobre aj na vačky pod očami a hlavne na tvorbu nového kolagénu. Chodím už pomaly dva roky a som spokojná. Plus do toho sem tam bankovanie. Krémy používam obyčajne, hlavne mandlove
Odporucam ti tvarovu jogu, na fb su take rozne stranky, zeny co sa tomu venuju a ono to naozaj funguje.
Nic z kremov ti nepomoze, ani ziadna masaz. Duplom pred 50.
Žiadny krém sa nedostane do pokožky tak hlboko ako ihla. Oplatí sa dať si sem-tam pichnúť botox, ktorý je najúčinnejší a výsledok rýchlo viditeľný. Len potom pozor na závislosť 😉 Aspoň teda ja, keď som videla, že mi vrásky okolo očí zmizli, chcela som toho zázraku viac a viac 😀 Našťastie ma lekárka zabrzdila. A ešte je celkom fajn kúra Lumi Eyes proti vačkom pod očami, kruhom a drobným vráskam. Prípadne sa pichá aj kyselina hyalurónová.
Botox a kyselina hyaluronova su strasne. Deformuju tvar, mimika divna, vobec by som do toho nesla a v 50tke aj naco.. mam kolegynu, v 42 posobi o dost starsie a dava si botox. Vidiet, ze mimika jej chyba, ale mladsie rozhodne neposobi. Podla mna to je zlou zivotospravou, ze nesportuje, mozno aj zlym spankom, stresom, mozno aj hormonami. No jednoducho, niekto posobi mladsie, niekto starsie, no botox v tom nema vyrazny efekt.
@baba1977 Botox a kyselina s tym ale sa neoplatí zahrávať,kyselina moze migrovať a viaže vodu,botox urobi umelú tvar potom clovek vyzera smiesne,príkladom su toho nase vylepšené celebrity.Okrem toho botox moze mat aj neziaduce ucinky ktore mozu zhoršovať aj autoimunitne ochorenia.
@dadis tak vidno, že si neskúsená v tomto...ak to robí lekár, čo sa v tom vyzná, tak nedeformuje tvár, mám mimiku, nie som napuchnuta, ....pleť pôsobí mladšie, oddychnuto, nemám ryhu medzi očami a prečo si nepomoct keď sa jemne dá? Starnem s graciou jemne s pomocou estetickej medicíny
@marcellka32 podla mna to ani ona nevidi, ze to je zle..ale pri beznom prejave, rozpravani, to posobi tak divne, ved ok, ak by aspon posobila mladsie, ale tento efekt to vobec nema
@marcellka32 Ale jedna vraska medzi obocim nieje len prejavom starnutia,tam su aj ine veci,horsia plet,farba pleti,škvrny to vsetko botoxom ani kys neodstránia.Prikldom je aj Plackova tymi kyselinami a botoxom ma naozaj vatsiu tvar.Ani Studenková nevyzera mladsie,vyzera skor ze minula vela na úpravách,to ze nema vrasky jej vek neubrali,naopak vyzera primerane veku,ako aj Madona a podobne celebrity ktore sa takto vylepšujú par rokov.
@dobryden no tak samozrejme Zdena, Madonna to prehnali ....aj keď Zdena za mňa ešte ok, Madonna nie...
Treba mať mieru a tu mieru musí mať aj lekár ..
Starám sa o pleť, škvrny nemám, používam spf50 denne..
Roky neoklameš. Zub času sa podpiše na nás všetkých 🙂
Tie krásne vejariky okolo očí sú od šťastia. Tak ich prijmi aké sú
@marcellka32 Tak daj sem fotku. Celkom som zvedava.
Mám len jednu vrásku a aj na tej si sedím 😉
Botox nič iné a to som toho vyskúšala požehnané
Masaz tvare si skusala?Za mna kremy asi moc nie su ucinne,este vraj tretinoin je ako tak dobry.
laser ti pomohol?Podla mna len botox ,hlbšie vrasky vyplnit ale ma to zasa druhu stranku a to ze ta tvar po vyplnach a botoxe casom naozaj vyzera divne,taka napuchnuta .