Chĺpky na tvári

14. máj 2024

Cave posielam fotku mojich chĺpkov na tvári. Objavili sa mi cca pred 3 mesiacmi a už som sa s toho psychicky zrútila.mam ich svetlunke, mám ich na brade, krku bokom brady. Dnes som išla na epilaciu diodovym laserom. Sama kozmetická mi povedala, že mi to nepomôže, pretože sú veľmi svetlé a nemajú pigment. Vravela že sa ešte s takytom ani nestretla. No aj tak som si to dala spraviť, neviem ako teraz to bude vyzerať. Ja si nechcem holiť tvár. Objednala som sa aj na endokrinologiu zoberie má 27.6. Gynekologická mi predpísala antiku značky Belara. Beriem ju už mesiac, stretli ste sa s niečím takým?

butterflyeffect
14. máj 2024

No neviem co je to za kozmeticku ze take nevidela ale je to bezna vec u zien, niektore maju viac niektore menej… holit by som neodporucala urcite, mozno klasicka depilacia voskom.

autor
14. máj 2024

@butterflyeffect ale to že ja som to nemala. Objavilo sa mi to pred cca 3 mesiacmi. Neviem prečo

egonsk
14. máj 2024

neboj, ten spravny chlap ta bude lubit aj ked budes mat vacsie strnisko ako on 😉

butterflyeffect
14. máj 2024

Mozu to byt hormony, moze to byt aj vekom, je normalne ze casom chlpky pribudaju vsade. Moja sestra sa na tvari zachlpatila po liecbe kortikoidmi… dovodov moze byt viacero, ale aj ziaden.

autor
14. máj 2024

@egonsk ja mám muža, nevadí mu to on ma aj v tom podporuje. Lebo vie že mne to vadí a že sa za to hanbím.

butterflyeffect
14. máj 2024

@egonsk asi nemal cest byt tak blizko zene zeby si vedel ze je normalne ze zena je ochlpena 🤦🏻‍♀️

mimka1402
14. máj 2024

Skus si naštudovať o dermaplaningu, za mňa je to pre teba naj riešenie a keďže to praktizujem roky, nič tmavsie nerastie. 🙂
Na Slovensku sú voči tomu ľudia skeptickí, vo svete, v Ázii je to bežná vec a rutina aby makeup lepšie držal.

egonsk
14. máj 2024

@butterflyeffect nepochopil som tvoj myslienkovy pochod, ale nevadi 🤪

rozculena
14. máj 2024

normálne voskom si to odepiluj.

larinka552
14. máj 2024

Neni to nic hrozne, ved su to male svetle chlpky a ani to nevidno. Moze to suvisiet s tou Belarou a moze znacit nieco hormonalne.

7miriam77
15. máj 2024

Keby boli tmavé, tak by to bol väčší problém, veľa žien ma takéto chĺpky práve tam, ja tiež 🤔🤭 a priznám sa, že som sa nad tým nikdy nepozastavila 😃, no ak ti to vadí,tak asi depilácia bude najvhodnejšia