Ako sa vám páči taký vzhľad a štýl?

danrol
27. mar 2024

Ako sa vám páči tato baba ? Ten makeup, obočie, pery, mihalnice, prsia, opálenie,
oblečenie atď. Páčí sa vám taký vzhľad a štýl alebo nie ?

odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/PDc9A1Q

P.S.
Sú to len normálne fotky, žiadna erotika, ale bohužiaľ imgur zmenil nejaké užívateľské podmienky, a tak to pre neregistrovaných užívateľov od vás bude chcieť potvrdiť, že ste starší ako 18 rokov.
Neviem, kde inde zdieľať väčší počet fotiek, tak len aby bolo jasno. Imgur je normálne úložisko fotiek, pre tých čo nevie :D

trema
27. mar 2024

Mna nezaujala, vyzera ako každá 2. na instagrame..

lindous
27. mar 2024

Si tá baba a praješ si byť ohodnotená ty alebo si to tu (možno) zlízne niekto, kto ani nevie, že sú tu jeho foto takto vycapené?

21katus05
27. mar 2024

@danrol si to ty? Hmm , mne to príde že je každá jedna rovnaká🤷 väčšie prsia , veľké pery , fotky tiež fotene na rovnako .. a nepáči sa mi to

barka1
27. mar 2024

@danrol umela... Zaujímalo by ma, kedy tieto dievcata pochopia, že po operciach vyzeraju vsetky rovnako a je to ich prirodzeny vzhlad, ktory ich robil jedinečnými...nie nafuknute pery, umele kozy a vyzehlene nadpojené vlasy... A normálnemu mužovi sa toto ani nepáči...

drahomirrra
27. mar 2024

Normalna, dnes doslova tuctova zena. Kazda druha na ulici vyzera takto.

januska12323
27. mar 2024

Dúfam, že si to ty a nie slečna, ktorá ani nevie. A nie nevyzerá pekne, pred plastikami bola určite krajšia.

angeli121212
27. mar 2024

@danrol mne sa nepáči takýto štýl, podľa mňa pred úpravami musela byť krajšia ale keby ju stretnem na ulici nijak to neriešim len by ma nezaujala

jana_eyre_2
27. mar 2024

Podľa mňa je samozrejme pekná, ale proste podobná ako 1000 ďalších takto upravených žien.. ženy sa začínajú na seba príliš podobať, stráca sa rozmanitosť a individualnost.. aj postoj, spulenie pier do mobilu, to je jednoducho všetko na jedno kopyto.. ale tak asi je to teraz moderné, vždy sú nejaké obdobia.. mne sa však viac páči keď sú ľudia všelijakí..

maximiliana
27. mar 2024

@barka1 a najvacsie prekvapko pride, ked sa im narodia deti, ktore sa podobaju na tu pred plastikou 😂😂😂
@danrol za mna nie... to je nejaka univerzalna sablona podla ktorej tie plastiky robia?

janewithane
27. mar 2024

Ved skoro na vsetkych, aj na videach ma nejaky filter capnuty. Rovnaky nos maju potom vsetky. To sa mi zda velmi nudne a neoriginalne.

modraslamka
27. mar 2024

nic extra

victoriab
27. mar 2024

@danrol vyzera ako bianka rumanova krížena s majselfovou ženou 😀

larinka552
27. mar 2024

Samozrejme je pekná, aj ked umelinu trochu cítiť. Podobá sa na Hailey Bieber. Tá mi nie je moc sympatická...

liv1
27. mar 2024

Nemam rada zeny co sa takto prezentuju na internete, ze vyspulene usta a pocit stredu vesmiru. Pritom to moze byt fajn kocka. Pery sa mi nepacia, vyzera ako kacer. Postavicka fajn, tvar na niektorych vyzera pekne a na niektorych nie. Aj ten silny makeup niekde je uz za mna moc. Co sa oblecenia tyka tie zvrsky fajn, spodok nikde nevidno. Takze zhrnutie, niekedy menej je viac

minenkak
27. mar 2024

@danrol mňa pri takýchto fotkách vždy začnú bolieť prsia a pazuchy, ako keď som mala zapálený prsník

simona20201309
27. mar 2024

@danrol je to umelina. Na tom nie je čo hodnotiť. Aj Marfa z Mrazika by po takejto úprave vyzerala rovnako.

sulavikova
27. mar 2024

Prirodzené má čo?! Inak je to iba obyčajná, tuctová, poprerábaná baba vek 15-40. Klon?

petamich
27. mar 2024

mne osobne sa tento styl nepaci 🙂 pekna zena je o to pokoj, mne osobne sa ale nepacia umele prsia (lebo aj tie sa daju spravit decentne), velke pery atd.

dadis
27. mar 2024

@danrol Je to pekna zena. Myslim, ze aj bez tych uprav by bola. Ja osobne mam radsej prirodzenost a prilisna dokonalost ma az tak nedokaze zaujat.

sintra
27. mar 2024

Tuctovo pekna.

rooberta
27. mar 2024

Trochu vypustiť tie pery a bude to lepšie.

tenerifka
27. mar 2024

@danrol ak by si sa spytala na muzskom fore, mozno by tlieskali a boli nadseni..... Oni nevidia detaily.....
Slecna je cela preoperovana, konecny vysledok je v sucasnom roku 2024 ako seriova vyroba z fabriky, pre podpriemerneho clena muzskeho pohlavia je to sen vhodny na opichanie. Pre nas rozhladene zeny.....hm....chapeme sa

anjelok
27. mar 2024

Taka pre Kollara

buberova
27. mar 2024

Nijak extra sa mi to nepáči a nechcela by som takto vyzerať

modrykolibrik
27. mar 2024

Ja neviem preco kazda potrebuje spulit furt tu papulu. Iba jedna jedina fotka sa mi pacila kde vyzera normalne ale inak ee cele zle

euka210
27. mar 2024

@danrol nie, je to otrasne nieco...mne sa tieto napichane kacky aj s umelymi balonmi nepacia...neviem kde maju sebauctu...

mima73
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurita285
27. mar 2024

Ja vždy obdivujem baby ktoré si kúpia lujs vitonku a šanelku za doslova tisíce a tisíce eur a zároveň bývajú v rozvaline :D ... jedine žeby to neboli originály? 🤒

duunlo
27. mar 2024

Pri tak napichanych perach, jedine plus vidim pri fajke, moze to byt zaujimavy pocit😎. Inak dost umela 🤣

deti95060810
27. mar 2024

moc opuchnuté pery... neprirodzené.